apprenti

Medlemmer
 • Content count

  5171
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

apprenti last won the day on May 23 2010

apprenti had the most liked content!

About apprenti

 • Rank
  And now you do what they told ya, now you're under control
 • Birthday 05/01/84

Contact Methods

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Frederiksberg
 • Interesser
  Jeg studerer erhvervsorienteret engelsk og kommunikation. <br />(Cand. Ling. Merc)<br /><br />Efter jeg er begyndt at studere er det blevet lidt småt med træningen...

Previous Fields

 • Træningsformål:
  At holde kroppen ved lige med boksning, fodbold og styrke + lidt cykling om sommeren

Recent Profile Visitors

2741 profile views
 1. Tour de France 2010

  prøv at være uheldig for en femmer! 8 sekunder til contador. Der skal ske noget på col du tourmalet for andy før han skal kunne få en gul trøje i paris.
 2. jeg har lige cyklet en kort rute. 12,9km. Jeg skal se om ikke jeg kan finde nogle gode korte ruter i nærheden og selvfølgelig også nogle længere. men jeg tror jeg skal ud forbi Ballerup og ud til de små byer ved Stenløse. Der er også lidt bakker ved jeg. Nokia Sportstracker er ved at starte et nyt koncept så jeg kan endnu ikke oploade ruten, men det var bare omkring damhussøen. Jeg har bestilt en pulsmåler til telefonen så der kommer sikkert nogle grafer fremover.
 3. jeg spillede lidt bold i søndags, i stegende varme. Bortset fra mit vand, som jeg havde haft i fryseren efter ca 15min var ca 35c varmt, så var det en rigtig underholdende kamp. Især fordi en af dem jeg plejer at konkurrere imod hvem der kan score flest mål, slet ikke fik scoret . Btw mol mangler en hånende smiley Jeg blev således topscorer igen, dog kun med 3 mål og nogle assists. Jeg holdte mig meget på højre kant så jeg scorede udelukkende ved at søge ind i banen og skyde på mål ude fra feltet. I dag har jeg lige fået luftet jernhesten på en kort rute i nærheden af min storebrors hus. Det tog mig ca. 40min da jeg ikke helt ved hvornår jeg tog hjemmefra, måske lidt i hel, måske lidt over. Den var hvert fald 12:40 da jeg kom hjem. En tur nærmest udelukkende med bakker og elendig asfalt med store huller i vejen flere steder. Desuden er det ude hvor kragerne har vendt og tæt ved sommerhusområde med meget lidt så der er nogle Brian'er der ynder at lufte deres tunede golf 3'er, men det giver jo bare lidt ekstra krydderi når man på toppen af en bakke, hvor man er helt smadret, skal undvige sådanne biler Nu vil jeg nyde sommeren lidt mere. Hyg
 4. Tour de France 2010

  ville gerne høre norske kommentatorer lige nu :4thumbup:
 5. I weekenden var der en del familiehalløj mne om søndagen fik jeg lige lidt tid til at spille fodbold i Slagelse med nogle kammerater. 2timer på fuld knald. Sådan følte jeg det hvert fald - jeg var konstant forpustet Jeg ved ikke om jeg blev trådt over tæerne på et tidspunkt eller om mine sko er blevet for små men jeg har hvert fald ondt i fødderne og min venstre storetåsnegl er helt blå Limningen er gået op i fronten af mine sko og der har lagt sig en del jord ved sålen så de virker mindre. Jeg tror det er det der er problemet. Det var sgu meget sjovt alligevel og fik da også scoret nogle mål selvom jeg holdte mig til at spille defensiv midt og kant + det var supergodt vejr - det hjælper jo altid lidt på det.
 6. Min krop har været ret inaktiv et godt stykke tid og det er åbenbart lidt svært for mig at komme ordentligt i gang. Lige pt er det fodbold der hiver i mig, de forrige uger har det været arbejde, men det burde jo ikke være umuligt at træne selvom man kommer hjem fra arbejde ved 19tiden. Anyway. Jeg har sejlet en del, men det gælder vel næppe som (fysisk)træning. Fyn rundt for 2ugers tid siden var sgu underholdende. Samlet fik vi en 57 eller 59ende plads i alt, ud af 18x både. Det er godkendt eftersom der er en del ting der kan forbedres. Det dog ikke noget jeg vil komme ind på her da det hurtigt bliver lidt langhåret. Jeg var dog ude at cykel lidt i dag. Det var en kort tur på 25km, men det var sådan set bare for at få gang i benene. Hvis alt går vel skal jeg spille fodbold på søndag, men lørdag er der brunch med familien, derefter landskamp og kl 4 om natten er der Super Six hvor Green og Ward møder hinanden, så det kræver at jeg kommer op i tide da kammeraterne spiller i Slagelse og det tager godt en time med bil. På cykel tager det vel en 2-2½time, men jeg ved ikke om jeg er i form til at cykle til Slagelse, spille bold og cykle hjem igen. Who knows... Der er alt for nu, men der kommer forhåbentlig mere, indtil jeg holder pause under roskilde festival fra d. 25ende til 5. eller deromkring. edit: der var en tysk båd som tog et billede af os under Fyn Rundt, det er dog ikke særlig action-præget da der næsten ingen vind var og vi derfor næsten ligger stille, men så kan I da se hvad jeg sejler i.
 7. VM 2010

  Det er sgu fodbold i en nøddeskal. Utroligt så mange chancer spanierne havde, men uden at de fik lige det allersidste med. Men jeg kan godt unde dem sejren, pga de gode afslutninger som ramte træværket eller gik lige forbi. I middags ville jeg ønske jeg var med familien nede i sommerhuset ved barca, men lige nu skal man nok til alpelandet hvis man skal finde folkefest - og med god grund. Det er sgu et vild resultat de har fået. Hvem havde troet dette? hmm... det kan være jeg skal ringe til min spanske onkel i morgen for at tjekke at han ikke har hængt sig i altanen
 8. VM 2010

  Schweiz scorer!!!one!
 9. VM 2010

  jeg ved ikke om det kun er hans unge dage. Hvis der er en dom der går imod ham, fx bare et indkast så laver han øjne til dommeren som vi andre ikke gjort siden vi var 10år. Der var også en episode hvor han smed sig hvor der ikke var kropskontakt og fik frispark. Det er selvfølgelig en del af gamet og han er da ikke den eneste der gør det, men det er stadig usportsligt opførsel.
 10. VM 2010

  Det skal efter min mening snarer være hårdere at lave svinestreger. Hvis dommeren ikke ser det er det noget der skal tages hånd om efter kampen i højere grad end der bliver nu. Jeg er nok lidt mere på linje med kommentatoren fra TV2. Ronaldo laver nogle virkelig fede ting en gang i mellem, men imellem dem er han en tudeprinsesse af værste skuffe.
 11. VM 2010

  Jeg tror (og håber) det bliver en rigtig seværdig kamp! Jeg sidder klar foran fjerneren med æbleskiver og kaffe :4mewantfood: (jeg ved godt selv det ingen mening giver i denne sommer varme )
 12. VM 2010

  enig, Sørensen gjorde det godt. Jeg hører DK spillede bedste i 1 halvleg, men jeg så kun de første 1min af 1. så det vil jeg ikke gøre mig for klog på. Jeg synes dog det var en fesen 2. halvleg. Taktisk synes jeg dog M. Olsen gjorde det rigtig godt. Måske lidt flere skud på mål (ude fra) i 2. halvleg.
 13. Lufttryk i cykelslange?

  men sørg samtidig for ikke at have for lidt luft i, da risikoen for at punktere bliver større fordi sten ikke på samme måde bliver afvist som når det er hårdt pumpet. p.s. jeg pumpet mine slanger op til 110psi når jeg kører og tjekker den ofte.
 14. Kaos, i det mindste træner du....

 15. Ishockey VM

  4-1 og der er 6min tilbage