pioneer

Medlemmer
 • Content count

  186
 • Joined

 • Last visited

About pioneer

 • Rank
  Medlem

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.recdir.com/travel/specialty_travel/boat_charters/

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Sundhed, styrke, kondition
 1. Push-up udfordring

  For mig at se virker det lidt underligt, at "topalderen", ligger fra 15-19...!
 2. Min ryg "bobler"......

  Jeg så også meget gerne en update....
 3. Løb på stedet

  Selvfølgelig gir' det da noget.. Alt hvor du bruger dine muskler og får pulsen op "gir' noget". Men at løbe udenfor vil helt klart give mulighed for en langt mere effektiv træning, samt en langt mere naturlig måde at bruge din krop på, end ved bare at løbe på stedet.. Nu bliver vejret forhåbentligt også snart bedre...
 4. mave problemer af havregryn

  Søg på dette forum, og du vil se hvor mange der har meldt sig på banen med maveproblemer i forbindelse med proteinpulver..
 5. mave problemer af havregryn

  Prøv, som andre også har foreslået at spise havregrød istedet (vandbaseret), og se om det ikke afhjælper problemet. Jeg har selv tidligere oplevet en lignende fornemmelse, da jeg stadig spiste havregryn med mælk. Idag holder jeg mig fra alle mejeriprodukter.
 6. tager på af min "slanke"kur ..

  Jeg syntes ikke din kost ser helt skidt ud, men den kan selvfølgelig altid blive bedre, og jeg kommer her med et par forslag/korrektioner: Morgenmad Jeg vil mene du spiser for lidt om morgenen. 40-50 gram special K er ikke alverden og det kan du uden betænkeligheder Øge til mindst det dobbelte. Special K, er ikke nogen dårlig morgenmad, men heller ikke nogen vidunderføde, som Kellogs gerne vil gøre den til. Jeg vil mene at harvregryn er lige så godt, ja faktisk bedre! Det mest optimale ville efter min mening være havregrød, lavet af vand, salt og havregryn. Drik et glas appelsinjuice til grøden,( en god portion) og spis lidt frugt til. Frokost Du skriver selv at du ikke bliver mæt af din frokost.. En sanwich kan have mange forskellige størrelser, hvis den består af tynde toastbrød, er det nok for lidt. Det er fint at suplere med frugt som du gør, men det er også vigtigt at få en hvis mængde basale næringsstoffer (kulhydrat og protein) En bedre frokost kunne være en blanding af ris/pasta (brune økologiske ris / spelt eller fuldkornspasta) kød ( fisk, kylling, kalkun) + diverse grøntsager samt bønner. Det tager ikke lang tid at forberede dagen inden, og jeg kan se at bønner ofte indgår i aftensmaden så det er bare at gemme lidt derfra. Aftensmad Aftensmaden ser meget fornuftig ud, det er selvfølgelig vigtigt at få nok proteiner, (nok bønner) Det er også vigtigt at blande forskellige bønner linser m.m. for at få tilført alle nødvendige aminosyrer, men det har din søster nok styr på eftersom hun er vegetar. (Er selv Pesco-vegetar. dvs. fisk er tilladt!) Det er også vigtigt at få nødvendige fedtsyrer, så hvis i ikke i forvejen gør det så hæld lidt olivenolie ud over salaten. Spis så meget frugt som du kan komme til som supplering. Det ville være godt hvis du kunne øge dine løbeture til 3-4 gange om ugen. I stedet for at løbe 5 km i samme rolige tempo, vil jeg anbefale dig at indlægge nogle spurter hvor du øger dit tempo. (Det gælder om at få pulsen højt op i perioder.) Det er meget sjældent man ikke har tid til en løbetur, en tur på 3 km. med indlagte spurter kan være guld værd. (Jeg går ikke ud fra du benytter et løbebånd, men løber i det fri..) Gør det til en vane at tage nogle arm- mave- og rygbøjninger før og efter løbeturen... Jeg syntes iøvrigt at du skal glemme alt om en "slanke kur", det handler om at tilrettelægge en sund livsstil som man kan følge i de næste mange år, og ikke kun i små "kur" perioder!
 7. tager på af min "slanke"kur ..

  Først og fremmest kan man jo sagtens veje 60 kg. være 170 cm høj, og samtidig se flot og slank ud! Og efter min mening skal man ikke holde igen hvis man er sulten.. Her handler det så bare om hvad man spiser. "3-4 boller" er umiddelbart ikke det mest optimale at spise sig mæt i (kommer selvfølgelig an på hvordan de er lavet) For en i din alder kunne det umiddelbart godt være lidt besværligt at skulle følge et bestemt kostprogram, da jeg går ud fra du bor og spiser hos dine forældre. Jeg syntes heller ikke der er nogen grund til at regne dit ligevægtsindtag ud, da det vil ændre sig. Når du føler dig sulten så spis en portion havregryn med lidt frugt til.. Så går man ihvertfald aldrig helt galt i byen.. Det det nok dernæst handler om er træning. Hvis du ikke løber, så ville dette være en ideel grundtræning, og ville kunne give de fleste en flot og sund krop. Men du skriver ikke noget om hvor meget motion du dyrker og hvilken... Hvis du ikke har erfaring med løbetræning, skal jeg med glæde sende et startprogram til dig..
 8. Kosttilskud til træning !

  Den er god nok... zink-ioner benyttes til at fastholde proteiners 3-dimensionelle struktur, der er altafgørende for ham det aktuelle protein fungerer korrekt. Zn-ionerne binder til aminosyrene Aspartin og Histidin.
 9. Matildes nyeste kakaovariant - 50% sukker.

  Her er iøvrigt Mathildes afløser... 4,7% protein.... Drikken produceres i øvrigt af Arla, men jeg mener ikke den findes på det danske marked endnu... GALAXY
 10. Appelsinvand NEWSFLASH

  Dette er desværre konsekvensen af, at man bevæger sig længere og længere væk fra fødevarenes naturlige "form"...
 11. Pasta vs. ris

  Det kommer sevfølgelig an på så meget, hvilken type pasta samt hvilken rissort. Men ummidelbart vil pasta nok optages hurtigere end ris. Hvide ris vil ligeledes optages hurtigere end brune ris. "alm" pasta vil optages hurtigere end fuldkorns, og speltpasta.
 12. Pasta vs. ris

  Nej det er ikke helt irrelevant! Hvis du nedbryder, og dermed optager pastaen hurtigere vil du også hurtigere miste din mæthedsfornemmelse. Du vil måske også mene at man kunne indtage store sukkermængder, så længe energiniveuet var det samme?
 13. Pasta vs. ris

  pasta er nok noget mere hurtigtoptageligt, hvilket jo kan være en ulempe hvis man ikke skal tage unødigt på...
 14. MOL's 10 minute challenges

  En sådan træning hvor det handler om at kunne udføre forskellige øvelser med sin egen kropsvægt, (være i god balance og have styr på sin egen kropsfunktion), vil jeg mene er temmeligt nyttigt til livet her på landjorden.. Hos diverse millitære specialkorps ser du sjældent store typer på 120kg. Her nytter det ikke noget at man kan bænke 200 kg. hvis man ikke kan løbe op ad en lille bakketop, eller passere diverse forhindringer..
 15. Min ryg "bobler"......

  Hvad er det præcis ved dette tilfælde der ikke lyder som en iskias. -En Iskias vil typisk starte i den ene side af lænden, senere brede sig lidt længere ned i ballen, og i de værste tilfælde ligefrem stråle længere ned i benet. Jeg er ikke helt enig i at en fysioterapeut ville være at foretrække frem for en kiropraktor. Kirpraktik har været anerkendt siden 1992 af den danske sundhedsstyrelse, og derfor gives der tilskud til behandlingen. En kiropraktor har en temmelig lang uddannelse bag sig (6 år) og den går meget koncentreret på rygproblemer, i modsætning til fysioterapeuter. Kiropraktorer vil benytte manipulations behandling, Hvor fysioterapeuter typisk vil benytte forskellige strækøvelser. Mange fysioterapeuter har dog fundet ud af hvor effektiv manipulationsbehandling er, og benytter også denne behandlingsform. Men lad os endelig høre det videre forløb i denne sag hr. Kalkun...