Karl Æg

Medlemmer
  • Posts

    2,652
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    17

Posts posted by Karl Æg

  1. Hvorfor bekymrer du dig over, om de ekstra kalorier du skal have indenbors er "sunde"? Du er givetvis underernæret, og i sådanne tilfælde handler det om at spise. Et godt tip, som mange would-be bodybuildere med vægtforøgningsproblemer benytter sig af, er den såkaldte Sødmælksdiæt. Den indebærer, at du udover at spise som du plejer, indtager fx en liter sødmælk om dagen. Er du ikke til sødmælk, vil en liter Mathilde/Lille Lise også kunne fungere. Flydende kalorier er altid en sikker vinder, for folk med en lidt sjov appetitregulering, da de oftest ikke mætter nævneværdigt.

  2. At smide en anelse for meget over to uger er helt ok, særligt i de indledende faser af en diæt, og absolut ikke noget jeg ville tænke andet over end at være glad for det.

    Jeg hører i øvrigt ikke Editors. Til gengæld er My Bloody Valentines nye plade ret awesome.

  3. Jeg ville lyve hvis jeg sagde, at jeg ikke overvejer at gå længere ned. 90 er i første omgang et godt og realistisk delmål, som jeg kan opnå i løbet af et par måneder. Jeg lover at smide pics op når tid er, og så kan folk forhåbentlig være med til at vurdere om min masse kan bære at smide flere kilo.

    Jeg er trods alt lige knap 190 cm, og jeg tror jeg ville se lidt for tynd ud på 85 lige pt, Nu ser vi :smile:

    Pjat. Hvis jeg kan stå helt pillet på 80 med mine 185, vil du gøre dig fremragende på 85.

  4. Ja, kære venner, så blev det igen den tid på ugen, og igen tid til en FREDAGSTRÆNINGS! Jeg går altid og loller sådan lidt indvendigt når jeg går rundt henne i centeret og kigger på folk, der helt tydeligt skal i byen om aftenen. Det er bare: "Jeg skal have noget pump på, så jeg kan få noget fisse i aften"

    Det kan også være de træner tre-split efter ben/træk/pres-inddelingen (som jeg fx gør) og derfor er tvunget til at træne pres for at undgå enten at dratte om af udmattelse kl. 1 (hvis de har trænet ben) eller at undgå at have så insisterende kramper i brachs, at de ikke kan give finger (hvis de har trænet træk).

    Jeg trænede i øvrigt ben i går. Men jeg skulle heller ikke i byen. Til gengæld sov jeg forfærdeligt.

  5. På internettet er det også temmelig populært at mene at amerikanerne aldrig har været på månen og at CIA stod bag 9/11...

    Findes der nogen form for videnskabelig evidens for at det er sundt at faste?

    Talk about dårlige sammenligninger. Hvorfor skulle det være usundt at holde op med at spise morgenmad? Hvilken magisk egenskab har morgenmaden, som gør en daglig 16-timers faste direkte sundhedsskadelig?

    Fastediæter har en række fordele. 1) Den begrænsede periode for fødevareindtag betyder alt andet lige, at risikoen for at overspise bliver mindre, hvilket mindsker risikoen for overvægt med hvad dertil hører af følgesygdomme. 2) Fastediæter modvirker udvikling af type-2 diabetes ved mindske det daglige antal af udsving i blodsukkeret. 3) Fastediæter er voldsomt praktiske, fordi man ikke behøver at tænke så voldsomt meget over, hvad man får at spise hvornår, så længe man holder sig inden for vinduet.

    Man skal dog nok ikke forvente ret meget udover begrænsede korrelationer. IF er primært et redskab med nogle indiskutable fordele for ens sultfornemmelse under et diætforløb, som man kan vælge at bruge eller lade være. De direkte sundhedsmæssige fordele/ulemper vil givetvis være temmelig begrænsede, hvis ens makronutrientindtag ellers er det samme.

  6. Der er efterhånden en større forsamling brugere på bodybuilding.dk, der har forsøgt sig med IF ifm. diætforløb. Så vidt jeg ved, har så godt som alle talt positivt om det. Mig selv inklusive, og mine eksperimenter med Leangains-protokollen har generelt fungeret fremragende. IF gør det uhyggeligt meget mere praktisk og udholdeligt at være på diæt, det holder dit energiniveau betydeligt højere i løbet af dagen, og det giver dig væsentligt større råderum at skeje ud i.

    Go for it.

  7. Dette emne er særdeles morsomt. Synthol er ikke et "meget diskuteret emne". Der er faktisk forbavsende få facetter at diskutere, hvad angår synthol. Synthol giver dig kunstigt, store opsvulmede muskler og får dig til at ligne - som Bobby skriver - en idiot. That's it.

    Derek, din projicering er fuldstændig gennemsigtig. Jeg vil anbefale at læse et par bøger i stedet for at give dig selv kunstigt forhøjet selvtillid ved at fylde dine muskler med olie og bilde dig selv ind, at folk synes, at du er flot at se på. Det er du ikke. Eller rettere, det kan du strengt taget godt være - men det er dine oliemuskler ikke.

  8. Tak for din respons Michel :smile:

    Det var heller ikke tænkt som om at ville tage en dag i junkfoodens tegn, men mere at jeg en enkelt dag hver 2.-3. uge "tillader" mig selv at spise en lille smule af det jeg ellers ikke må; fx lidt chokolade, en god bruger eller lign.

    Altså du vil råde mig til at indtage mørk chokolade under træning, fremfor mælk?

    Lyder fint. Hvis formålet er at vedligeholde, vil jeg mene at du sagtens kan cheate mere eller mindre fast en gang om ugen. Måske endda oftere. Prøv dig frem og se hvad der virker.

    Lol, nej jeg råder dig ikke til at indtage chokolade under træning. Jeg synes ikke du skal indtage andet end vand, mens du træner.

  9. Jeg er efterhånden nået et punkt hvor jeg begynder at få cravings efter diverse søde sager, alkohol i weekenderne mm.

    Ville det være en god ide at tage en re-feeddag fx. hver 2. eller 3. uge hvor jeg spiser og drikker lige hvad jeg har lyst til, eller tror i at det vil smadre for meget på det punkt hvor jeg er nu?

    Deciderede refeed-dage har jeg aldrig været fan af. En hel dag med crap er IMO for meget af det gode. Begræns dig til et enkelt eller to måltider.

    I øvrigt synes jeg, at ideen med skummetmælk under træning er temmelig tumpet. Mælk er noget man drikker for at tage på, når man har svært ved at få tilpas mange kalorier indenbords. Jeg ville i stedet supplere med peanutbutter, mørk chokolade etc. Du ved, alt det du normalt ikke må røre. Det bliver først rigtig fedt at være i god form, hvis man samtidig kan nyde tilværelsen. Spørg bare Dan Dagsform.

  10. Nu får Butchers en chance. Jeg er sikker på at The Gym er en glimrende træningscenter med en masse søde fyre, men jeg synes ligesom at jeg har brug for at træne lidt anderledes i en periode, og der tror jeg Butchers er et bedre valg.

    Det er du selvfølgelig også frit stillet til. Jeg kan bare så godt lide at træne sammen med flotte fyre, og dit glade ansigt ville unægteligt pynte i The Gym :smile:

    Det var i øvrigt et flot block du lavede på mig med Louise d. 22 :tongue:

    Haha, sorry. Jeg troede faktisk den var død og begravet. Jeg kom netop i tanke om, at jeg fik hilst på Pernille samme aften. Det var næsten ikke vildt akavet - uden at jeg dog rigtig forstod hvorfor. Piger kan altså være noget så besynderlige.