KongKents LOG


KongKent
 Share

Recommended Posts

At stå alene til en metal-koncert ka' sgu godt være lidt fesent, men er man en flok løftes stemningen som regel gevaldigt,

Det kender jeg alt for godt i anden sammenhæng når jeg f.eks. kold tirsdag aften er til ishockey for at supporte Danmarks bedste hold: SønderjydskE :superman: (DM guld 2006) med trøje på og hele svineriet og finder ud af jeg er helt alene :dry: , sker heldigvis ikke så ofte mere :bigsmile:

Fik kæresten til at tage et billede af mig i dag. Hun mente hun kunne se forskel på mig nu, og så det billede der blev taget i februar måned, så jeg stillede mig op og legede BB'er. :laugh:

Næste billedupdate bliver når der enten er sixpack, eller februar 2007. :cool:

Ser sku godt ud könig :4thumbup: . God deff. På mullerne. Mht. til cut or not vil jeg anbefale not.

Bulk løs ½ års tid :4mewantfood: og cut derefter så er du klar til strand sessonen 2007 :w00t: og så kan vi jo følges :cool: .

Det er selvfølgelig helt og holdent din beslutning :smile: . Forstår godt dine overvejelser har haft de samme :wink: .

Link to comment
Share on other sites

Lørdag d. 2. september 2006

Styrketræning

13.40 - 14.50: Ryg og biceps udenfor program

Pull-Ups: 5 x 5 @ BW

Dødløft: 10 @ 60 kg, 5 x 5 @ 100 kg

DB Bent-over Rows: 5 x 5 @ 34 kg

Lat Front Pulldown: 5 x 10 @ 55

Mave crunch: 4 x 10

DB biceps curl: 3 x 8 @ 18 kg

+ protshake & banan :cool:

Planen var egentlig at weekendens ekstratræning først skulle gennemføres søndag, men utålmodigheden fik overtaget, så jeg vimsede ned i kælderen i dag. Det skulle bare være en let træning, og det blev det også. Pull-ups sad lige i skabet med fint overskud. Dødløften var med vilje let, og de blev gennemført i supergo' stil, strict og sad lige i ryggen! DB rows og lat pulldown ligeledes uden problemer overhovedet, og lat pulldown blev SS'et med mave-lir. Derefter en let afstraffelse af armern', og så videre i teksten. Direkte hjem, blande noget pulver med lidt letmælk og så en banan ned i hullet! :superman:

Ved ikke hvorfor, men træningen kører bare suverænt lige p.t. Jeg ser FREM til næste træning hver gang, og nyder bare at gå og løfte på de forskellige ting dernede. Vægtene føles nemmere end nogensinde før, så jeg håber så småt at kunne øge lidt i vægt i de forskellige store øvelser over de næste par måneder. Ved ikke om det er fordi jeg er begyndt at drikke den proteindrik efter hver træning, og om de 30 gram ekstra prot hveranden dag kan gøre forskellen? Er egentlig også ligeglad. Motivationen er der, lysten og viljen til at gennemføre er der også, så det er med at nyde det mens gejsten er 'in da house' :laugh:

Og så er webcam jo en herlig opfindelse. Lillesøster er jo fornylig blevet mor til en bette pige, og da der er langt mellem Nordjylland og ghettoen i 2630, er det fin-fin lige at kunne tjekke op på niecen via nettet i ny og næ. :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Guest Slettet bruger
Ved ikke hvorfor, men træningen kører bare suverænt lige p.t. Jeg ser FREM til næste træning hver gang, og nyder bare at gå og løfte på de forskellige ting dernede. Vægtene føles nemmere end nogensinde før, så jeg håber så småt at kunne øge lidt i vægt i de forskellige store øvelser over de næste par måneder.

Måske er det fordi du spiser mere. Ikke desto mindre skal du spise endnu mere! Så bliver du stærkere, større, og det går alt sammen hurtigere, og du ser frem til hver træning :smile: Du har kæreste på, du kan tillade dig at bulke.

Link to comment
Share on other sites

Mandag d. 4. september 2006

Eftermiddag - styrke:

14.30 - 15.30 : GetBig.dk fundamentprogram - fase 2, dag 1

Squat: 4 x 5 @ 50 kg, 5 @ 60 kg

Bænk: 15 @ 20 kg, 10 @ 50 kg, 4 x 5 @ 70 kg, 5 @ 72½ kg

Military: 3 x 5 @ 45 kg, 2 x 6 @ 42½ :mad:

Mave: 4 x 10

Udenfor program:

Seated Leg Curl: 4 x 15 @ 50

Seated Calf Raise: 4 x 12 - 13 stykker @ 100

DB Lateral Raises: 4 x 8 @ 12 kg

Dips: 1 x 20 @ BW PR!

+ protshake :4thumbup:

Fino bette træning. Grunden til jeg gik fra 45 -> 42½ i mili var sgu, at jeg SS'ede den med leg curl og calf raise. Da jeg så sad i curl-maskinen var der en bette disco-knægt henne og stjæle de to 1,25kg's i den ene side. Så dum som jeg er løfter jeg jo bare stangen og repper løs, men synes godt nok den er noget tung i den ene ende i forhold til den anden. :laugh: Det er så resultatet af at træne i et center hvor ingen rydder op efter sig selv. Har man bænket 400 kg lader man bare skiverne sidde på, og alle tror, at lige meget hvordan en stang ligger, hvis ikke man våger over den som en høg eller ligger under den, er den altså ikke i brug. :dry: De ghetto-fjolser savner opdragelse hjemmefra. Idioten skulle tvinges til at drikke 50 liter flydende bly og bagefter dykke ned på bunden af et bassin efter de to 1,25 kg's kiks! :devil: Uopdragne svin... jeg hader de åndssvage fjolser der bor i Taastrup. :nonono::w00t:

Nå, men ellers gik træningen fint. Forsøgte at give den 10 kg ekstra i squat, og sørme om ikke knæet var tavst. Herligt. :blush: Forsøgte også lige at øge en anelse i bænk, for de 70 kg fløj op i dag, og de 72½ gik også uden problemer. Tager nok to sæt med den ekstra vægt i næste uge, og så går vi ellers opad for en stund. :tongue:

Til sidst skulle jeg lige brænde triceps af for sjov skyld, og det blev så dips-stativet. Mener jeg har taget 17 reps en gang tidligere da jeg trænede i Herning, og da jeg nåede til 15 kunne jeg godt mærke at den rekord stod for fald. Den sidste kom kun liiiige op, men fan'me om ikke jeg ville have det runde tal. :4thumbup:

Hjemme igen og slapper af. Fedt at øge lidt i bænk. Bevares, det er ikke meget, men jeg kører efter 'better safe than sorry'-princippet, og VIL kunne reppe det fastlagte program, så hvis det betyder jeg bruger lidt længere tid på at øge i tonnage, så må det være sådan. :bigsmile: Og de 20 dips var også fine. Der er ikke langt til 25. :superman:

Link to comment
Share on other sites

20 REP I DIPS :w00t::crazy: ONDT!!!!!!!

Det sku crazy king :bowdown:

Hehe... den sidste rep holdt dæleme også hårdt. Armene rystede helt da jeg pressede mig op. :laugh:

Også selv overrasket over, at jeg har kunnet tage så mange. Kører normalt kun 5 x 8, og det kun én gang om ugen. :bigsmile: Tror jeg øger til 5 x 10, og så prøver jeg et max forsøg igen om en måneds tid eller to og ser om det har hjulpet. :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Onsdag d. 6. september 2006

Styrketræning

15.55 - 17.10: GetBig.dk fundamentprogram - fase 2, dag 2

Pull-Ups: 5 x 5 @ BW

Dødløft: 10 @ 60 kg, 5 x 5 @ 110 kg

BB Bent-Over Rows: 5 x 5 @ 70 kg

Leg raise (mave, m. strækte ben): 4 x 10 m. 6 kg's håndvægt mellem fødderne

Udenfor program:

Lat Front Pulldown: 5 x 10 @ 55

DB curl: 3 x 8 @ 18 kg

+ protshake

Lige efter bogen. Intet at bemærke. Overskud i alle øvelser, så det kan man jo ikke klage over. Skal måske endda til at øge i reps i pull-ups og knalde lidt ekstra på i dødløft på sigt. Lækkert. :smile: Lat pulldown og mave blev SS'et.

Mave-øvelsen forsøgte jeg med en håndvægt mellem fødderne. Det virkede fint, men sværere at holde benene strakt. :laugh: Den bed dog godt i den nedre maveregion når jeg sænkede benene til lodret hver gang. :4thumbup:

Onsdag er åbenbart den store center-dag. Alle center-drengene, de lave, afblegede tumper står ved disken og snakker med de afpillede, tarveligt tynde skræv, der med deres alt for tynde kroppe står og smiler når man kommer ind. Kan godt være det er smart at være blandt 'the in crowd', men jeg kan sgu ikke tage dem seriøst. Specielt ikke når én af dem ligger og bænker 40 kg, og efter 2 reps ringer mobiltelefonen. Man har naturligvis prioriteteringen i orden, så sættet afbrydes og telefonen tages. Det viser sig at være mor der ringer og spørger hvornår han kommer hjem og spiser. :laugh::laugh::laugh:

Hold kæft en flok kegler... gav derefter lidt mere lyd fra mig når jeg satte stangen ned under dødløft. Lidt mere grunt fra Kongen, og lidt mere given slip et par centimeter over jorden! :devil::w00t:

Ja, jeg er også barnlig... :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Torsdag d. 7. september 2006

Styrketræning:

15.10 - 16.25: GetBig.dk fundamentprogram, fase 2 - dag 3

Front squat: 5 x 5 @ 40 kg

Skrå DB bænk: 10 @ 18 kg (opv.) , 5 x 6 @ 26 kg

Dips: 5 x 10 @ BW

Udenfor program:

Seated Leg Curl: 4 x 15 @ 50

Seated Calf Raise: 4 x 12 - 14 @ 100

Triceps cable pushdown: 4 x 10 @ 30

Seated DB press: 10 @ 17 kg, 5 x 5 @ 18 kg

+ protshake

Nem træning. Underligt som der bare er overskud hele tiden. Øgede med én rep i hvert sæt i den skrå db bænk, øgede 2 reps i hver sæt i dips, og sluttede så ellers bare af med lidt ben, skulder og triceps-træning for hyggens skyld. Det planlagte program er for lidt for mig, i hvert fald volumenmæssigt. :blush: Så jeg supplerer op med de øvelser jeg nu synes jeg trænger til.

Kiggede for sjov lidt tilbage i loggen. For kun ét år siden (da jeg startede loggen) står der, at jeg synes 10 x 13 kg er tungt i db press. Nu varmer jeg op med 10 x 17. Så lidt sker der da... :laugh: Om et år må vi se hvor meget der er sket siden september 2006. :tongue:

Ugens program endnu engang vel overstået. Hvis alt går vel ryger der (forhåbentlig!!) en ekstra ryg-dag ind søndag formiddag. :superman:

Link to comment
Share on other sites

Feeeedt med fremgangen Kongen! Skal du ikke snart have noget ekstra vægt på i dine dips?

Ps. Rigtige mænd varmer ikke op, de knækker nakken og jonglerer med patterne :wink:

Jo, det er ikke utænkeligt, at der snart bliver smidt nogle kilo på i dips. Der skal dog lige indkøbes bælte eller noget, eller også må jeg selv opfinde en StormP-løsning nede i centeret. For de 5 x 10 er lette. :superman:

Link to comment
Share on other sites

Skibohøj, Kent!

Får du ikke snart driblet forbi et rigtigt center? Syntes du bruger temmelig meget energi på at svine dine fellow buttbuddys i Taastrup... :wink: Der skulle jo meget gerne komme musik muligheder op i hulen i løbet af weekenden...! Ellers ser det sgu godt ud. Du har nogle rigtig gode fremgange og 20 reps i dips er sgu wicked (sorry, har lige set Ali G in Da House) :smile:

Link to comment
Share on other sites

Skibohøj, Kent!

Får du ikke snart driblet forbi et rigtigt center? Syntes du bruger temmelig meget energi på at svine dine fellow buttbuddys i Taastrup... :wink: Der skulle jo meget gerne komme musik muligheder op i hulen i løbet af weekenden...! Ellers ser det sgu godt ud. Du har nogle rigtig gode fremgange og 20 reps i dips er sgu wicked (sorry, har lige set Ali G in Da House) :smile:

Hey pseudo-panser. :devil:

Ja, man havde ikke haft noget imod at bo lidt tættere på grotten end jeg gør, for så ville selskabet da unægtelig blive forbedret 666%. Aberne i ghettoen er godt nok belastende. Støjer, rydder ikke op efter sig selv og bruger mere tid på smarte mobiltelefoner, samtale på firehundrede sprog jeg ikke mestrer og retten på hår i spejlene når spinning-tøserne går forbi. :nonono::laugh: De er sgu godt nok nogle kegler at se og høre på, men så længe de ikke forstyrrer mig, er jeg kold. Det eneste de gør er at hidse mig op, og det går ud over vægtene, så mens jeg er træt af dem, er de indirekte skyld i, at pauserne mellem hvert sæt bliver kortere! :superman::laugh:

Men når det er sagt, så må vi på et tidspunkt arrangere endnu et lille MOL-træf nede i IK99 igen. Det er altid hyggeligt at sprede lidt ond tråd og fyret noget BS af mens der løftes. Det kan man godt savne en anelse når man træner i FitnessDK hvor anlægget brøler TheVoice ubønhørligt ind i skralden af én... :w00t:

Ang. dips: Yes, sir! 20 lige i skabet. Det var sgu skægt nok lige at prøve. Men 20 er ikke nok. Ved DM og til Loaded Cup har jeg jo set hvordan andre snildt tager 40 - 70 stykker, så jeg er langt fra tilfreds. Min makker fra 9000, SaintPauli, nappede 40 dips fuldstændig kold til Loaded Cup. Jeg tager 20 når jeg er varm?! :dry: Moralen må være, at det kan blive MEGET bedre! :cool:

Link to comment
Share on other sites

Jeg forstår dig så sandelig godt, sømand! Vi kan meget, meget hurtigt blive enige om at at diamantdrengene skulle have en kindfed hver gang der ikke bliver ryddet op, talt i mobil, rettet hår osv. osv... Var selv ved at blive sindssyg af at træne i Fitness World her i foråret. :crazy:

Du siger bare til når du tager slæden forbi grotten, så er der dømt Heavy Metal og mere Hævi Mætal. Har selv lige genfundet Pantera... Aaaaahhh! :devil:

Link to comment
Share on other sites

Mandag d. 11. september 2006

Eftermiddag - styrke:

14.00 - 15.10 : GetBig.dk fundamentprogram - fase 2, dag 1

Squat: 2 x 5 @ 50 kg, 3 x 5 @ 60 kg

Bænk: 15 @ 20 kg, 10 @ 50 kg, 4 x 5 @ 70 kg, 5 @ 72½ kg

Military: 5 x 5 @ 45 kg

Mave: 4 x 10

Udenfor program:

Seated Leg Curl: 4 x 15 @ 50

Seated Calf Raise: 4 x 15 @ 100

DB Lateral Raises: 3 x 8 @ 12 kg

+ protshake :superman:

Nem lille træning. Alt kørte perfekt. Satte lidt ekstra kilo på i squat, og knæet brokkede sig nææææsten ikke. Fortsætter sådan i et par uger, og så ser vi om det kan tåle liiiidt mere igen. Må hellere passe på. Er jo åbenbart disponeret for det, for bettesøs er opereret én gang, og skal under kniven igen i november. A family of weak knees. :sneaky2:

Bænk og militær kørte uden problemer. Der skal nok også øges på et tidspunkt. Det ekstra lir var bare for hyggens skyld, og så stødte jeg ind i en tidligere postmedarbejder, og vi kunne snakke lidt om hvorfor det ikke var så godt at være post, dårlig ledelse osv. osv. Small-talk på et usandsynligt højt niveau... :blahblah::w00t:

Nu skal der bare slappes af. Ryg-træningen rykkes frem til i morgen, og så kører jeg 'dag 3' allerede onsdag eller torsdag, da jeg håber at kunne sikre mig en forlænget weekend allerede fra torsdag eftermiddag, og så drøner jeg til Nordjylland. Skal til en 30-års fødselsdag i 9000, og det ender helt sikkert galt, men da der også er andre ting på programmet deroppe, vil det være rart med lidt tid. Så ugens træning bliver høvlet igennem så hurtigt det nu kan lade sig gøre. :rocketwhore::4whip: :4flex:

Link to comment
Share on other sites

Hva så KönigKent kommer du til Aalborg 6-7 oktober til AMF? :devil:

Det ka' du fan'me tro! :superman::rocketwhore::alright:

9000 bliver aldrig det samme igen. Jeg styrer den by med SÅ hård hånd hver gang der er Aalborg Metal Festival. :devil::laugh: I år bliver det ren old-school med Entombed, Destruction, Kataklysm og Enslaved som trækplastre. Derudover kommer der jo en røvfuld bands fra undergrunden, så det skal nok blive to giftige dage i selskab med noget syg, syyyyyg tråd! :smilerock:

Både fredag og lørdag afsluttes naturligvis i Jomfru Ane Gade med en åndssvag mængde fadbamser til uhørte priser, og størstedelen hældes ned på RockCaféen - men der skal nu lige tjekkes lidt ud på de andre steder også. Har en svaghed for SaltLageret, men det er jo nok mest det herlige klientel og fortiden der bringer salige minder frem dér. :wink:

Jeg regner med, at du er frisk på en iskold fadfucker på et tidspunkt mens nakken får en seriøs workout? :bruce: :4band: :strat:

Link to comment
Share on other sites

Hey Kong! :cool:

Synes lige det var tiden at kigge forbi for at se om du stadig kører på med træningen ...eller om der skulle falde kindheste!

Jeg må jo indrømme at det ser fint ud og så kan jeg ikke undgå, at se hvor tæt vi to egentlig ligger styrkemæssigt. Det er helt vildt faktisk. Forskellen er så bare, at jeg garanteret vejer et vogntog mere :laugh:

Keep it heavy buddy! :smilerock::smilerock::smilerock:

...og så ses vi nok til d. 23. medmindre jeg falder i et hul på vejen til det mørke vest.

Link to comment
Share on other sites

Uha det lyder sgu godt, :cool: Glæder mig helt vildt til at min første metalkoncert. Ser frem til at møde dig IRL, og kæwe noget metal af til en iskold fadbamse.

Din første? Fedt. Så ryger mødommen. Tro mig, når du først har taget hul på bylden er der ingen vej tilbage! :devil:

Hey Kong! :cool:

Synes lige det var tiden at kigge forbi for at se om du stadig kører på med træningen ...eller om der skulle falde kindheste!

Jeg må jo indrømme at det ser fint ud og så kan jeg ikke undgå, at se hvor tæt vi to egentlig ligger styrkemæssigt. Det er helt vildt faktisk. Forskellen er så bare, at jeg garanteret vejer et vogntog mere :laugh:

Keep it heavy buddy! :smilerock::smilerock::smilerock:

...og så ses vi nok til d. 23. medmindre jeg falder i et hul på vejen til det mørke vest.

Hehe... ja, jeg har også bemærket hvordan vi næsten løfter det samme i alle de store øvelser. Og nej - jeg har ikke brug for kindheste. Det går faktisk ganske fint p.t. med regelmæssig træning og det er efterhånden lang tid siden jeg har misset et pas. Det er herligt. :bigsmile:

Og selvfølgelig ses vi til DM. Du møder bare op! :devil: Du bor jo i Slemborg, så mon ikke Krea, MASSkinen og resten af den gustne klan kan finde et bagagerum i én af deres Opel Ascona'er du kan få lov at smide dig ind i? :superman::w00t:

Link to comment
Share on other sites

Aaaaaarg fuck ... AMF ligger præcis så dårligt som muligt :nonono: Præcis på kærstens terminsdato. Sådan noget noller.

Hr. K

Ja, det kunne da knapt værre dårligere planlagt fra NRB's side. Vi ringer og klager! :w00t:

Det værste er jo, at du i de næste mange år således er forhindret i at komme, skulle hun nedkomme den weekend. For så er det barnets fødselsdag HVER gang der er Aalborg Metal Festival. :laugh:

Nå, spøg til side. Jeg tror ikke du bekymrer dig ret meget om AMF'06 når først vandet går. :wink:

Link to comment
Share on other sites

Tirsdag d. 12. september 2006

Styrketræning

14.35 - 15.55: GetBig.dk fundamentprogram - fase 2, dag 2

Pull-Ups: 5 x 5 @ BW

Dødløft: 10 @ 60 kg, 5 x 5 @ 110 kg

BB Bent-Over Rows: 5 x 5 @ 70 kg

Udenfor program:

Lat Front Pulldown: 4 x 10 @ 60

DB Hammercurl: 4 x 10 @ 16 kg

+ protshake

No problemo. Dødløften var lidt tung i det første work-set, men blev lettere som jeg arbejdede mig gennem det. :superman::devil: Ellers en standard-træning. Pull-ups bliver nemmere og nemmere for hver gang, og det er lige før der er overskud i det sidste sæt. Skal nok blive godt, og så øger vi reps når den tid kommer. :wink: Knaldede en ekstra klods på i lat pulldown, så stilen var ikke superlækker, men det skulle jo hives ned. :tongue:

Efter de fire sæt hammerkrøl skulle jeg lige prøve at køre biceps curl på en skrå bænk. Ryggen lænet op af bænken i en vinkel på 45 grader og så ellers armene hængende lodret ned. Fy for SATAN det var hårdt at hive de 16'ere op. :crazy: Tror jeg har fundet mig en ny biceps-iso øvelse. Den napper da umiddelbart LANGT mere i bisserne end stående DB krøl. :blink: Det må være vejen frem, omend jeg måske bliver nødt til at drosle ned fra 18 kg til 14 hvis jeg skal have bare et minimum af reps ud af øvelsen. :laugh:

Og nu videre med arbejdet. Har fået ordre på at ordne både aftensmad og se til hestene... godt man er den der bestemmer... øhhh... :nonono:

Link to comment
Share on other sites

Onsdag d. 13. september 2006

Styrketræning:

15.30 - 16.45: GetBig.dk fundamentprogram, fase 2 - dag 3

Front squat: 5 x 5 @ 40 kg :dry:

Skrå DB bænk: 10 @ 18 kg (opv.) , 5 x 6 @ 26 kg

Dips: 5 x 10 @ BW

Mave (leg raises m. strækte ben): 4 x 12 m. 6 kg's håndvægt mellem benene

Udenfor program:

Seated Leg Curl: 4 x 15 @ 50

Seated Calf Raise: 4 x 15 @ 100

DB Bænkpres: 4 @ 26 kg :laugh: , 5 x 6 @ 22 kg

Triceps cable pushdown: 3 x 10 @ 30

+ protshake

Tredje træning på tre dage. Så ka' jeg lær' det. Programmet blev kørt uden problemer. Skrå db bænk SS'et med front skvat, hvor højre knæ dog desværre brokkede sig gevaldigt i dag. Kunne mærke det allerede i morges da jeg gik med post og ugeaviser i opgangene. :mad: Dips SS'et med mave. Dernæst læg SS'et med DB bænk, og til sidst baglår SS'et med pushdown. En uhyggelig svedig omgang - kunne vride trøjen adskillige gange. Og skulle så for første gang nogensinde forsøge mig med bænkpres m. håndvægte, og da de 5 x 6 i skrå bænk med 26'ere gik uden problemer var jeg overbevist om, at når jeg kom helt ned ville jeg være stærkere. Så jeg skulle da lige varme op med 26'ere. Sådan gik det så bare ikke. :laugh: De var fan'me for tunge. Ved ikke om det er mandagens bænk eller fordi jeg lige var blevet færdig med dips, men der var sgu ingen saft i patterne. Så valgte konservativt 22'ere, og kørte så stille og roligt fem sæt igennem for lige at få balancen. Sikkert en cool øvelse, men fik desværre bekræftet, at jeg ingen patter har. Det har jeg heller ikke... :w00t:

Nå, fuck det. Ugens træning er færdig. Nu kan jeg slappe af og gøre klar til en weekend i Nordjylland. Skal lige overstå morgendagens sidste dag som postbud. Derefter er det mandag morgen kl. 8 første dag i Fødevarestyrelsens trøje igen. Startløn 22.876,86 kr. pr. måned - like in the good ol' days... fanden til forskel fra slavelønnen på 17K v. PostDanmark. Lad os bare sige, at så har jeg prøvet det i 4½ måned. :tongue:

Edited by kongkent
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share