KongKents LOG


KongKent
 Share

Recommended Posts

Er du gået træningskold?

PS. Aab er bagud 3-0 ved halvleg *fniz*

Jeg har holdt en tiltrængt pause. Det var meningen jeg skulle have været i gang igen i weekenden, men pga. travlhed med hjemmet og job, samt forberedelserne til Wacken, så blev genoptagelsen udskudt en uge. Så det bliver til to ugers pause, men så regner jeg så sandelig også med at komme i gang på mandag. :smile:

Den sidste sætning forstår jeg ikke. :dry:

Link to comment
Share on other sites

WACKEN OPEN AIR 2007

Så er årets metalmekka overstået. LarsB og undertegnede kørte fra Kongens domicil torsdag eftermiddag kl. 16, og havde slået lejr kl. 21.30, lige præcis tids nok til at se Hatesphere gå på scenen kl. 22 samme aften. De leverede varen, vi fik fejret ankomsten med noget tung tråd og en flok pilsnere. Derefter i soveposen, for næste morgen skulle der indtages store mængder af metal, Wacken Specials osv. Første band blev Napalm Death, efterfulgt af Amorphis hvorefter vi begav os over mod Volbeat. Vi kom i god tid og fik taget plads helt oppe ved hegnet, lige midt for scenen. Der var hektisk under koncerten, men vi holdt stand! :devil: Fik taget en del billeder, hvor et udpluk kan ses her.

LarsB og jeg blev selv foreviget af en rigtig fotograf:

Volbeat15.jpg

Nok det eneste billede der eksisterer af os dernede, for vi gad ikke rende rundt med kamera når der både skulle svinges garn til tung tråd, køres Red Bull og vodka ned og generelt bare være tosset. :laugh: Vejret var bestemt med os, så jeg blev en anelse rød i panden, men det blev ikke noget stort problem. Efter Volbeat fedede vi den MAKSIMALT i lejren indtil DIMMU BORGIR sent om aftenen, hvilket sparkede SÅ meget røv. Hold da kæft, det var fedt.

Lørdagen blev ligeledes afdæmpet. Så en masse bands i 10 - 20 minutter, mens det kun blev til tre hele koncerter: Type O Negative, Immortal og Cannibal Corpse. Alle tre feeeee'. :superman:

Da Cannibal Corpse var færdige kl. 01.45 lørdag nat vandrede vi ned til bilen som var pakket på forhånd, satte os ned og manøvrerede os ud af campingområdet mellem tusindvis af gående tilskuere. Kl. 7.00 holdt vi ved bageren i Hjallerup, fik os noget morgenbrød hjemme ved mig mens vi ventede på, at LarsB og de to andre fra Skagen blev hentet.

En helt igennem fed tur, og jeg har på fornemmelsen, at de tre der havde deres første Wacken-festival ikke har haft den sidste. :wink: Jeg napper i hvert fald den femte festival i træk næste år i det nordtyske, og det bl.a. til tonerne af IRON MAIDEN!! :wub: Tak til Lars for hyggeligt selskab, endnu engang. Det' sgu som det bare går op i en højere enhed når vi dribler rundt i det metalliske univers! :smile:

Link to comment
Share on other sites

Lørdagen blev ligeledes afdæmpet. Så en masse bands i 10 - 20 minutter, mens det kun blev til tre hele koncerter: Type O Negative, Immortal og Cannibal Corpse. Alle tre feeeee'. :superman:

Halløj Konge!

Lyder som en fed tur. Skal helt sikkert selv afsted næste år!

Kan du ikke fortælle lidt mere om Immortal-koncerten?? Hvilket materiale spillede de, og kunne de holde dampen som i gamle dage? :kickass::smilerock:

Link to comment
Share on other sites

Hey almighty KongKent of metal.

Det lader til at være en ganske hyggelig oplevelse i det Nordtyske. Glæder mig vildt til næste år. :cool:

Nu du alligevel skal fortælle om Immortal, kunne du så ikke også fortælle lidt om Cannibal Corpse? :blush:

Link to comment
Share on other sites

Morten MA > Immortal var overraskende gode. De virkede sammenspillede og hev alle de gamle kendinge ud af skabet. Tyrants, One By One, Sons Of Northern Darkness osv. osv. blev luftet. Det var dæleme underholdende, og Abbath var i topform. Han spyede ild udover publikum, skreg sine vilde skrig og ansigtsmalingen var lige i skabet. Præcis som man kunne forvente. :devil:

jensC > Cannibal Corpse nød at de nu kan spille ALT deres materiale i Tyskland. De spillede næsten hele 'Butchered At Birth' pladen, og de huskede naturligvis at spille sangen som udgør min selvvalgte medlemstitel her på MOL. De turde ikke andet. :devil::devil: Wacken var på bristepunktet da 'Hammer Smashed Face' blev luftet for første gang nogensinde på den festival, og der stod vel 20.000+ tyskere og headbangede under hele den sang, ja nærmest hele koncerten. Det var sgu en fed koncert! Fandt så senere ud af i et interview, at forsangeren er den vilde über-geeeeeeeek i WOW. :laugh:

Peter > Der kommer en del anmeldelser på Gaffa.DK, HeavyJam.DK's nyhedsbrev og så har de allerede sprøjtet denne ud på B.T.s musikside. Lad os bare sige jeg nød denne weekend i fulde drag. :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

WACKEN OPEN AIR 2007 - Part II

Lidt mere om selve turen således andre kan se hvor nemt det er at finde vej til Europas metalmekka. LarsB og jeg koordinerede tidspunktet, og mødtes på min bopæl torsdag eftermiddag 15.30. Vi fik pakket fire soveposer, nogle stole, liggeunderlag, telte og skiftetøj bagi bilen, kiggede på hinanden og kørte mod Tyskland. Omkring kl. 18.45 holdt vi vist nok ved Otto Duborg og Poetzsch. Vi valgte Otto og fik gjort de beskedne fornødenheder, eftersom LarsB allerede havde sponseret tre kasser dåsepilz til turen. Men intet Wacken uden en Wacken-morgenmad, som jeg så stod for. Ind og finde den billigste vodka. Den kostede 39,95. Så en kasse med 24 dåser Red Bull. Hvad mere? Skawboerne fik lidt tyskerpølse og så videre ned af A7. Medbragt havde jeg min nedgriflede ruteplan fra WOA'05 turen, så jeg satsede på vejene ikke var blevet flyttet siden da. Det var de heller ikke, og kun en enkelt forkert drejning i en rundkørsel sendte os ud på en lille omkørsel i 5 - 10 minutter førend vi igen var i rundkørslen, kunne komme ud af den rigtige afstikker og kort efter landede vi i Wacken. Der var langhårede folk med kasser af øl mellem hænderne overalt. Vi drejede ned og fik mit medieluderarmbånd, og så videre ud mod campingområdet.

Der herskede lidt tvivl omkring parkering af bil pga. de store vandmasser der var kommet i ugen op til, så torsdag formiddag havde Wacken skrevet på deres hjemmeside, at pga. regnen kunne de ikke lade bilerne køre ind på campingområdet, hvorfor man ikke kunne campere sammen med bilen, men måtte parkere den et andet sted. Det var jeg meget træt af at høre, eftersom jeg ikke havde pakket bilen efter dette. Det gik dog således, at vi blev dirigeret ind på campingområdet ved et sted hvor bilerne stod parkeret. Vi kørte forbi og videre ind på området, og kunne der til vores store glæde se, at mange havde fået lov til at parkere ved siden af deres telte, så efter at have lavet lidt rekognoscering, var vi klar til at bakke røven på bilen ind og slå teltene op bag denne. Vi var der vel omkring 21.00, og en lille halv time senere havde vi fået telte op og drukket en hyggelig lille 'velkommen til Wacken, gutter'-pilsner. Det skal lige siges, at jeg var ene mand om at have et gammeldags spidstelt med stænger, pløkker, over- og underdug osv., og alligevel var jeg færdig med opsætning af telt efter små 45 sekunder. Derefter blev det tid til at tage lidt billeder af de tre skawboere stå og fjumre med et par igloer der burde kunne sættes op syv gange så hurtigt som et gammelt spidstelt.

Her ser man mit telt pryde pladsen, alt imens de andre stadig sveder over deres. Billede taget torsdag aften lidt over kl. 21.

MOL-WOAcamp.jpg

LarsB knipses mens han er ved at finde ud af hvordan teltsnore virker:

MOL-WOA-LarsB.jpg

Efter at have hånet dem lidt (læs: meget!!), drak vi den føromtalte pilsner og vandrede op mod Party Stage hvor Hatesphere ville gå på 22.00. Vi kom derop lige som de var gået i gang og fik således skudt festivalen godt i gang. Derefter ned mod teltene igen og drikke videre, for bagefter at falde i søvn. Det havde været en lang dag med vækkeur kl. 5.20, arbejde fra 7 - 15, hjem og pakke bil, køre til Wacken og så i seng omkring kl. 1. Træt? En anelse, men glæden ved at være tilbage på Wacken gjorde det umuligt at føle trætheden før ørepropperne kom i, man kom ned i soveposen og fik ro omkring sig. Men så gik jeg også ud som et lys og vågnede så omkring kl. 8 fredag morgen.

Jeg stod op og vandrede lidt rundt på pladsen. Da de andre også kom op, tog jeg den legendariske morgenmad og var stille og roligt ved at geare mig selv op til en solid fredagsbrandert på Wacken, og den blev så sandelig også god. Vi så Napalm Death, Amorphis og dernæst VOLBEAT! :superman: Det var sgu en fed koncert og jeg fik skudt omkring 200 billeder. Stod som sagt helt oppe foran, lige midt for, så det var bare perfekt. Derefter var det ned backstage og mødes med de andre jeg skulle anmelde med for lige at koordinere arbejdsindsatsen. Jeg stødte ind i drengene fra Volbeat, så det blev til lidt sniksnak om aftenens koncert og andet løst og fast. Ren hygge og jeg fik nogle ganske finurlige historier at vide, samt set nogle vanvittigt morsomme billeder på diverse mobiltelefoner. Da det meste var off-the-record vil jeg ikke sige så meget andet end, at Volbeat ikke kun giver den gas scenen. :w00t: Jeg afbrød det sjove i medieluderområdet og vandrede ud på pladsen, for sidste band for mit vedkommende fredag var DIMMU BORGIR. Det skulle ses fra start til slut. Da den fantastiske koncert var overstået gik jeg ned mod teltet og faldt i søvn. Jeg vidste at lørdag ville blive en lang dag, så det var med at få noget søvn og være klar.

Volbeat @ Party Stage - Wacken Open Air '07:

MOL-WOA-Volbeat1.jpg

MOL-WOA-Volbeat2.jpg

Lørdag tog jeg dette billede af pladsen:

MOL-WOAcamp2.jpg

Man kan se min blå Toyota i forgrunden og teltene bag. Det var vores "lejr". Rundt om os havde vi knap 65.000 vilde europæere der forstod at feste igennem. Ingen meldinger om hverken tyverier, voldsepisoder eller andet negativt. Udelukkende hygge, metal og fed stemning. Lørdag blev det ikke til så mange koncerter. Så Type O Negative, In Flames, Cannibal Corpse og Immortal. Kannibalerne var sidste band der lukkede kl. 01.45. Kl. 2 kørte vi ud af området, og efter 50 minutters shut-eye ved en rasteplads i Kolding holdt kareten parkeret ud for bageren i Hjallerup søndag morgen kl. 7. Jeg var stået op lørdag omkring kl. 8, så det havde været en lang dag, dog heldigvis indlagt en morfar om eftermiddagen på bagsædet af bilen hvor der var mest skygge. For Wacken '07 var en glohed oplevelse. Den regn de havde fået dagene forinden blev så sandelig fordampet... and then some!! :devil:

Det var sådan set Wacken Open Air for mit vedkommende i år. LarsB og jeg havde en rigtig fed tur med masser af metalsnak, kællingesnak, røverhistorier om en vild og blodig ungdom, og hvor selvfede vi er blevet efter at have vendt den tid ryggen, blevet ældre og (forhåbentlig :tongue: ) klogere! Mandehørm, pilsnere, vodka og Red Bull, heavy fuckin' metal og godt vejr. Hvad mere kan man forlange? Intet. Det var perfekt! Wacken har allerede bekræftet IRON MAIDEN (og Kreator) til næste års festival. LarsB og undertegnede har allerede sikret os hver vores billet. Klar? Det tror jeg nok vi er! :wub:

Link to comment
Share on other sites

For heeeeelvede Kent!!! :4thumbup: Det var en motherfucking ære - at få taget sin Wacken møddom af dig - YIIIIIRH!!! And it Feeeeeeelt sooooo good!!! :wub:

Der er såååå mange vilde oplevelser dernede fra... men vil fremhæve Dimmu Borgier, Volbeat & Immortal - som de klart største koncert oplevelser.. Dog scorede Dimmu 666 dobbelt platin for deres optræden.. den var emminent...absolut Spitze!! :4thumbup:

og fuuuck jeg glæder mig til næste år - nitten at der er såååå lang tid til :blush:

Metal Will never Die - Lars :devil:

Link to comment
Share on other sites

Lyder som en rigtig fed tur i har haft jer... :bigsmile:

Du er sku altid så god til at fortælle at man selv har lyst til at tage med og opleve det hele.. Bare en skam man ikke er metal fan, selvom piger nok ikke er velkommen *LOOL* så det er vist meget godt.. :tongue:

Og supergode pic. du har fået taget endnu engang.. :cool:

Link to comment
Share on other sites

For heeeeelvede Kent!!! :4thumbup: Det var en motherfucking ære - at få taget sin Wacken møddom af dig - YIIIIIRH!!! And it Feeeeeeelt sooooo good!!! :wub:

Der er såååå mange vilde oplevelser dernede fra... men vil fremhæve Dimmu Borgier, Volbeat & Immortal - som de klart største koncert oplevelser.. Dog scorede Dimmu 666 dobbelt platin for deres optræden.. den var emminent...absolut Spitze!! :4thumbup:

og fuuuck jeg glæder mig til næste år - nitten at der er såååå lang tid til :blush:

Metal Will never Die - Lars :devil:

Det er mig der takker, Lars. At nappe en mødom har jeg sjældent sagt nej til, så at kunne føje endnu et hak i sengestolpen understreger kun den i forvejen overlegne maskulinitet jeg besidder. Nu med et metallisk twist! :devil:

WOA'07 havde mange gode momenter, og de ovennævnte koncerter var bestemt også de gode på min liste. Jeg tillader mig dog at tilføje Cannibal Corpse til den liste, for de rev godt nok hårene af bollerne med den koncert. Holy fuckin' shit. De blæste jo Wacken omkuld med alle de gamle klassikere. Jeg kan da lige linke til Gaffas to artikler, hvortil den royale nordjyde er ophavsmand:

Wacken - torsdag og fredag <- Hatesphere, Volbeat, Dimmu Borgir m.fl.

Wacken - lørdag <- Immortal, Napalm Death m.fl.

Heldigvis er nedtællingen til WOA'08 startet. Vi er allerede sikret adgang, så nu væbner vi os bare med tålmodighed. Jeg har tænkt mig at benytte ventetiden på at høre Volbeat et par gange i DK, måske drage til KBH og se Dimmu Borgir og Amon Amarth, eller måske bliver det Hamburg. Derudover til Århus i december måned for at overvære de sataniske mestre fra Norge; Gorgoroth. Derudover bliver det nok til endnu en tur til Hamburg for at se mægtige Nile og Six Feet Under. Obituary har også meldt deres ankomst på de nordtyske kanter, så hvis budgettet tillader det, sååå... :superman: Til sommer kan vi så boltre os med Metallica i DK og et sted i Tyskland, og så er vi pludselig meget tæt på august måned '08. Så det handler bare om at finde nogle røvtunge arrangementer at fordrive ventetiden med, så føles den ikke så lang. Jeg har i hvert fald ikke i sinde at være en sjælden gæst ved de tungeste koncerter i Dannevang. Støt undergrunden, I fuckin' say!

Lyder som en rigtig fed tur i har haft jer... :bigsmile:

Du er sku altid så god til at fortælle at man selv har lyst til at tage med og opleve det hele.. Bare en skam man ikke er metal fan, selvom piger nok ikke er velkommen *LOOL* så det er vist meget godt.. :tongue:

Og supergode pic. du har fået taget endnu engang.. :cool:

Det var en fantastisk tur, Nillerz. Intet mindre. Du skulle have været med. For du er nu kønnere at se og høre på IRL end gennem et par SMS'er, vist nok sendt lidt sent og i lettere overrislet tilstand. :blush::laugh:

Jeg takker for de pæne ord, og hvis du føler dig voldsomt fristet, så kan vi sikkert godt finde plads til dig næste år. :shades: Enten på bagsædet eller som den hellige grals vogter i bagagerummet, for hvis der er noget vi tager alvorligt på Wacken, så er det beskyttelsen af vores Red Bull og vodka! :w00t:

For piger er altid velkomne. Som jeg gentagne gange sagde til de tre skawboere, så er der én indiskutabel sandhed omkring Wacken: Kællingerne er grimme. Jeg ved ikke hvorfor, men det tyske klientel der vælger at gæste Wacken Open Air har de mest tarvelige skræw med, så lidt pænt til øjet ville bestemt ikke skade. Og næste år er hovednavnet jo Iron Maiden, der egentlig mest kan betegnes som hård rock, så hvis du starter din træning nu burde du være i form til at skråle med på 'Can I Play With Madness' og andre Iron Maiden klassikere om et års tid. :tongue:

Må hellere få sparket bookerne på Train i røven, så jeg snart kan komme ned og høre noget latterligt ondt musik igen! :wink: God bedring. :smile:

Link to comment
Share on other sites

Slaaaaaap skudda aw, King! Du skal saytm godt rundt i koncertlandet!! :4thumbup: Rææææææspekt!!

.. og ja, føøøj hvor var de skræv forfærdelige i preussien.. EW :crazy:Det trænger seriøst, til noget skandinavisk skønhed dernede :wub: Så nille og i andre danske lækkerhaps - kan i så komme afsted til Wacken... Under hele turen så vi ku 5 piger, der var et blik værd.. resten = :nonono:

Lars

Link to comment
Share on other sites

Tirsdag d. 14. august 2007

Fullbody - pas 2

Squat:

6 @ 51 kg

6 @ 61 kg

6 @ 61 kg

6 @ 61 kg

6 @ 61 kg

DB Skråbænk:

10 @ 20 kg

10 @ 25 kg

10 @ 25 kg

10 @ 25 kg

10 @ 22,5 kg

BB Bent-Over Rows:

10 @ 61 kg

10 @ 61 kg

10 @ 61 kg

10 @ 61 kg

DB Laterals:

10 @ 10 kg

10 @ 10 kg

10 @ 10 kg

10 @ 10 kg

Cable Front Pulldown:

10 @ 50

+ protshake

Træningstid: 40 min. (18.15 - 18.55) Første træning i tre uger. Gik sukkerkold under rows, så droppede pulldowns og flyes. Lagde simpelthen for hårdt ud. Dumt. :dry: Ben SS'et med skrå pat. Rows SS'et med skulder. Hurtigt hjem og få noget i gabet, for lige nu ryster jeg godt nok.

Næste træning bliver torsdag. Lidt mere afdæmpet. :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Hey Kent, jeg sidder og er lige på nippet til at bestille biletter til Wacken næste år, men er der ikke noget med at man kan spare lidt ved at købe busbillet og wackenbillet i én?

PS. Har du set at selveste SLAYER er bekræftet? :w00t: Kilde: link

Jeg ved ikke om det er billigere, for jeg har altid selv købt billet og kørt derned selv. Men jeg ved Kasper fra LiveScenen.DK så småt er ved at gøre klar til, at folk kan bestille næste års festivalbillet, så det kan være du skal forhøre dig der. Der er busser fra Aalborg, eftersom arrangøren Kasper selv bor i Aalborg. :smile:

For 'X-Mas package' er allerede udsolgt. Det er den blevet mindre end to uger efter dette års festival er slut. :blink: Tyskerne er helt vanvittige. IRON MAIDEN er jo det band der har været flest ønsker på hvert år siden festivalen startede, så nu hvor de får bandet i 2008 sikrer folk sig altså billet i rigtig, rigtig god tid. Jeg må nok også erkende, at jeg forudbestilte min 'X-Mas package' samme dag som bandet blev offentliggjort, da jeg vidste, at der så ville blive rift om billetterne. Så hvis du vil med, vil jeg anbefale dig at få taget en beslutning ganske snart.

Angående Slayer: Jeg har ikke set det andre steder, og har nu lige surfet lidt rund på Wackens officielle hjemmeside, samt deres forumsektion, og der står intet om mægtige SLAYER. Men! Hvis de bekræfter Iron Maiden og Slayer, så er der jo ikke længere nogen diskussion. Så skal man til Wacken næste år, eller også er man ganske simpelt ikke metalfan. Så nemt kan det siges.

Du forstyrrer min nattesøvn med den slags rygter, for nu sover jeg ikke godt førend der er kommet afklaring på om Slayer kommer eller ej. :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Torsdag d. 16. august 2007

:dumbbell_lift:Biceps & Mave :4flex:

DB Curl:

10 @ 15 kg

10 @ 17,5 kg

10 @ 20 kg

10 @ 17,5 kg

DB HammerCurl:

10 @ 15 kg

10 @ 15 kg

10 @ 15 kg

Crunch:

12

12

12

12

Vertical Leg raises

10

10

10

Træningstid: 25 min. (18.00 - 18.25) I de to fullbody pas jeg har sat sammen er der ikke rigtig nogen decideret træning til biceps eller mave, så jeg har tænkt mig at kaste en enkelt af disse dage ind i ny og næ. Bare for forfængelighedens skyld, og så den smule overarm jeg har ikke forsvinder ud i det blå. :laugh:

Crunch SS'et med almindelig armkrøl. Benhejs SS'et med MC Hammer. :yo:

I morgen er det bænk, død og lidt support. :superman:

Link to comment
Share on other sites

Fredag d. 17. august 2007

Fullbody - pas 1

Bænk:

20 @ 11 kg

10 @ 51 kg

10 @ 61 kg

10 @ 61 kg

10 @ 61 kg

10 @ 61 kg

Dødløft:

10 @ 51 kg

5 @ 91 kg

5 @ 91 kg

5 @ 91 kg

5 @ 91 kg

5 @ 91 kg

DB Skulderpres:

10 @ 15 kg

8 @ 20 kg

8 @ 20 kg

10 @ 17,5 kg

10 @ 17,5 kg

DB Rows:

10 @ 30 kg

10 @ 30 kg

10 @ 30 kg

Fransk Pres EZ-bar:

10 @ 28 kg

10 @ 28 kg

10 @ 28 kg

+ protshake

Træningstid: 50 min. (17.45 - 18.35) Rart at komme i gang igen. Fik rørt mig godt og kørt bevægelserne ind i systemet igen. Dødløft SS'et med skulder. Rows SS'et med fransk pres. Masser af sved, ligegyldig lokalradio og ellers helt alene i centeret.

Næste træning søndag.

Link to comment
Share on other sites

Søndag d. 19. august 2007

Fullbody - pas 2

Squat:

6 @ 51 kg

6 @ 61 kg

6 @ 61 kg

6 @ 61 kg

6 @ 61 kg

DB Skråbænk:

10 @ 17,5 kg

10 @ 22,5 kg

10 @ 22,5 kg

10 @ 22,5 kg

10 @ 22,5 kg

BB Bent-Over Rows:

10 @ 61 kg

10 @ 61 kg

10 @ 61 kg

10 @ 61 kg

DB Laterals:

10 @ 10 kg

10 @ 10 kg

10 @ 10 kg

10 @ 10 kg

Cable Front Pulldown:

10 @ 50

10 @ 50

10 @ 50

10 @ 50

DB Flyes:

10 @ 12,5 kg

10 @ 12,5 kg

10 @ 12,5 kg

10 @ 12,5 kg

+ protshake

Træningstid: 60 min. (12.50 - 13.50). Fin middagstræning. Kunne i starten godt mærke, at jeg havde været ude og lave noget hele formiddagen med buskrydning, afhentning af hø til heste osv., men da jeg først kom i gang gik det faktisk fint. En let træning til lige at få aktiveret kernen igen og gøre den klar til, at jeg om en uge har tre ugers ferie, og så skal træningen have et hak opad. Dagens program var squat SS'et med skrå pat. Rows SS'et med laterals. Pulldowns SS'et med flyvere.

Kunne igen intet mærke til højre knæ, så hvis det fortsætter sådan i et par uger endnu, vover jeg pelsen og går over de 60 kg for første gang i lang tid, ja velsagtens nogensinde. :blush: For der er til lidt mere, og det kunne da være rart at sætte 80 på og lave reps. Bare for at mærke belastningen på skinkerne og lårbasserne. :wub:

Næste træning tirsdag.

Link to comment
Share on other sites

Et par uger? Få du bare smidt mere vægt på den squat næste gang. Nu har man i to år kunne læse den samme ammestuehistorie om at du ikke mærkede noget til din gamle knæskade (som du fik under et slagsmål med din fætter på en fisketur på en bundfrossen sø i 1983) under squatten. Aligevel bliver det til de samme 5-6 reps med 60kg hver gang. Det er sgu ikke en konge værdi. Lemmy ville rykke dig i dit lange hår og bruge dig som humant toilet, hvis han hørte om så vattet en indstilling.

Link to comment
Share on other sites

Et par uger? Få du bare smidt mere vægt på den squat næste gang. Nu har man i to år kunne læse den samme ammestuehistorie om at du ikke mærkede noget til din gamle knæskade (som du fik under et slagsmål med din fætter på en fisketur på en bundfrossen sø i 1983) under squatten. Aligevel bliver det til de samme 5-6 reps med 60kg hver gang. Det er sgu ikke en konge værdi. Lemmy ville rykke dig i dit lange hår og bruge dig som humant toilet, hvis han hørte om så vattet en indstilling.

Javel. Skal gøre som Da Vater befaler. :devil:

Problemet med knæet er jo, at det er så pokkers ustabilt. Sommetider kan smerterne komme bare jeg har været på arbejde, eller har kørt bil i en lille times tid. Nogle gange kommer det, bare idet jeg sætter mig ind i bilen. Vupti. Så er 'skaden' der bare. Det kommer ud af det blå. Og omvendt, så kan jeg andre gange gå i lang tid uden overhovedet at mærke til det. Det er den underlige frekvens der gør, at jeg ikke bare kaster mig hovedkulds ud i en masse.

Men torsdag skal der squattes igen. Så må jeg hellere nappe et par tunge sæt. :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Men torsdag skal der squattes igen. Så må jeg hellere nappe et par tunge sæt. :tongue:

Hey Kent..

Hvis du har så meget bøvl med knæene.. bruger du så ikke støttebind ? Og kan godt forstå du passer på en naturlig refleks, når man har haft ondt mange gange før.. :smile:

Link to comment
Share on other sites

Nillepige25 > Bind er noget piger går med! :devil: Njarh, seriøst. Jeg har overvejet at købe en knækoger, men bliver man først lullet ind i det udstyrshelvede, så ender det med at man er pakket ind fra top til tå i forskelligt udstyr, så hvis ikke knæet kan holde til det RAW, så lader jeg være. Men man skal aldrig sige aldrig, så jeg tager det én dag ad gangen. På et tidspunkt tager jeg nok til en læge og får set på det. Som mand er der dog langt fra tanken om lægen og så til den dag man rent faktisk får aftalt en tid. :laugh:

Tirsdag d. 21. august 2007

Fullbody - pas 1

Bænk:

20 @ 11 kg

10 @ 51 kg

10 @ 66 kg

10 @ 66 kg

10 @ 66 kg

10 @ 66 kg

Dødløft:

10 @ 51 kg

5 @ 101 kg

5 @ 101 kg

5 @ 101 kg

5 @ 101 kg

5 @ 111 kg

DB Skulderpres:

10 @ 15 kg

10 @ 17,5 kg

10 @ 20 kg

10 @ 20 kg

10 @ 17,5 kg

DB Rows:

10 @ 32,5 kg

10 @ 32,5 kg

10 @ 32,5 kg

10 @ 32,5 kg

Fransk Pres EZ-bar:

10 @ 28 kg

10 @ 28 kg

10 @ 28 kg

10 @ 28 kg

+ protshake

Træningstid: 60 min. (20.25 - 21.25). God træning med masser af sved og en lille øgning over hele linjen i forhold til forrige pas1, så det går den rigtige vej. Aftensmaden og lidt for meget vand i pauserne mellem mine set gjorde dog, at vand og mad stod ret højt til sidst, men det blev nede. :w00t: Dødløft SS'et med skulderpres. DB Rows SS'et med fransk pres.

Næste træning torsdag. Fokus på squat! :superman:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share