gvp

Medlemmer
 • Content count

  572
 • Joined

 • Last visited

About gvp

 • Rank
  ...
 • Birthday 01/15/82

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Interesser
  Sten, højder.
 1. Bænkpres med rundet lænd

  Heh...nogle gange kan jeg godt forstå hvis folk bliver skræmt lidt væk fra MOL. Der kommer et par stik en gang imellem, men det giver da tit noget debat.
 2. Pakkekalender på Motion-online

  Helt sikkert et noget bedre koncept end løbecyklen. Jeg sad på arbejdet da jeg så løbecyklen, og selvfølgelig kommer chefen forbi ligesom jeg sidder og skraldgriner af "salgsvideoen".
 3. Pakkekalender på Motion-online

  Hvor købes Desktop punchbag ?
 4. Pakkekalender på Motion-online

  Hvis bare de ikke kostede 500 $ ville jeg købe mig et par uden at blinke. De springstøvler ser vanvittigt sjove ud!
 5. Udholdenhed ved at stå op?

  Tjenerrøv? Hvad er det?
 6. protein = uren hud..

  Man skal ikke tro på alt i fjernsynet. Der er ikke ret meget protein i frugt, så at erstatte en kilde for protein (shakes) med frugt lyder åndsvagt. Det bedste råd jeg kan give dig er over en længere periode at følge med her på forumet. Det er en god informationskilde, og du finder hurtigt ud af at ALLE de spørgsmål du har som nybegynder er blevet besvaret 100 gange. Samtidig er der også 100 andre spørgsmål som er blevet besvaret som du sikkert slet ikke havde tænkt over. Så bare læs løs, det er meget hurtigere end at spørge og vente på svar fra andre. Hvis folk kan se man ikke har brugt noget tid på at sætte sig ind i tingene, bare en smule, så er der en tendens til at folk heller ikke gider bruge tid på at svare ordentligt. Held og lykke.
 7. Det lyder da for fedt. Det skal jeg da være med til næste år. Cool at der også er klatring med.
 8. KB get-together

  Æv...jeg kan heller ikke komme fredag, da jeg havde tænkt mig at klatre den dag.
 9. Dødløft.... av min ryg!

  Endnu en luftspejling Personligt synes JEG godt at jeg kan mærke når jeg løfter forkert. Egentlig er det derfor jeg prøver at løfte korrekt. Det andet gør nas.
 10. Udførelse af squat

  Njah, jeg synes bare det var lidt skadespotentiale i den video, men det er nok en luftspejling.
 11. Udførelse af squat

  Synes billedet passer meget godt til den video.
 12. Ufrivillig luft i maven

  Jeg synes heller ikke det er et problem. Kun i elevatoren sammen med den dame man godt gad score. Hvis det så endelig sker at man fiser, så er det heller ikke værre. Det er noget alle gør, ingen grund til at skamme sig. Dog heller ikke nogen grund til at gøre et kæmpe nummer ud af det, med flammer osv
 13. Dumme arm

  Ok...jeg har ikke været i centeret, men jeg prøvede at lave 1 (EN!!!) chinup og det var nok til at det gjorde naller igen. Da jeg trykkede på armen som du foreslog fandt jeg ud af at det nok ikke er biceps. På billedet har jeg lavet en fin pil hvor jeg kan mærke smerten meget tydeligt når jeg trykker hårdt ned. Det er lige der ved samlignen det er værst, og intet tyder på at det bliver bedre Er det mon en af dem her man bare skal vente sig igennem ved at være inaktiv mon? Hmm... Det er ikke ømt længere inde mod skulderen end dertil hvor pilen går.
 14. Dumme arm

  http://en.wikipedia.org/wiki/Via_ferrata Det er en slags gangsystem i bjerge, der findes mange forskellige sværhedsgrader. Det er en alternativ måde at klatre på. God måde at få set omgivelserne på en anden måde når man besøger et naturrigt nyt sted i verden. Har billeder derfra hvis du er interesseret Der er kun slemt i 2-3 timer (måske mere alt efter belastning) efter jeg har lavet noget. Det er ved trækkeøvelser, f.eks hvis jeg skal hive mig selv op i armene (hvilket jeg gør en del når jeg klatrer rundt) det gør nas. Men først efter jeg har belastet armen en del. Curls fremprovokerer også smerter. Der gør naller inde i armen. Smerte en svær at forklare....du må have mig undskyldt.
 15. Dumme arm

  Hej, Jeg har naller i venstre biceps hver gang jeg laver noget krævende med armen. Det kom ved en tur på en via ferrata, som jeg vistnok ikke lige var helt klar til på det tidspunkt. Det går væk i løbet af et par dage hver gang, men det er rimelig ubehageligt mens det står på. Det er i biceps/triceps (svært at afgøre helt præcist), men jeg hænger mest til biceps, da det er når jeg bruger den type træk at jeg kan mærke det. Det er ikke sådan sindsygt ulidelig smerte, og det er jo derfor jeg bare har ladt det være lidt, men er det normalt? Jeg har aldrig lige haft den slags i så lang tid før. Hvis det var en fiber/forstrækning/whatever burde det være gået over? Jeg er klar over at ingen af jer kan diagnostisere præcist over Internettet, så spar mig for "jeg ved ikke noget, gå til lægen", jeg er ikke ude på at nogen skal lege læger nu, men derimod at DU kommer med kvalificerede bud på hvad der dog kan være gået galt, hvis du da ellers gider. Nå...men hvis jeg mangler at sætte yderligere info på, så spørg endelig. På forhånd tak.