Baron Bandit

Medlemmer
  • Posts

    239
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    Baron Bandit reacted to Johnny Bravo in I'm Training For 9th Place.   
    LOL awesome!!

  2. Like
    Baron Bandit reacted to Johnny Bravo in I'm Training For 9th Place.   
    Jeg har gået i 3 dage og fortalt mine ben at de skulle trænes i dag, men da jeg så kommer ind i centeret så begynder jeg at træne patter. Mine muskler blev helt forvirret og chokeret!! Muscle confussionz = instant swolenezz.
    Benchpress:
    10x60kg
    6x100kg
    1x110kg
    10x120kg - Kunne godt have klemt to reps mere ud, men manglede en spotter.
    6x125kg
    5x130kg + 3x110kg

    Incline DB Press:
    10x40kg
    8x46kg
    8x46kg
    Seated Plate Loaded Press:
    15x80kg
    7x120kg - lidt for tungt.
    12x100kg
    11x100kg
    Low Incline DB Flyes:
    10x24kg
    10x24kg
    Pushdown:
    12x70kg
    10x80kg
    10x80kg
    Close Grip Benchpress:
    10x60kg
    7x80kg
    6x80kg
    Machine Triceps Extension:
    10x30kg
    10x30kg + 7x30kg
    Bentræning i morgen hvor jeg vil op på 150kg front squat... fingers crossed.
  3. Like
    Baron Bandit reacted to laush in Farmers hideout.   
    din dobbelt strudal er blevet min favorit video på youtube!
    lavede samme nummer idag i fitnessworld efter at have kørt dumbell curls med 2X 5 kg. Det var kl 11 hvor pensionisterne træner, men jeg var ligeglad.

  4. Like
    Baron Bandit reacted to Fame Boy in Motions CrossFit   
    Så er der lige taktikmøde med Gud.

  5. Like
    Baron Bandit reacted to Fame Boy in The Log of Fame.   
    Så kom dagen hvor jeg besluttede mig for at dobbeltlogge så jeg (forhåbentlig) kan få noget mere opmærksomhed.
    Jeg er ung og flot og træner normalt i The Gym.
    Dagens fornøjelser:
    Stronger Challenge i det nye Butchers Garage i dag med Kauf-bro og DBroM.
    Gå trods af lidt gokkerier og en Legende der missede et squat på 175kg og kun fik 190kg med i DL (da jeg fik det sidste underkendt fordi det var 1s for sent) lå vi på en fin 3. plads efter første workout. Da vi ikke rigtig følte vi havde ramt det vi skulle (bortset fra Kauf der havde trukket 260kg i trapbar DL @små 90kg), var det en lidt underlig fornemmelse.
    WOD 2 havde vi høje forventninger til, men vi kom desværre ikke så godt ud af den som håbet. Inden WOD 3 lå vi på en delt 5. plads. Min egen del af WOD2 brændte jeg fuldstændig af, men det kan ligesom være lidt ligemeget at vinde 5-10 sekunder på slæden, når vi var nødt til at skalere på prowleren for at nå under tidskravet. Dækflip var erstattet af baglæns dæktræk den ene vej og dækflip den anden vej.
    WOD3 startede jeg med DBs. Det gik udemærket afsted og på trods af et par småpauser synes jeg egentlig at jeg endte rimelig fornuftigt tidsmæssigt. Jeg fik gevaldige underguns af de dejlige vægte.
    Kauf brændte sig selv fuldstændig af på DT og gjorde det med stil og Dan ejede KB snatches fuldstændig. Jeg er ret sikker på at Dan var den deltager der afsluttede den del hurtigst.
    Vi blev dog overhalet indenom af nogen folk i pink med omkring 5 sekunder.
    Det betød også at vi samlet endte på en sjetteplads.
    Jeg er ikke udpræget tilfreds med min egen præstation, men er glad for og stolt af at have været med på Team LumberJacked. Vi kommer helt sikkert til at lave mere larm fremadrettet.
    Tak til hele det store hold fra Gym, der kom og heppede.
    Tak til alle de andre der var med til at gøre det til en fed dag - jeg har nok snakket med to milliarder nye mennesker i dag (og DaisyBroY for kagen - sorry jeg kun spiste så lidt, men jeg var blevet smittet med anoreksi af Bro-Dan).
  6. Like
    Baron Bandit reacted to christianspoer in Motions CrossFit   
    4 x 12 ville have været bedre.
  7. Like
    Baron Bandit reacted to No6bach in 31   
    I dag har jeg trænet patter og abs, og en smule ben. Det var en fin træning fordi jeg gik og tænkte på det ass jeg skal have om snart.
    Forresten et fint indkøb jeg foretog i Føtex i dag. En flaske rødvin, en bakke vindruer, et skinnende hvidt stræklagen og en pakke kondomer. 100%
  8. Like
    Baron Bandit reacted to Quantanamo in QuantanaMORON!   
    Oho - har ikke vaeret der. Vil jeg lige undersoege.
    Oho - Det lyder som en fraek og liderlig droem!
    Deres underbevidsthed er nem at manipulere hr. Zoede Mads. Hvad den gode doktor Sigmund F. kunne have faaet ud af dette, vil jeg undlade at komme ind paa.
    (Jeg har ogsaa engang droemt noget om damer - og maend!)
    Oho - En aerlig fyr. Godt jeg ikke var med.
    (Oho - er, udover et fremragende udtryk, ogsaa navnet paa en af mine kollegaer! Oho, hedder hun, ja.)
    * * *
    5 x B = BRYST, BISP, BEN, BUG og BULDERSKULDER!
    edit: skulle det have vaeret, nu blev det i stedet en roeverhistorie fra Bumkok, om katois og andre overnaturlige vaesener.
    Ja det var, hvad der blev traenet i gaar. Min traening efter nytaar har vaeret noget lala, fordi jeg er blevet noedt til at prioritere lidt golf og lidt social omgang. Nu glaeder jeg mig til at faa mig en ordentlig omgang BB work load og work kapacity og yver og aag og store aermer og aender og aander og alt det der.
    Og laegge! Og ben! Og strut paa numsen!
    !
    Og lav fedt!
    Da, foerst da vil jeg vaere flot og tilfreds! Og saa vil jeg hvile mit hovede paa min pude i en dag.
    Og apropos damer, der ikke er damer, kommer her historien om Ridder Lagoon og Katoien:
    Der var nemlig en gang, hvor Lagoon og jeg havde sneget os et smut i byen. Jeg tror faktisk det var aftenen, hvor jeg blev saa episk jaloux, at jeg sagde: "You gotta be fucking kidding me!" - imens jeg steg ud af en taxa imens den koerte - til den stakkels unge og relativt uskyldige Wisa, der siden soergede for at jeg naaede mit fly til Kuala Lumpur og stak af til Singapore og senere USA. Akkeja. Faktisk var jeg saa jaloux at jeg efter taxastuntet surmulende sagde til Lagoon: "Jeg vil hjem!" Her viste LaGun imidlertid sig, som en rigtig bro og hev mig hen til den naermeste drinksvogn ude paa vejen (ca. 5 meter), hvor han haeldte en drink paa mig. "Jeg vil hjem!" sagde jeg igen.
    "Du skal fandeme ikke hjem. Vi staar midt i Bangkok. 100 meter fra det vildeste sted, hvor det vrimler med damer, og nu gaar vi derhen." Og det gjorde vi saa. Her kastede jeg et utal dobbelt og tredobbelt Vodka Red Bull i skabet og snart havde jeg glemt at om jalousien. I mellemtiden havde Goon hooket op med en runde toeser. Han havde moedt dem allerede ude paa gaden, og de var naturligvis fulde af imponade over hans rulle og hans sexappeal.
    Lagoon var paa dette tidspunkt relativt oevet i at kende en katoi fra en dame - hvilket ikke altid har vaeret tilfaeldet - og derfor spottede han hurtigt, at kun en ud af den flok han imponerede rent faktisk var en dame. Inde paa diskoteket havde en finsk fyr en knap saa fintfoelende radar. Han brugte alt sin energi paa at charmere en dame, der var en mand, og sikke de hyggede sig. Da klokken imidlertid blev mange og politiet lukkede klubben - som det hoerer sig til i Bangkok - soegte denne brogede flok ud paa gaden.
    Nu om dage har vi alle set Twilight og Blade og Trueblood og En vampyrs bekendelser og Blade og Buffy og Angel og andre dokumentarfilm og realityserier om disse bizarre vaesener kaldet vampyrer. Vi ved alt om dem. Blandt andet at de er kendetegnede ved ikke at kunne taale dagslys. "Det er bare fri fantasi!" raaber du maaske ind i skaermen, mens du savler Cola Zero nedad hagen (det hedder Cola Zelo paa thai, venner). Men taenk over det: Der gaar sjaeldent roeg uden, der ogsaa har vaeret awbraending - Enhver myte har sin oprindelse i noget sandt. De gamle graekere gravede i sandkassen og fandt et mammutskelet og opfandt myten om kyklopen Polyphemos og hans enoejede venner, fordi et mammuntskelet ser ud som kraniet fra en enorm kraftkarl med kun et oeje.
    Paa samme vis tror jeg, at myten om vampyrer og deres tendens til solstik er opstaaet ved, at Bram Stokers oldefar var et smut i Bangkok for at faa noget fjas. Han har sikkert haeldt godt med sovs paa en ungmoe og hen mod de tidlige aftenstunder, ja tidligt paa morgenen, har han trukket hende udenfor for at give hende en trutter. Pludselig - netop som han skal til at snave sin nye kaerlighed i gulvet - bryder solen frem og sandheden - den grufulde sandhed aabenbarer sig: Hun har slanke ben, synlige vener paa armene, er overpyntet, viser mapperne frem, har store haender, foedder og hun ligner en mand. Chokeret traeder tipoldefar Stoker et skridt tilbage, husker hvad han har laest i denne log og udbryder: "Sig mig, De er da vist intet kvindfolk!" Katoien er afsloeret og gaar amok! Som var hun brudt ud i flammer skriger hun i vilden sky, faar et hysterisk anfald og bider og kradser Oldefar Stoker. Bloedende fra halsen proever han at faa hende til at falde til ro. Han traekker det eneste vaaben han kan: "Du kommer aldrig til at ligne en rigtig numzepige," siger han. Katoien viger tilbage. Taarer springer frem i hendes oejne. Vantro stirrer hun paa ham, og med et giver benene efter og hun synker sammen. Knust. For med hans ord har hun indset, at hun aldrig kommer til at ligne Marylin Monroe, men at hun er doemt til ligne Gongporn Mandesak, 38 aar, med skaegtsubbe og for stor kaebe resten af sin tilvaerelse.
    Oldebolle Stoker forlader scenen med hastige skridt. Tilbage - ydmyget paa fortovet - ligger katoien. Som ramt af en pael igennem hjertet.
    Ja netop saadan forestiller jeg mig, at det er gaaet til.
    Og som et spejlbillede, af hvad der skete for gamle Stoker, staar den finske knejt nu paa gaden og indser at hans trawling er endt med et skidt resultat. Her ville en gentleman have erkendt sin fejl og vaere gaaet hjem. Men denne finne er ingen gentleman. Han bliver edderspaendt og hidsig tilmed. Han overfuser katoien og skubber til hende, rigtig i stoedet til at give hende en dragt prygl. Og saadan var det sikkert endt, hvis ikke vores helt fra det hoeje nord havde vaeret tilstede (altsaa ikke finnen, men knap saa hoejt mod nord). Med sin fysiske overlegenhed og rolige attitude skrider Lagoon ind. "Hov du der kammerat, tag det lige roligt du." Men finnen vil slaasse! Han forsoeger sig med et jab, et kryds, et jab mere, et hook og en uppercut - og ogsaa en knytter! Som en anden Spider-Man undviger Lagoon slagene og beslutter, at den eneste maade at faa finnen til at falde til ro paa, er den totale ydmygelse. Han stikker ham saaledes en bitchflad - det er med bagsiden af haanden, venner! Finnen falder tilbage. Ydmyget kravler han vaek. Og folket jubler. En hel flok katois bryder ud i hyldestraab og ekstase, kastende med konfetti, truttende i messinghorn, flere iler til og snart baeres denne falang i guldstol over hele byen. Som en hyldest til Vikingen, der traadte frem og forsvarede ladyboy'ens aere.
    Den dag i dag - paa Nana Plaza, Patpong og andre skumle katoikaeldre - hviskes der stadig om Ridder MacDonald. Og siger man, at man kender ham, kan man altid faa et slag! Paa (og med) pikken!
    Og nu er klokken blevet mange, saa historien om min traening fra i gaar kan I faa en anden god gang.
    Godnat og droem soedt - om katois!
  9. Like
    Baron Bandit reacted in Farmers hideout.   
    Det jo den evige diskussion. Jeg kan bare slet ikke se ideen i at lave sådan en omgang? Hvorfor lave tekniske svære VL-øvelser for max gentagelser, efter man har presset sig selv til det yderste konditionsmæssigt? Vi taler om øvelser som vægtløftere med mange års erfaring ikke engang altid laver teknisk korrekt. En anden ting er, at 9 ud af 10 af dem, der laver crossfit er så slappe, at de burde have fokus på at lave et korrekt backsquat - og få smidt nogle kg på stangen. Ofte virker det som om, at det bare skal være hårdt og gøre ondt.... Det gør også ondt at slå sit hoved ind i væggen, men det gør det ikke til god træning.
    Og ja ja, et max forsøg er heller aldrig pænt osv., og elitesport er usundt. Fair nok at veltrænede atleter vælger at lave den slags - evt. i konkurrenceøjemed, men problemet er, at begyndere bliver sat til at lave de samme dumheder. Jeg synes bestemt CF har et stort ansvar - som mig bekendt ikke bliver overholdt.
  10. Like
    Baron Bandit reacted to Quantanamo in QuantanaMORON!   
    BB!eklager og Bum!
    * * *
    DAGENS BODYBUILDINGSMAND!

    Havde en aftale med Italiernen StefanON! om noget BB, da han gerne vil være BB'er. Jeg var ved at gå i dørken, da jeg så hans massive Calfs! De er gross!
    Og så skulle der trænes!
    Squat:
    10 @ 60
    10 @ 80
    10 @ 90
    10 @ 95
    10 @ 100
    10 @ 100
    10 @ 100
    20 @ 80
    BUM sagde det! I benern
    Leg ext:
    12 @ 85
    10 @ 85
    10 @ 85
    11 @ 75
    11 @ 75
    Mens jeg kørte denne øvelse, sad der en lille numsepige og kørte bensamlemaskine. Jeg blev lidt forelsket, men da jeg gik ind for at tage knækogerne af og kom tilbage, var hun væk. (fortsættes)
    Benene var toast herefter.
    Laterals: SSSS
    12 @ 8
    12 @ 8
    12 @ 8
    12 @ 8
    10 @ 8
    Holy pump i delts
    Laterals:
    10 @ 12
    10 @ 12
    Mens jeg kørte disse laterals, spillede FW's fantastiske DJ James Blunt med nummeret Angel. Et nummer der handler om, at se en lækker bitch, som man har lyst til at bolle med pikken, men ikke har balls til at spørge, og derfor må man nøjes med internetporn. Havde jeg - som jeg har 99% af tiden, når jeg træner alene - haft min musikafspiller i ørene, havde jeg ikke hørt dette, og selvom jeg overhovedet ikke tror på hekserier eller tegn fra Forsynet, så valgte jeg at se det som hekseri og et tegn fra Forsynet om at finde kuglerne frem. Jeg gik derfor ovenpå for at lede efter numsepigen. (fortsættes)
    Rear laterals:
    15 @ 10
    12 @ 10
    10 @ 8
    Her var jeg gået ned i den ene ende i min søgen. Jeg kørte lidt med håndvægtene for ikke at ligne den douche jeg var. Herefter gik jeg ned i den anden ene og bingo, der var hun sgu. Helt sikkert. Jeg ventede til hun var færdig med sine mærkelige ikke-BB øvelser og gik så All in:
    Uden parentes det jeg mente/hun mente og i parentes det jeg/hun rent faktisk sagde:
    GAMEtanamo: Hey hva så bitch, du ser pivfræk ud, vil du med hjem og bolle med pikken? (Øh bøh - hej, jeg er normalt ikke så svedig, når jeg spørger om den slags, men jeg synes du ser sød ud, så jeg ville høre om jeg måtte få dit nummer?)
    Numsepige: Altså bolle med pikken oppe i fissen? (Okay!)
    GAMEtanamo: Ja altså hvor du ligesom krænger fissen ud over pikken! (Nemlig, hvad siger du til sådan en Fitness World approach?)
    Numsepige: Jeg er naturligvis mega ON!, men min fyr er krudtet op på roids og tæver enhver jeg snakker med (Jeg har faktisk en kæreste så det går ikke, men tak for at du sagde det.)
    GUNNEDDOWNtanamo: Bitch (Tihi, nåh men så ses vi bare)
    Bitch: Ja da (I love you)
    Således opmuntret - især fordi hele seancen foregik med et publikum bestående af tre trunter fortsatte jeg med BB'en!
    1 fri læg:
    12
    10
    8
    7
    7
    20 2 ben SSSSSD!
    God træning! I morgen formiddag er der mere fra samme Bodybuildingsmandsskuffe!
  11. Like
    Baron Bandit reacted to Kauf in Farmers hideout.   
    THESE BOOTS ARE MADE FOR WALKING!!!!
    Inspireret af den rådne 1 mile burpee-longjumps og DENNE artikel blev jeg igår ved midnatstid enig med mig selv om, at jeg da skulle ud at trække noget dæk i dag.
    Derfor gik jeg i seng kl. 01.00 og følte at 5 timers søvn måtte være rigeligt, satte vækkeuret til kl. 06.00, stod op da det ringede og riggede træktøjet til.
    En simpel anordning med en stor træksele, der kun sidder på skuldrene og intet hoftebælte var mit værktøj. For enden af den ca. 2,5 m. lange sele var et 35 kg. dæk med en 16 kg. Kettlebell indeni, samt 1,5 liter vand. Underlaget var grusvej med forskellig sværhedsgrad undervejs, nogle steder var der kun halvstore sten, andre steder var der dybere lag af mindre sten, som gav god modstand på dækket... det sidste var mere reglen end undtagelsen.
    Og

    gik
    jeg...
    Jeg vadede rundt i 45 min. og opmålte derefter ruten til at være ca. 2,6-2,7 km. Egentlig havde jeg regnet med, at jeg kun havde gået ca. 1 mile, men fuld af imponade over mig selv, blev jeg enig med mig selv om at gentage succesen senere på eftermiddagen.
    Eftermiddag:
    Idiotisk som jeg er, smed jeg samme dæk, samme KB og denne gang 3 liter vand i dækket, hvorefter jeg gik en given runde på 3,3 km.
    Underlaget var det samme... og dog...
    Da jeg var kommet halvvejs var der gang i støvet... tykke lag havde lagt sig i vejkanten og dækket var aldeles hårdt at trække. Den første Mile var gået godt... nu kom udfordringerne. Længere henne var støvdæmpningen godt igang og en kølevogn kørte og spyede vand udover vejen, hvilket lagde et fint lag mudder, som nærmest stoppede dækket, da jeg nåede det! Dette varede ca. 500 m., hvor jeg satte hård musik i ørerne og tampede benene for at komme frem.
    Efter at have kæmpet mig igennem støv og mudder, var de sidste ca. 800-900 meter nærmest lette. Jeg kiggede på uret.. jeg havde 19 min. tilbage til der var gået en time. God tid!
    Så blev det tungt i støvet igen!
    Blodet hamrede derudaf i stængerne og jeg kiggede igen og igen på uret, mens jeg så min startlinie komme nærmere og nærmere! Jeg brusede frem og krydsede min startlinie på ca. 56-57 min.
    Triumferende og som præmie til mig selv, gav jeg mig selv 100 m. ekstra træk, nærmest som en gang sejrsrunde!
    Derefter satte jeg mit tungt ned, konstaterede at jeg havde drukket ca. 2 liter vand og havde støv overalt. Derefter ca. 100 m. træk med dækket med KB. i hånden for at få tingene på plads.
    Nåja.. og så var jeg kun iført shorts og støvler i den 50 grader varme sol!
  12. Like
    Baron Bandit reacted to Quantanamo in Erfaring med 300?   
    Kan kun anbefale at du tjekker bodybuilding ud. Bodybuilding er uden tvivl noget af det fedeste du kan give dig til. Personligt har det givet mit game et kæmpe boost.
  13. Like
    Baron Bandit reacted to Rasmus G in The Århus Chronicles   
    Jeg havde en lorte træning i går, da min ryg går i stykker efter få sæt bryst. Flot.
    Til gengæld fik jeg fjas om aftenen, og det skal man ikke kimse af.

  14. Like
    Baron Bandit reacted to Christian B in Confessions of a douchebag   
    Dips
    20
    20
    20
    20
    20
    20
    20
    20
    20
    20
    20
    20
    18
    15
    17
    15
    15
    15
    15
    15
    15
    15
    15
    15
    15
    15
    15
    14
    16
    15
    11
    10
    10
    10
    10
    15
    12
    13
    11
    12
    10
    10
    12
    10
    10
    10
    10
    10
    10
    15
    13
    12
    10
    10
    10
    10
    10
    10
    10
    9
    10
    10
    10
    10
    10
    10
    10
    10
    10
    9
    10
    10
    11
    10
    10
    11
    1001 dips
  15. Like
    Baron Bandit reacted to MarianneB in MarianneB - The Discipline of Steel   
    Mandag d. 8. februar 2010
    Training of the chest, the pecs, the boobs.... Rack attack! :deload-ish:
    Opvarmning med smidighed for skuldre og bryst

    BB bench press
    8 * 30 kg
    8 * 40 kg
    8 * 50 kg
    6 * 55 kg
    6 * 55 kg
    6 * 55 kg
    6 * 55 kg
    6 * 55 kg
    6 * 55 kg
    6 * 55 kg
    føltes lige så tungt som sidste uge, hvor det var 60 kg Vi kalder det derfor deload

    DB incline press
    10 * 17.5 kg
    10 * 25 kg
    10 * 25 kg
    10 * 25 kg
    10 * 25 kg
    10 * 25 kg
    10 * 25 kg
    10 * 25 kg
    Efter 2. workset kiggede jeg mig om efter 22.5 kg DB'sene, men dem lå The Chris og pressede med (han har usandsynlig lange arme, der flagrer rundt), så jeg blev på 25 kg, selv om de var tungere end jeg havde planlagt til denne deload-ish træning. Heldigvis fik jeg et par opmuntrende tilråb på kritiske steder, så de kom alle op

    DB lateral raise
    12 * 8 kg
    12 * 8 kg
    12 * 8 kg
    12 * 8 kg
    12 * 8 kg
    12 * 8 kg
    12 * 8 kg
    supersættet med

    DB incline flyes
    10 * 8 kg
    10 * 8 kg
    10 * 8 kg
    10 * 8 kg
    10 * 8 kg
    10 * 8 kg
    10 * 8 kg
    Super strict, strakte arme.... more or less
    To hurtige runder af rotator cuff, 3 øvelser :4whistling:
    JimmyP lavede benbøjning med 170 kg og 6 * 150 kg Jeg klemte en finger, da jeg skulle rydde op i DB's..... igen
    Tunen og Nissen gav hinanden gode spot i dag til EZ preacher Curl, 43 kg
    1 for go'e ben
    2 den var go'
    3 for at blive bre'
    4 du må ik' gå med pi'r!
    5 du har ikke noget lem
    6 husk å'flex
    7 uden at lyv'
    8 så' den nået!

    De har de vildeste guns
  16. Like
    Baron Bandit reacted to Christian B in MarianneB - The Discipline of Steel   
    Holy fuck Repped!
  17. Like
    Baron Bandit reacted to Kauf in MarianneB - The Discipline of Steel   
    Hold da kæft, hvor er det latterligt!!!!
    At slette loggen er simpelthen et for kæmpestort fail. Det var sgu' efterhånden det eneste sted, hvor man kunne søge inspiration til hardcore BB - udover i denne log, selvfølgelig
    Måske har Nissen været en idiot i sin brug af rep. og gentagne provokationer af Morten, men jeg synes fandenme, at det er ligeså idiotisk at slette en hel log, som smider flere års arbejde og inspiration væk.
    Sikke nogle idioter!!!!
    Det er pissehamrende barnligt og gør mig fandenme pissesur!!!!
    -noget lignende i en mindre følelsesladet udgave bliver (edit: ER) herved sendt som PM til MZ-
    Edit, edit: Jeg har fået positiv respons fra MZ og er glad for hans hurtige tilbagemelding. Dog vil jeg ikke slette mit ovenstående indlæg, da dette var min umiddelbare reaktion og den må jeg stå ved.
  18. Like
    Baron Bandit reacted to MarianneB in MarianneB - The Discipline of Steel   
    Torsdag d. 17. december 2009
    SÅ! skulle der trænes ben igen. Dog kun den lette dag men egentlig var den ikke såh let igen
    Sikken et vejr det var i dag. Glatte cykelstier og veje. På vej til træning havde jeg løst hår og medvind, så håret blev ved med at flyve ind i mit ansigt og jeg kunne ikke se noget og det var glat og cykelstierne og de små veje var dårligt ryddet, så det var en farlig tur Da jeg kom til træning havde jeg stadig ikke en elastik til håret og det var faktisk kritisk. Jeg overvejede kort om jeg kunne bruge mine strømpebukser eller min nøglesnor eller et snørrebånd. Skrev en panisk sms til Bimse, hvor jeg bad ham tage en elastik med. Jeg kan slet ikke holde ud, hvis håret kommer ind i ansigtet hele tiden. Jeg nåede faktisk at overveje, at hvis Bimse ikke nåede at se sms og ingen af de andre løsninger duede, kunne jeg måske bruge tape, selv om det ville være forfærdeligt at få af igen HELDIGVIS dukkede Bamse op og han havde lige en elastik i tasken. En puma-elastik Krisen afværget og træningen var reddet Emergency-sms til Bimse blev cancelled Træningen kunne begynde
    Mine træningsvenner i dag var Bimse og Bamse og de var virkelig i hopla! De startede med at kåre a valued member aka. The Chris. Det tror jeg han blev ret glad for
    Opvarmning med Glute bridges og lidt stretch

    Safety bar squat, Narrow stance, elevated heels, explosive
    8 * 40 kg
    8 * 60 kg
    8 * 72.5 kg
    8 * 72.5 kg
    8 * 72.5 kg
    8 * 72.5 kg
    8 * 72.5 kg
    Yearh!

    Back Extensions
    6 * 12 kg lille BB bag nakken
    6 * 32 kg do.
    6 * 37 kg do.
    6 * 37 kg do.
    6 * 47 kg med harnesh
    6 * 47 kg do.
    Troede jeg havde 42 kg på i workset Måtte lige uppe vægten lidt ekstra til sidst

    GH Raise
    12 * 10 kg
    12 * 10 kg
    12 * 10 kg
    12 * 10 kg
    12 * 10 kg
    Gloende hams

    BB Ab roll
    10 * 32 kg
    10 * 32 kg
    10 * 32 kg
    supersættet med
    stretch for glutes og psoas
    Hvad pokker er det for en smiley ???
  19. Like
    Baron Bandit reacted to MarianneB in MarianneB - The Discipline of Steel   
    Det var det nemlig og jeg har også lidt doms i både pecs og triceps I dag var der mere til overkroppen - bagside og bicpszz :4flex:
    Onsdag d. 16. december 2009



    Opvarmning med stretch af psoas og glutes og mobility drills - f*ck jeg er usmidig Træningsaftale med Femina og Bimse og Bumse. JimmyP var også in da house


    T-bar row
    8 * 35 kg
    8 * 35 kg
    6 * 60 kg
    6 * 60 kg
    6 * 60 kg
    6 * 60 kg
    6 * 60 kg
    Dejligt med nye øvelser, så man kan lave PR's hver gang

    One Arm Machine Rows
    15 * 45 kg
    15 * 45 kg
    15 * 45 kg
    15 * 45 kg
    15 * 45 kg
    puha - det var tungt, så det tog vældig lang tid at komme gennem den øvelse

    Pull Down, Wide grip, OH
    12 * 50 kg
    12 * 55 kg
    12 * 60 kg
    12 * 60 kg
    12 * 60 kg


    BB Curls
    10 * 40 kg
    10 * 40 kg
    10 * 40 kg
    10 * 40 kg
    I power rack
    Burde måske have lavet en øvelse mere, men energien var sluppet op og jeg var træt og sulten Ude ventede smukt snelandskab