Fish'n'Chips

Medlemmer
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

 1. 10Kg skal væk...

  Jamen jeg takker =) Og gi'r den gas med 2500 Kcal i en uges tid og ser hva der sker =) går vel udfra at det er obligatorisk at ikke spise hvidt brød og sukker og alt hvad konditor mesteren producere ? Aleks.
 2. 10Kg skal væk...

  Ja det er udelukkende pga. forfængelighed :D ikke noget med helbredet at gøre *hehe... Så du mener 2500 Kcal med cardio 3 gange om ugen ?
 3. 10Kg skal væk...

  skal og skal... Jeg vil =) lidt "meget" træt af at have den krop jeg har nu. vil gerne ned på en "normal" vægt og være narcisitisk igen.
 4. 10Kg skal væk...

  Hey ! Jeg vil gå lige til sagen efter som min pc har det med at begå kamakazi... Når, men jeg skal smide 10 kg som sagt og har et lille problem som er at jeg fatter brik ang. hvor mange Kcal jeg 'må' indtage om dagen og hvor mange kalorier jeg skal forbrænde så'n ca. Lidt info om mig: 26 år 173 cm 86 kg Jeg pumper hver anden dag. er arbejdsløs atm. über motiveret. Cardio hver anden dag, 3 gange om ugen ?! Håber på et par fornuftige svar her inde fra, ved at i kan Aleks.
 5. Er det muligt at opnå det her ?!

  Griner, ja det skal jeg ! Har læst en del men fatter brik atm. *suk (er midt i en flytning og andre lamme undskyldninger) *Griner men der er en del der har vagt min intre. så som Bodyopus & ABCDE diæten lyder meget lovende. /køber et Ph.D. diploma
 6. Er det muligt at opnå det her ?!

  Yeah tror du har fat i noget pga. da jeg var "ung" *Griner... 18-20år trænet jeg seriøst i form & fitness efter at havde tabt 19 Kg og et år efter jeg pumpede seriøst blev jeg trukket til side af en instruktør og fik at vide jeg godt kunne pakke mine ting og skride pga. deres anti-doping regler, hvilket jeg syntes var underligt pga. jeg var clean. Efter en længere diskution og trusler med urin prøver (hvilket jeg svaret: giv mig en kop !) fik jeg en undskyldning. 'Uden at lyde selvglad'... men der hvor jeg vil hen er: har altid fået at vide at jeg har grundformen til at blive stor af venner som fremmede, selv nu hvor jeg er "fed" Aleks.
 7. Er det muligt at opnå det her ?!

  Okay, kan du kaste et link i min retning eller statuere et eksempel ?! Thanks in advance. Aleks.
 8. Er det muligt at opnå det her ?!

  Aahh... God stil drenge ! tak for responsen, var sku ikke lige de ord jeg ville høre: "For 99 ud af 100 mennesker tror jeg det er så godt som umuligt." & "Det er nok ikke let, men med de rigtige gener og mange års træning vil jeg ikke helt afvise, at det er muligt." Men godt med et par ærlige svar. At omlægge min kost til det optimale ville være at ? køre atkins (tabte 5.4kg på en uge incl. hovedpine og PMS-male style) eller 60% prot 40% carb ? eller noget helt andet ? *heehe Tia, lads. Aleks.
 9. Er det muligt at opnå det her ?!

  Hey folks ! Sidder med 2 spørgsmål på hjertet. #1. Er det muligt at opnå denne krop naturligt?! #2. Jeg SKAL have den krop !!! jeg er en lille fætter på 1.72cm, 25år og vejer atm. 85.9Kg. (overvægtig) fedt% 20. men mit spørgsmål er: skal jeg hakke/tabe mig 'før' jeg bulker og pumper seriøst, jeg mener bliver det ikke svære at hakke/tabe mig hvis jeg begynder at bulke nu med mine smukke deller ?! Tia. babeh's ! Aleks.
 10. The biggest loser

  Amerikansk underholdnings program med extrem fede mennesker der kæmper i to hold og dem der taber flest kilo vinder "the biggest lossers"... Patetisk, platonisk men underholdene at se en enkelt gang, efter den ene gang bliver det li'så latterligt som Oprah & Ricki lake, imHo. Regards Teh Fish.
 11. Konkurance svømning og snart en kærste

  Fik et råd af min ene storesøster der var/er SOSU assistent ting whatever :o men for en del år siden havde jeg noget der minder om dit problem, men rådet er 110% effektivt. Ketchup flaske tricket - smerte JA - virker - JA ;K ta'r rundt om svinet så kun hoved popper up og råber HEeeeeeiiiiiiINZ og klasker 'den' éen som bunden af en ketchup flaske Good luck sailor :4thumbup:
 12. Hvor meget cardio D;

  Der er ingen skade sket, men da spørgsmålet går på mængden og placeringen af cardio mente jeg den hører bedst til i kondi-forummet. <{POST_SNAPBACK}> Ja, det er 10-4 maestro, kan godt se din point
 13. Hvor meget cardio D;

  Grunden til at jeg placerede den i 'Maksimal Muskelvæskt' var pga. at ... Nevermind. Hvile = weekenden :) hvor meget cardio skal jeg regne med tirs & tors. time mæssigt ? jeg har hørt flere teorier om at cardio'en begynder først efter 45 min. andre siger at det er efter 1 ½ time, jeg vil bare høre så'n ca. hvor jeg skal ligge uden at det går ud over mine muller, HST'en skal der ikke røres ved. Har stadigvæk ikk besluttet mig 100% om jeg skal eller vente til et par måneder 50/50 atm. er rimlig træt af mit bacon men på den anden side vil jeg gerne vokse. kan da godt se at mine "love-handles" er blevet mindre efter det sidste tid's træning (HST alene) meeeeen.... *Sigh
 14. Hvor meget cardio D;

  Hay Boys n' Gals & Leprichaun's ;] Efter at have gloet mig i spejlet og fået en 'syg narcisistik' mental holdning over min guddomlige krop ;P har jeg besluttede at i stedet for at bulke osv. at begynde så småt at hakke mig men mit spørgsmål lyder: Hvor meget Cardio er sundt og uden at det hindre mit 'maksimale muskelvækst' ? er éen time Cykling for lidt ell. ? (Er på Atkins / low carbs) mit prog atm. er: HST: Mandag - Onsdag - Fredag Cardio: Tirsdag - Torsdag (1 time pr. gang) kan cardio lørdag 'if needed' Tia, Chaps.
 15. Ohoi... Volume, masse og atter masse

  Kanon... Takker for de kloge ord, sq rart at få bekraftede selv de latterlige spørgsmål. heftigt forum bliver sq underholdene at se mig med vægte på maven Kaster et par billeder op om en måneds tid Regards Aleks.