MTBforever

Medlemmer
 • Content count

  952
 • Joined

 • Last visited

About MTBforever

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 05/25/66

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  det sorte nordjylland
 • Interesser
  Tja som navnet vist antyder bidt af en gal Mountainbike men mest om vinteren.
  Når varmen sniger sig ind over det ganske land tilbringes tiden på landevejen.

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Kan bare ikke la' vær' .... eller også mangler der et mål ...

Recent Profile Visitors

2218 profile views
 1. Langt pokker i MOL

  Still going strong .... Kom lige forbi MOL og vil da lige hilse på. Jeg kan se du stadig er en af de flittige hvilket er ret imponerende når jeg tænker på hvor længe det er siden jeg loggede herinde. God bedring med ryggen!
 2. Got legs?

  Og hvis vi skal prøve at gøre det lidt mere spiseligt så slipper du for at skulle have fri fra arbejde onsdag og mandag som du nok er nød til hvis du skal med bus derned. Det kan nok ikke omsættes direkte til penge men et par sparede feriedage er da osse lidt værd.
 3. Jagten på Nietzsches supermand

  Lundby Mosevej? Jeg kan ikke rigtigt komme i tanker om andre veje i umidddelbar nærhed med "fede" sving.
 4. Got legs?

  Hvorfor satte du ikke bare hjulet på uden fjeder? Den eneste funktion den har er at gøre det nemmere at få hjulet på, ved at sørge for samme afstand på begge sider af akslen men QR er løsnet.
 5. Jagten på Nietzsches supermand

  Jeg veksler alt efter humør. Lige fortiden med det fine vejr har det mest været landevej. Mit primære fokus er ikke længere cyklen men at sejle kajak. Det bliver dog normalt til minimum 1-2 ture om ugen af ca 40-70km alt efter humør.
 6. Jagten på Nietzsches supermand

  God kuperet rute du har valgt der. Kan med fordel forlænges ved at fortsætte vestpå gennem Ellidshøj ( ved skolen ) mod Guldbæk via Ærtebjergvej mod godthåb/svenstrup og så via Kirkedalen til Drastrup. Den bliver ikke meget længere men er noget mere kuperet og spændende. Keep it up!
 7. Bare fra dobbelt A - Prøver nu kræfter med TRI

  Hvor ror du og hvad ror du i?
 8. Jagten på Nietzsches supermand

  Sejt ... Hvad er det optaget med? Det er ret fancy med grafikken på filmen.
 9. Got legs?

  Kører du stadig med compact? Hvis du gør er det så ikke ved at være tid at overveje 52/39 53/39 kranksæt? Det er jo normalt ikke ofte man har behov for det når man træner alene men sammen med et felt sker det trodsalt jævnligt at farten kommer derop hvor man nærmest løber tør for gear når man kører compact? Det giver trods alt lige lidt ekstra hastighed inden man føler at man bare spinner rundt uden at kunne træde ordentligt igennem.
 10. Got legs?

  Lige da jeg så billedet og endnu ikke havde skimmet teksten var jeg overbevist om at du havde fået ny hjemme træner
 11. Change of plans -> It´s all about the BIKES!

  Beklager at jeg quoter så gammelt et indlæg men jeg er ikke så fast MOL bruger længere ..... Men at du køber MTB er jeg simpelthen nød til at kommentere. Super at du giver det en chance til og det med at gøre det ved at melde dig i klub er simpelthen bedste beslutning ever ! Og så skal jeg da iøvrigt lige hilse at du ikke kommer til at gå ned på udstyr! Fed låge du har købt der.
 12. Køb af ny racer

  Så vidt jeg kan læse er den synlige del af forgaflen af composite og selve "stilken" er af stål. At stilken er af stål skal du ikke lægge noget negativt i da en ren carbon forgaffel ikke nødvendigvist klær en alu cykel. Composit kan ikke direkte oversættes til at det er Carbon men jeg kan dårligt forestille mig at der ikke er en stor del carbon i den men der er muligvist osse brugt andre materialer. Især fordi carbon gafler idag ikke koster alverden og Giant har lang tradition for at arbejde med Carbon. Der er iflg Giant hjemme side nogle ret dårlige pedaler med som efter min mening blot bør udskiftes med hvad du nu ønsker at bruge af pedal system.
 13. Køb af ny racer

  En cykel af den kaliber til hverdags brug er efter min mening komplet idioti. Den bliver enten stjålet eller udsat for hærværk. Hvis du vil cykle som træning vil begge cykler opfylde dit formål og Maxi har allerede skrevet hvad der umiddelbart er at skrive om dem. Hvis du køber Giant'en så tag da at ofre de små penge der skal til for at reparere din gamle cykel og brug den til og fra skolen. Et nyt krankleje koster ikke alverden og ellers løber en ny komplet krank altså heller ikke op i alverden hvis du kan klare udskiftningen selv.
 14. Fyssens vej mod (bjerg-) toppen!

  Jan Skals på den lille klinge ??? Ahh den må du længere ud på landet med. Godt kørt og tillykke med gennemførslen!
 15. Change of plans -> It´s all about the BIKES!

  It's time for Payback ...