Nu som tiogtyveårig


Mettehelena
 Share

Recommended Posts

  • Replies 756
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

aftenen blev tilbragt med en veninde fra Århus med en pizza på Strandvejen, og en masse dagdrømmerier om livet i en strandvejsvilla. Man er vel Posh :blush:

Hejsa

Velkommen hjem fra ferie :bigsmile: lyder som om du og brandmanden har nydt det - og har fået samlet kræfter og energi ... :smile:

.... Og så håber jeg I nød la pizza på strandvejen - og drømmene om villaen... vi bor som sagt også dejligt ... :tongue: især os, der nøjes med en stor lejlighed, på den rigtige side af Strandvejen :nahnah: ... til 1600 kr. om måneden... :tongue:

kh

/ :sun::please::hands::please::sun:

Link to comment
Share on other sites

Velkommen tilbavz til MOL, MH! :smile:

Many thanks mr. Oks :smile:

Hejsa

Velkommen hjem fra ferie :bigsmile: lyder som om du og brandmanden har nydt det - og har fået samlet kræfter og energi ... :smile:

.... Og så håber jeg I nød la pizza på strandvejen - og drømmene om villaen... vi bor som sagt også dejligt ... :tongue: især os, der nøjes med en stor lejlighed, på den rigtige side af Strandvejen :nahnah: ... til 1600 kr. om måneden... :tongue:

kh

/ :sun::please::hands::please::sun:

Det var en tiltrængt mental vitaminindsprøjtning

Gur gur pizza, skulle da lige ha vidst at du var i nærheden, så havde jeg budt på en slice :tongue:

Og hvordan hulan finder man sådan en lokation til de få håndører? Og er der flere? :innocent: Til den pris skifter man da gerne 2100 Ø ud med 2900 Happine$$

Link to comment
Share on other sites

Må forresten hellere tilføje den hjerneblødningstræning jeg havde i søndags, og som helt sikkert også er årsag til at min hals stadig er lidt krads... Lærer man det da aldrig? Næh, guess not :blush:

Jeg havde de ondeste cardioabstinenser i søndags, så efter at have sovet ca. 4 timer om natten, ad 4 omgange, en togtur på 3½ time og efter at have pakket ud, så måtte jeg snøre løbeskoene og nuppe en 11'er. Og hvor var det dog fantastisk i øjeblikket. Det er tidligere hændt, at et halsonde er blevet "løbet væk", så jeg håbede naturligvis at det også ville ske denne dag...

Meget interessant at komme tilbage på jobbet. Det positive er, aat jeg på ingen måde føler mig overflødig og uundværlig. For d.... da, hvor har min telefon kimet de sidste dage. Ikke engang MOL overspringshandlinger er der blevet tid til i dag :laugh:

Men spændende og udfordrende er det stadig. Jeg har savnet jobbet, er glad for at komme i gang igen, og har helt sikkert ikke fortrudt at jeg ikke sprang fra da jeg havde chancen :smile:

Link to comment
Share on other sites

Fredag:

Morgencykling i Parken.

Havde en gammel Sats person, X, med på holdet. Da X var i Sats, var han pænt højt oppe i hierakiet. Men der har været en del udskiftning i de luftlag på det sidste, og dette kombineret med at klokken var meget tidligt, og at jeg stadig var i ferie mode, fik jeg lige den der "gyyyyyyyyys", voresdirektørermedpåtimenhvordanermusikogprogramgodtnok? :freaked:

Så jeg fandt de overskuds agtige bemærkninger frem fra gemmeren, og fik fyret en fed time af. Men i sandhed noget af et morgenchok. Og nej, han er ikke længere ansat i kæden, men han var egentligt en ret cool chef dengang.

Lørdag:

Styrketræning med hangovers, pyhadada hvor var vægtene blevet tunge siden sidst, især når jeg nu af princip aldrig kører med lettede vægte end sidst.

Resten af dagen blev tilbragt i Tivoli, med turpas og hele balladen. Balsam for sjælen at blive 10 år igen :w00t:

Søndag:

Løbetur på 12 km, incl et smut forbi Blockbuster og leje en film pr request fra brandmanden. Man skal jo få ham til at føle sig godt tilpas på hans første dag som kjøwenhavner (ja, han er kommet, og bliver de næste tre måneder, weeeeeeeeeeee) :wub::4jumpy::4jumpy:

Link to comment
Share on other sites

Lige hurtigt dagens træning i tørre tal, en nærmere detaljeret overspringshandling har jeg desværre ikke tid til...

Morgencykling i Boltens.

Arne havde meldt sin ankomst i sin log, men valgte fra kl. 6 i morges. Jeg har nu fået håneretten, som jeg vil benytte mig af når jeg har bedre tid :devil:

Dagens program var en masse tungt arbejde, Arne style, så du gik glip af en feeeee time Arne

Opvarmning 8 mins

kort pause

1. tur bestod at: Siddende enkelttakt, FS 7, stående enkelttakt, FS 8, siddende mellemtakt, FS 6 og altid 30 sek.

1. omgang var enkelttakterne 1 min, 2. omgang 2 mins, 3. omgang 3 mins og 4. omgang 4 mins. 21½ mins tuuuuung enkelttakt.

2. tur:

siddende enkelttakt FS 6½, siddende angreb, FS 8-10, stående enkelttakt, FS 6½, stående angreb 8-10

1. omgang var enkelttaktdelene 30 sek og angrebene 15 sek

2. omgang var enkelttaktdelene 1 min og angrebene 30 sek

3. omgang enkelttaktdelene 1½ mins og angrebene 45 sek

4. omgang enkelttaktdelene 2 mins og angrebene 1 min.

I alt 15 mins, som blev modtaget og kørt aldeles :devil::devil::devil:

I aften tager jeg lige et par timer mere, er vikar på en II og en III i Parken

Jam' jam' !!! Endnu en jyyyy' i byen !!!? :bigsmile:

/Vivs

Jow jow, den er gur nok.

Og jeg kan da trods alt stadig cykle fra ham, satte ham på Østerbrogade i aftes, he he :devil:

Link to comment
Share on other sites

Hey,

Det er måske en af dine timer, jeg skal have gang i min spinning på, igen? Er der ellers andre instruktører/timer i SATS, du kan anbefale?

//AM

Hej med dig, og velkommen til loggen.

Du skal være så hjertlig velkommen på en af mine timer. Hvem jeg ellers kan anbefale? Det kommer lidt an på hvad du er "til": en sjov instruktør? Pædagogisk? En som svinger pisken? Som pifter? (Så kender jeg en :4whistling: )

Edited by Mettehelena
Link to comment
Share on other sites

Hej med dig, og velkommen til loggen.

Du skal være så hjertlig velkommen på en af mine timer. Hvem jeg ellers kan anbefale? Det kommer lidt an på hvad du er "til": en sjov instruktør? Pædagogisk? En som svinger pisken? Som pifter? (Så kender jeg en :4whistling: )

Jo tak :smile:

Hvilke faste timer har du?

Uh, den er svær, for det kommer lidt an på humøret og energien, men jeg må vist bare prøve mig lidt frem :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Opdatering af de sidste par dages vanvidstræning :crazy:

Tirsdag aften, samme dag hvor jeg havde haft time om morgenen, var jeg vikar på en cykling II og en III. Super motiverede medlemmer, så der blev kørt godt og grundigt i hegnet :devil:

Programmet på II'eren var som om morgenen

Programmet på III'eren: FS 6 altid siddende mellemtakt, FS 7 altid siddende enkelttakt, FS 8 altid stående enkelttakt og FS 9-10 altid stående angreb. Ingen pauser imellem runderne.

1. runde: FS 6 = 1 min, 7 = 1 min, 8 = 1 min, 9-10 = 1 min

2. runde: FS 6 = 1 min, FS 7 = 2 mins, FS 8 = 2 mins, FS 9-10 = 1 min

3. runde: FS 6 = 1 min, FS 7 = 3 mins, FS 8 = 3 mins, FS 9-10 = 1 min

4. runde: FS 6 = 1 min, FS 7 = 4 mins, FS 8 = 4 mins, FS 9-10 = 1 min

5. runde: FS 6 = 1 min, FS 7 = 5 mins, FS 8 = 5 mins, FS 9-10 = 2 mins

Onsdag morgen, vikar på en cykling II, nogenlunde samme program som tirsdag

Onsdag eftermiddag havde en kollega fået lokket mig til at deltage i et adventure o-løb "det vil nok tage et par timer" for begyndere. Vi var så sandelig også begyndere, så jeg kunne lige overskue lidt let leg den dag, ovenpå arbejde og lidt for mange cykeltimer i dagene op til. Men nej, det var på ingen måde et lille, let løb :crazy: :

1. del bestod af cykling, hvor vi skulle finde 6 poster i Brønshøj, Kagsåmosen og Skovlundeområdet. Der var så sneget sig et par fejl ind i beskrivelsen af posterne, så vi fik brugt en hel del tid på at ture rundt midt i mosen for at finde "Din Sommerkøbmand" :dry: . Heldigvis er min makker ikke så stædig som jeg, så hun fik mig overtalt til at droppe posten. Da det samme så fandt sted på den sidste post, blev vi enige om at der nu nok forelå en fejl et eller andet sted... Så 2 timer senere kom vi tilbage til Basecamp.

2. del gik helt anderledes let og smertefrit, nok fordi posterne lå som de skulle :tongue: . Her skulle vi løbe rundt. Det i sig selv krævede ikke det helt store, men på det kort vi havde fået står der jo ingen vejnavne (hvilket heller ikke er meningen, så går o'et jo ud), og da ingen af os er udstyret med den vildste stedsans (man er vel en tøs :innocent: ) så kom vi lidt rundt omkring og fik set en del af Brønshøj. Men fandt alle 5 poster på ca. 12 mins, optur :4thumbup:

3. del foregik på inliners, eller for vores vedkommende på et par side by side, gamle Bauerskøjter som jeg ikke havde brugt i vel en 6-7 år... Helt uventet var der ingen styrt, og der kom en ganske god fart i skøjterne. Men jag har helt sikkert lignet Bambi på glatis når jeg skulle bremse :laugh: . Også her fandt vi hurtigt de 5 poster, og så tilbage til basecamp for den sidste rute.

4. del var en memoryrute. Vi skulle se på et kort, som vi ikke måtte få med på turen. Herpå var der indtegnet 4 poster, og på hver post var der 2 bogstaver. Dem skulle vi så sætte sammen til et ord. Det var absolut ikke vores yndlingsdisciplin, da vi på det tidspunkt havde været i gang i små 3 timer, og var pænt udmattede. Men afsted måtte vi, og løb ikke forkert en eneste gang :4thumbup: . Fandt alle poster og bogstaver, og tilbage til basecamp. Ordet var vi slet ikke i stand til at finde, da vi var gået helt kolde. Vi stirrede os helt blind på det. Min kollega tog så lidt tørt rugbrød frem, det var bedre end ingenting. Der var lavet et bål hvor de andre fra løbet grillede, og vi var meget velkomne til at forsyne os ..."når I har fundet ordet" :cry: Derfra gik der så ca. 5 sekunder til jeg fandt ordet, og vi kunne kaste os over verdens bedste pastasalat med ketchup, og pølser :4thumbup:

Det var en totalt fed oplevelse, og kan helt sikkert anbefales :4thumbup: . Det er bestemt ikke sidste gang jeg skal ud på sådan en tur, vi var helt høje da vi endelige blev færdige med løbet

Torsdag morgen, vikar på en cykling II, lettere justeringer af tirsdagens program.

Med ømme, ømme ben, og tømmermandsagtig hovedpine skal arbejdsdagen nu bare gå. Jeg tager den helt med ro, men er stadig helt høj ovenpå gårsdagens oplevelser :w00t: . Mon jeg kommer til at sove godt i nat? I think so :sleeping::sleeping::sleeping:

Rigtig god dag til alle

Jo tak :smile:

Hvilke faste timer har du?

Uh, den er svær, for det kommer lidt an på humøret og energien, men jeg må vist bare prøve mig lidt frem :tongue:

Ja, man skal lige finde en eller flere, som rammer ens personlighed.

Jeg har faste timer tirsdag kl. 6.30 i Boltens Gaard, cykling II, og samme tid og niveau fredag i Parken. Og jeg pifter ikke :wink:

Link to comment
Share on other sites

Opdatering af de sidste par dages vanvidstræning :crazy:

:laugh: tak fordi du er så solidarisk :tongue:

så der blev kørt godt og grundigt i hegnet :devil:

:4thumbup:

Lyder superfedt med det adventure der... det vil jeg osse prøve !!! er det sådan et "offentligt" sted - mener kan alle bare komme der og lege nybegyndere ?? :laugh:

Med ømme, ømme ben

:crazy: Min dybeste, dybeste sympati... mine DOMS-plagede områder syd for hofterne sender god-bedrings-hilsen..og sov godt :bigsmile:

kh

Vivs

Link to comment
Share on other sites

Endelig weekend

Fredag morgen startede som sædvanligt med en morgencyklingtur. Trætheden var total, men blev fuldt opvejet af at der til timen var dukket ca. tre gange så mange op som der har været de sidste par måneder. Jeg er altid totalt i weekendmode på den time, så stemningen er altid let og glad.

Programmet som i tirsdags, det tunge arbejde :devil:

Det gjorde nas i dag, selvom pulsen var ganske lav, så det bliver højst til styrketræning i weekenden. No cardio.

Et ret drænende møde på Hvidovres Hospital, i arbejdsøjemed, udløste den vildeste shoppetrang :innocent: . En tur i H&M var simpelthen ikke nok, jeg skulle flere niveauer op. Det kunne ikke være anderledes, et ønske jeg har haft i over et halvt år måtte gå i opfyldelse i dag: Kenzo sofapuder :wub::wub::wub: . De var dyre, gyyyys, men hvor er de lækre. Jeg har allerede indviet dem med en tiltrængt eftermiddagsmorfar :sleeping:

Brandmanden er kaldt på arbejde i Thisted i morgen, så jeg er alene i weekenden = bytur i morgen med bl.al Hot1totten :4drunk:

:laugh: tak fordi du er så solidarisk :tongue:

:4thumbup:

Lyder superfedt med det adventure der... det vil jeg osse prøve !!! er det sådan et "offentligt" sted - mener kan alle bare komme der og lege nybegyndere ?? :laugh:

:crazy: Min dybeste, dybeste sympati... mine DOMS-plagede områder syd for hofterne sender god-bedrings-hilsen..og sov godt :bigsmile:

kh

Vivs

Jep, alle kan være med. Jeg kan lige få min kollega til at sende et link som jeg kan videresende. Det' ski feeeeeeee :w00t:

Link to comment
Share on other sites

Sikke gang i den her er... loooots of traning :superman:, ferie :sun: og en brandmandsflytning :wub:

Lyder ikke skidt :)

Vi ses forhåbentlig snart... måske man kunne komme på besøg i SATS, inden de skifter musikkoncept.

Nu har jeg ikke lige fået læst det hele, men bliver du i SATS?! Og hvad er de tanker om alt storhejet

Knus

Link to comment
Share on other sites

Sikke gang i den her er... loooots of traning :superman:, ferie :sun: og en brandmandsflytning :wub:

Lyder ikke skidt :)

Vi ses forhåbentlig snart... måske man kunne komme på besøg i SATS, inden de skifter musikkoncept.

Nu har jeg ikke lige fået læst det hele, men bliver du i SATS?! Og hvad er de tanker om alt storhejet

Knus

jow jow, der sker ting og sager.

Jeg bliver i SATS. Ang den nye musikpolitik, så har jeg ikke just armene i vejret, men så længe jeg ikke har hørt det nye musik så har jeg svært ved at tage yderligere stilling til situationen...

Du kigger bare forbi en morgen, næste uge er den sidste med egen musik

Link to comment
Share on other sites

jow jow, der sker ting og sager.

Jeg bliver i SATS. Ang den nye musikpolitik, så har jeg ikke just armene i vejret, men så længe jeg ikke har hørt det nye musik så har jeg svært ved at tage yderligere stilling til situationen...

Du kigger bare forbi en morgen, næste uge er den sidste med egen musik

Hej MH :smile:

Venter med spænding på at høre hvordan det kommer til at gå med det samme musik hos alle instruktører :nonono: sorry jeg tror det bliver endog meget svært at holde folk til timerne hvis det ikke lige falder i deres smag :wink: men har taget fejl før :smile:

er sikker på at du nok skal klare det :superman:

Kenn

Link to comment
Share on other sites

Lørdag var der ingen træning what so ever. Benene var helt brændt af ovenpå alle ugens cardiopas. I stedet blev det til en veninde brunch pas, med hjemmelavet brunch.

Søndag, til gengæld, var benene på toppen, og nærmest higede efter en løbetur. Men hov, dilemma, jeg ville jo også gerne styrketræne? Så gør man da bare begge dele: 40 mins styrke for arme, bryst og core, og 11 km løb derefter. Og så et :blahblah::blahblah::blahblah: pas i stor stil. tror at J og O kedede sig lidt i receptionen i dag :innocent:

Mandag var der ikke meget motivation til træning, så det blev til transportcyklingen. Men det er vel også ok, når nu jeg har morgentime tirsdag, onsdag, torsdag & fredag i denne uge :sleepy:

Hej MH :smile:

Venter med spænding på at høre hvordan det kommer til at gå med det samme musik hos alle instruktører :nonono: sorry jeg tror det bliver endog meget svært at holde folk til timerne hvis det ikke lige falder i deres smag :wink: men har taget fejl før :smile:

er sikker på at du nok skal klare det :superman:

Kenn

He he, jov mon ikke det nok skal gå?

Men jeg skal lige høre musikken før jeg kan sige mere om den sag

Link to comment
Share on other sites

Lige en kort update inden den, i denne omgang særdeles tiltrængte, weekend.

Der har stået morgencykling på programmet hver dag undtagen mandag, i denne uge. Det kan mærkes på kræfterne. Super fin måde at starte dagen på, men når man nu ikke kan slæbe sig i seng i ordentlig tid, har det i dag medført et ualmindelig stort ønske om snarlig weekend :blush:

Over & out herfra, må hellere få noget fra hånden på jobbet inden turen går hjemad

Link to comment
Share on other sites

Så blev det, officielt, efterår. Ikke fordi der er den vilde forskel at mærke temperaturmæssigt, men ønsket om en sommer/indiansummer, må nok anses som værende umuligt at få til at gå i opfyldelse...

Har sg godt nok fået udrejselængsel. Ikke bare en uge på ryggen på et eller andet turist fluepapir. Næh, en tur til et fjernt sted, en fremmed kultur, og masser af sol & varme. To af mine kollegaer og jeg har lige delt vores rejseerfaringer, som strækker sig over det meste af verden. Det er ret farligt, skal jeg lige advare om :innocent:

Men beslutningen er truffet: Inden for en overskuelige tidsperiode (1-1½ år) skal turen gå til Mexico. Det bliver nok ikke en tur så jeg når at opleve hele landet, men på en 3 ugers tid burde det være muligt både at opleve en del kultur, samt playa y sol. Mentalt er jeg klar :w00t:

Nå, til træningen. Stængerne kom sig forbavsende hurtigt, allerede søndag var de friske til at blive brugt igen. På trods af en lørdag aften med ret så meget øl og vin, blev det til 14,2 km, iglf. Iforms ruteoptegner. Lidt mere opmuntrende end min Ipoddims, som sagde 8,29 km :dry: Vælger at tro på Iform, for 8,29 km på 72 mins timer er dælme for sløjt, selv med tømmermænd :tongue:

I dag er endnu en hviledag, for benene skal være klar til i morgen: Morgencykling og DHL om aftenen. Ønsketid for DHL er 23 - 24 mins. Så er jeg glad :smile:

Link to comment
Share on other sites

Så blev det lille fredag (og snart rigtig fredag :w00t: ), og der må hellere komme lidt opdateringer i loggen.

Morgencyklingen tirsdag kørte jeg lidt "restitutionsagtigt", og fedtede en smule med modstanden :blush: . Men DHL løbet om aftenen retfærdiggjorde det, idet jeg jo havde eet ønske om at komme i mål på ca. 23-24 mins.

Vi var vel en 12 - 14 hold fra Sats som løb, så der var gensyn med gamle, og sludren med nye. Både ansatte og medlemmer i en stor blanding. Super hyggeligt, omend en smule koldt at vente på at komme til at løbe: jeg var sidst :dry:

Min plan var at tage hovedet af og løbe med det under armen = gi den max gas fra start til slut. Lidt a' la Vivs' motto. Og det gav pote: de 5 km blev løbet på 23.23 mins :bigsmile:

Onsdag var jeg inviteret til en "jomfrutur" i Fdk Valby, da den fra Sats hedengangne Hot1tot havde debut der. Det gik rigtig godt, og skal nok blive godt fremover. Det skal prøves :4thumbup:

Derefter en go gang sludren på en nærliggende café, og det var en rigtig smadret MH som krøb til køjs. Men smadret på den gode måde af en go og effektiv gang træning :smile:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share