Don_B

Medlemmer
 • Content count

  172
 • Joined

 • Last visited

About Don_B

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 09/20/85

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Odense
 1. [kompliceret] Nybegynder træningsprogram?

  Start med elastikøvelser og mange gentagelser.
 2. Korsbåndopereation

  Snak med din fysioterapeut. Det er helt normalt med smerter efter operation, men det kræver korrekt håndtering.
 3. Hej, Jeg har udgivet en DVD i nakke-skulder træning for alle - den første af sin slags i Danmark. Øvelserne vil hjælpe jer, der fx oplever smerter i skulderen under pres øvelser, eller jer der oplever nakkespændinger eller får ondt i hovedet efter fysisk anstrengelse. Teaser: https://www.youtube.com/watch?v=Va2h9jhBj3g Venlig hilsen Behnam Liaghat Fysioterapeut Cert. MDT. PG Dip Sports Physiotherapy
 4. Ondt i ryggen

  Selve konceptet er holdbart, og der er meget forskning som støtter op om tilgangen FOR LÆNDEN. For nakke og andre led er forskningen fortsat begrænset. McKenzie er meget omfattende og består af 4x 4 dages kurser, hvorefter man kan tage credential exam. med stort pensum både i teori og praksis. Men der er desværre mange, som vælger at stoppe efter kursus A og B, derfor er det vigtigt at finde terapeuter, som har taget hele kursusrækken og kan anvende tilgangen optimalt.
 5. Rygproblemer igen igen

  http://performancestability.dk/ har styr på scapula. Søg efter en dip MT på www.mckenzie.dk i dit område og held og lykke :)
 6. Rygproblemer igen igen

  Så sandt som det er skrevet! :)
 7. Problemer med squat og postur

  Nej, forandringer der hører under hoftedysplasi er selvf. en alvorligere diff.diagnose, men det jeg antyder er en caput femoris malalignment, som bliver skabt af stramhed i de artikulære strukturer - og på baggrund af fejlbelastning. Den overordnede forskel mellem dette, og de diagnoser du nævner, er, at ved caput femoris malalingment kan du ved mobiliserende og styrkende øvelser opnå et optimalt aligment. Det er lidt anderledes, hvis fejlen sidder på bækkenet. Hvis du vil have et mere specifikt svar, må du præcisere spørgsmålet :)
 8. Ondt i ryggen

  Det vil de mange patienter, som får det bedre ikke. Men hvis du ikke har argumenterne på plads, udover at du skider, så kan du få lov til at fortsætte med dette :)
 9. Problemer med squat og postur

  Det vil være bedre at kalde det derangement end dislokation, da det er en bedre beskrivelse af problemet - hvis der er tale om dette. Det vil være fint at komme til en dygtig fysioterapeut. Hvor i landet befinder du dig?
 10. ledbåndsskader/opertation

  Kontakt sygehuset!
 11. Problemer med squat og postur

  Med håb om at jeg har forstået dit problem rigtigt, så er her nogle bud på, hvad du kan have fokus på og få undersøgt hos en kompetent fysioterapeut. Der er ord i din beskrivelse, som kan indikere, at dit lårbensknogle (caput femoris) ikke er centreret i ledskålen. Dette kunne i dit tilfælde betyde nedsat bagudføring af benet og evt. nedsat hofterotation. Det andet, du kan få testet, er smidigheden i hasen. Lændemobilitet og stabilitet bør også være på plads. Disse punkter skal være i orden, før du kan have en god teknik!
 12. Ondt i ryggen

  Det er noget af en bold at smide i luften, at fysioterapeuter kun behandler symptomer og ikke årsagen. Det er et absolut forkert budskab... Jeg vil også anbefale, at du finder en dygtig fysioterapeut med efteruddannelse indenfor muskuloskeletal fysioterapi. Søg evt. på www.mckenzie.dk, www.mt.dk eller www.performancestability.com
 13. Rygproblemer igen igen

  Du skal være velkommen på Fyn, så kan jeg undersøge dig. Men ellers så er fysioterapi efterhånden blevet et erhverv, hvor der er mange retninger at specialisere sig indenfor. Derfor har du brug for specialister i muskuloskeletelle problemer. Hvor er det du bor?
 14. Rygproblemer igen igen

  To veje at gå. 1. Find en fys som er cert.MDT eller bedst dip.MDT for at undersøge ryggen. 2. Find en fys der har styr på scapula dyskinesi Good luck
 15. Kronisk compartment syndrom

  Hej, Akupunktur, aflastning og udspænding ´kan anbefales... Undgå styrketræning af muskelgruppen i fremtiden og langsom genoptræning til aktivitet.