gogogo

Medlemmer
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

 1. Vitaminpiller og mælk

  Takker forløbig for svarene. Men der er ikke helt nok til at få løst uenigheden. Påstanden lyder at man ikke må sluge vitaminpiller ved hjælp af mælk, men i øvrigt godt både før og efter må drikke mælk. Fup eller fakta?
 2. Vitaminpiller og mælk

  Hej Alle Jeg er blevet fortalt at man ikke må sluge vitaminpiller ved hjælp af mælk. Noget med at pillen bliver indkapslet. Har det noget på sig? Er der nogen regler med vitaminpiller i øvrigt.
 3. Spinning og vandladning

  Tak for svarene. Jeg er helt på det rene med at man pisser mere når man drikker mere, men syntes blot det af og til var lidt overdrevet. Mangel på salte kan sagtens være svaret. Så ligger løsningen lige for :4mewantfood:
 4. Jeg undre mig til stadighed over hvor mange gange jeg skal tisse i timerne efter spinning, ofte 5-6 gange vil jeg tro. Jeg sveder temmelig meget under timen og drikker alt i alt ca 2 liter væske før under og lige efter timen. Er dette normalt? Jeg har ikke samme oplevelse efter styrketræning, men drikker og sveder også mindre her.
 5. Kød på ben

  Et spørgsmål til jer der har opnået gode resultater med bentræning? Hvor mange rep. bør man køre for max muskelvækst? Her tænker jeg i særdeleshed på lægmusklen. Kører 2 split og spinner 1-2 gange om ugen. Min egen erfaring fortæller mig at specielt læggen først føles rigtig flad efter 10- 18 rep. Jeg har styr på de enkelte benøvelser men syntes ikke jeg får løn som fortjent. :confused:
 6. Sund kost giver maveproblemer?

  Jeg tror svaret ligger i de bananer du æder. Bananer øger mængden af afføring samtidig med af den blødgør den. Altsammen meget godt siges det. I de lande hvor bælgfrugter udgør en stor del af kosten ses færre tarmsygdomme. For 10-15 år siden blev bananen ophøjet til gud i det center jeg trænede i på det tidspunkt. Jeg guffede 6-10 bananer i døgnet og sad på tønden omtrent samme antal gange :retard: