sas Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 http://politiken.dk/VisArtikel.sasp?PageID=441223 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tao Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 (edited) I følge BBC har bryggeribranchen i 15 år vidst, at en kombination af ascorbinsyre, som er bedre kendt under navnet c-vitamin, og konserveringsmidlet natriumbenzoat kan danne benzen.Den info kunne jeg godt have brugt for 15 år siden.Bortset fra det, så er det da interessant at der er c-vitamin i cola. Nogen der ved hvor stor en mængde det drejer sig om? Edited March 21, 2006 by Tao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptpoul Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 så vidt jeg erindrer er det E330 der er ascorbinsyre = c-vitamin.Mængder kender jeg ikke :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tjr Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 E300 = C-Vitamin / AscorbinsyreE330 = Citronsyre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pioneer Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Dette er desværre konsekvensen af, at man bevæger sig længere og længere væk fra fødevarenes naturlige "form"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.