Q-base

Medlemmer
  • Posts

    975
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    9

Reputation Activity

  1. Like
    Q-base reacted to No6bach in 31   
    Det var lige der optrinnet fandt sted. Et fortræffeligt område af København, må jeg lige tilføje. Har i været i Hooha, friends? Det er et par dejlige butikker
    Hvorom alting er..
    I dag er det Søndag, hvilket som oftest betyder at jeg har fri. Således også i dag, og det fejrede jeg ved at blive i sengen til omkring 15 tiden. Så skyllede jeg en shake ned og luskede ud i den blege sol og ned til FitnessWorld på Vester Farimagsgade. Kender i historien om Farimagsgaderne? Ellers skulle i tage at google det. Det er god, Københavnsk historie på sådan en Søndag.
    Træning!

    Cykel
    10 min stigende intensitet
    C2
    300 m
    300 m
    300 m
    Opvarmningstingest
    Cat/Camels
    Glute Bridges
    Band Pullaparts
    Sjip
    x3
    En anden slags tingest
    Step-Up med spjæt
    Armbøjninger
    x3
    Yoga
    En lille smule
    DB Curl
    10x14 kg
    10x14 kg
    10x14 kg
    10x14 kg
    10x14 kg
    Face Pull
    10x20
    10x20
    10x20
    Cable Front Raise
    10x5
    10x5
    Det var vist det.. God fornemmelse i kroppen, forår i luften
    Jeg tror, at jeg vil bage et eller andet nu her, så jeg skal en tur i Brugsen. Det er en dejlig butik, hvis man tror at økologi er anderledes end alt mulig andet.
  2. Like
    Q-base reacted to BLACKICE in Nice and clean power building   
    Squat

  3. Like
    Q-base got a reaction from Ralle in Gammelsmølf giver den gas...   
    Fed læsning og tillykke med resultatet.
  4. Like
    Q-base got a reaction from Paideia in Q-base's log   
    Fredag 30-5-2014
    L-sit -> Bent arm lever-up -> handstand
    4x2reps
    L-sit rope climbs
    5x1
    Havde købt noget Liquid grip - det gjorde virkelig en forskel både her og senere i ringene.
    Rings routine
    L-hang -> L-sit MU -> L-sit -> adv. tuck planche -> forward roll -> L-sit -> L-hang
    5x1reps
    Planche leans
    5x20-25sek
    Der var en lyshåret tøs, med en helt vanvittigt veludviklet og veldefineret ryg - så jeg smed lige en omgang back-attack ind, som i den grad også blev en grip-attack.
    21-15-9
    110kg deadlift
    Strict WG pullups
    Der ville jeg havde haft god glæde af at have medbragt mine straps. Alle dødløft blev kørt double overhånd. Kan ikke huske alle reps, men fik 16 før jeg måtte sætte den ned første gang. Ud over at jeg helt sikkert skal have straps med til næste gang jeg finder på noget lignende, så der kan komme nogle flere kilo på stangen, så føltes grebet overraskende stærkt. Det kunne være at jeg snart skulle lave et retry på 220 double overhånd.

    Rope curls ss. rope overhead extension
    12x30kg
    12x30kg
    10x30kg
    10x30kg
    One arm cable bent over laterals
    3x8x7,5kg
  5. Like
    Q-base reacted to Onkel Troels in Onkel T's muskeleventyr i abeskuret   
    Mange tak :-)
    Vi kender vel alle typen der fortæller hvordan han ikke har trænet i lang tid på grund af en dårlig skulder, og man spørger ham om han ikke har kunnet træne ben og om dødløft også gjorde ondt i skulderen. Og det viser sig at det kun har været bænkpres der har gjort ondt men har været en undskyldning for ikke at træne.
    Sådan er vi ikke, TRS
  6. Like
    Q-base reacted to Paideia in Dedication => Shredded => SHREDICATION   
    Bench Press
    4x100kg
    5x120.0kg
    5x120.0kg
    5x125.0kg
    jamen det er jo HERLIGT!!
    Pendlay Rows
    4x100kg
    4x100kg
    4x100kg
    Deadlift
    5x130kg
    5x130kg
    5x130kg
    OH Press
    7x60kg
    7x60kg
    7x60kg
    Pull-Ups
    7 @ BW
    5 @ BW
    Dips
    8 @ BW +32.5kg
    6 @ BW +32.5kg
    Cambered Bar Curlz
    7x45kg
    7x45kg
    6x45kg
    Incline DB Press
    12 @ 2x32.5kg
    12 @ 2x32.5kg
    Kommentar: Ikke succes på alle fronter, men fuck 5x125kg er nice! Begynder at nærme os nogle PR'er. 15kg igen til tre af de store på hver side!
  7. Like
    Q-base reacted to No6bach in 31   
    Søndag aften..
    Er lige kommet hjem fra en hurtig, lille træning i FW og sidder nu og chiller med loungy musik.

    Ugen, der er gået har været spækket med arbejde og en masse forskellige ting jeg skulle have styr på. Det hele kulminerede Lørdag hvor vi afholdte første Barololand på Islands Brygge. Der var pres på til allersidste minut, men alting forløb efter planen og vi endte med en meget vellykket aften. Det er fandme en fornøjelse, at servere for mennesker, der bare helt tydeligt har det godt. Det hele glider ligesom også lidt nemmere, når der er betalt for alt i forvejen, og folk ikke skal tænke over om et ekstra glas vin koster 125 kr. eller et eller andet latterligt.
    De fleste af jer har jo nok set pics på Face, men nu kan i lige få et par stykker her også




    Det var en stor lettelse, at det gik godt og bagefter havde jeg bare lyst til at koble helt ud. Tog til en kollegas 30 års fødselsdag, røg en masse joints og købte en blåbærmuffin på vej hjem.
    Sov som en sten i 12 timer og vågnede med en ordentlig knold bomuld i munden. Tidligere fik jeg stemt, men ellers har jeg lavet nul og niks. Kroppen var godt brugt og godt stiv i det til træning. Jeg er efterhånden blevet en gammel mand
    Ellers ikke så meget. I morgen kører vi på igen
  8. Like
    Q-base got a reaction from Paideia in Q-base's log   
    Ja meget mere end ok, vil jeg heller ikke give tøse-pige-børnene, i al fald ikke dem der var på arbejde da jeg var der - der var som sagt kun et par stykker der var absolut sagtens. Men alt i alt en positiv overraskelse, jeg var bange for at de bare ville falde tilbage på at have unge damer i stramt tøj og så være ligeglade med maden - men den var så absolut godkendt!
    Nå gider ikke skrive hele fredagens træning, da jeg ikke kan huske det hele, kan dog huske at jeg kom tilbage op på samme box jump højde som før min skade - YEAH! Og at den stod på bakkespurter og afslapning i Søndermarken efter træning - endnu mere YEAH!
    Mandag 19-5-2014
    Deload uge
    Var ude og spise frokost med en god kammerat der var hjemme fra USA, så fik ikke lige checket op på vægten til OH og DL - så det blev bare en god deload sjusning
    Standing OH press
    2x15x20kg
    15x30kg
    5x40kg
    5x50kg
    5x60kg
    Snatch grip DL
    2x8x60kg
    5x80kg
    5x90kg
    5x100kg
    WG pullups
    2x8xbw
    3x6xbw
    Jeg består af 95% 'fast twitch' muskelfibre - ville være meget tæt på at kunne køre det samme med 40kg om livet - men lige så snart der kommer lidt reps på så brænder jeg ud.
    Dips
    10xbw
    10xbw+20kg
    5x5xbw+40kg
    BB curls
    5x6x40kg
    Bent over cable laterals
    4x10x5kg
    Hanging leg raises - stall bars
    3x10+static hold efter hver omgang
    Tabata
    @Motionscykel - niveau 18 - over 400w i hver sprint
    Super god træning, men igen alt for mange mennesker. Burde træne på et andet tidspunkt, det passer bare så godt med at kunne tage hjem og fylde et kæmpe aftenmåltid i hovedet bagefter.
    Har gennem de sidste 3 ugers tid, haft skruet mere op for kulhydrater(stort set det hele ligger om aftenen) og derudover skruet lidt ned for protein og fedt. Plus jeg har fjernet lidt øvelser fra mine træninger og kun fokuseret på, hvad for mig er de vigtigste. Grunden til at jeg har gjort det, var at jeg følte jeg manglede energi i hverdagen, efter jeg havde skruet lidt ned for mit samlede indtag og op for træningen, med det formål at komme lidt længere ned i fedtprocent. Da min træning på ingen måde skal fylde det hele i min hverdag prøvede jeg en lidt andet approach - hvilket i den grad har virket. Nu er det selvfølgelig også blevet klart bedre vejr, hvilket også har sin indvirkning, men føler at jeg har mere energi i hverdagen og formen er sgu lige hvor den skal være. Har fundet nogle gode måltider, jeg skifter imellem i hverdagene og slår mig løs så meget som jeg lyster i weekenderne.
    Life is good!
  9. Like
    Q-base got a reaction from Ralle in Gammelsmølf giver den gas...   
    Stort tillykke med rekorden!
    Og igen - vanvittige kilo du formår at curle og tricepspresse :D
  10. Like
    Q-base reacted to No6bach in 31   
    Sikke da et mandagsvejr, hva friends?
    I går var jeg til fødselsdag hos en kollegas kæreste. Det var super hyggeligt med fodbold, grill, god rødvin, pilsnere, joints og kage. Var lidt rundt på gulvet da jeg kom hjem og endte med at falde i søvn med alt mit tøj på og "Life of mammals" kørende på computeren. Sir David fik mig lullet i en dyb, spacy drømmesøvn, og jeg vågnede ikke før kl. 06.30 hvor jeg mildest talt var en anelse forvirret.
    Faldt heldigvis i søvn igen og sov til omkring middag. Efter at have sundet mig, kom jeg op og fik taget mig af nogle klassiske mandagsgøremål, før jeg tog på arbejde et par timer.
    Efterfølgende afsted til en ganske frygtelig omgang Bikram og nu sidder jeg så her og venter på, at mine hårdkogte æg bliver færdige.
    Det var hårdt af helvede til i dag! Alt for megen uro i kroppen, besvær med at samle mig mellem stillinger og en snert af kvalme.Det er dog det hele værd efter man kommer ud i den friske luft. Den stramhed, der havde akkumuleret sig i min nedre ryg er som blæst væk. Najs mand!
    Nu, GoT!
    Life is sweet
  11. Like
    Q-base got a reaction from TheDagsform in Q-base's log   
    Tirsdag 6-5-2014
    Hillsprints
    8 x en fin bakke i søndermarken
    Som skrevet tidligere har jeg, for vel snart 9-10 uger siden lavet en slem forstuvning af min højre fod, da den i en landing røg helt ud af led, men heldigvis ind på plads igen. Nu har jeg aldrig været den store løber, men elsker dog sprint træning - så har virkelig glædet mig til at kunne komme i gang med det igen. Så meget optur over at det kunne lade sig gøre uden de store smerter - nu må tiden vise hvad foden siger til det, men det føles godt.
    Og så sætter hillsprints sig lige i dagsformen!
  12. Like
    Q-base reacted to No6bach in 31   
    Helt perf Søndag i går
    Sov til omkring middag og lå derefter i sengen ca. en time mere. Så afsted til en meget hæderlig omgang disko + stræk hvor kroppen bare havde det dejligt. Hjem og ryge en jazzcigaret mens jeg forberedte ferskentærte og min roomie tog sig af entecoten. Et godt glas rødvin, en episode South Park og så en lang, dyb søvn indtil for omkring en time siden hvor jeg vågnede frisk som en havørn (Det er et dejligt udtryk).
    Jeg elsker Søndage! Det er virkelig der jeg lader batterierne op for fuld skrue
  13. Like
    Q-base reacted to No6bach in Q-base's log   
    Du så swole ud den anden dag!
  14. Like
    Q-base got a reaction from Onkel Troels in Onkel T's muskeleventyr i abeskuret   
    Stærk squat og bænk!
  15. Like
    Q-base reacted to Martin Bahrs in Vejen tilbage til stærke ben og nogenlunde stærke bryster   
    Jeg løb coopertest i dag. Jeg har stort set ikke løbet i snart 2 måneder, og vi løb testen på en 300m bane i 2200 fods højde.
    Ikke ligefrem optimale forhold, og slet ikke da jeg ikke havde spist og drukket nok gennem dagen og lavet øvelse i huse hele dagen.
    Alligevel løb jeg sgu 2952m :-) jeg er tæt på at sige det er den bedste distance i 4 år, hvis ikke mere :-)
    Så måden at løbe længere på sin coopertest er simpel: lad være med at løb og træn i stedet tunge løft :-)
  16. Like
    Q-base reacted to No6bach in 31   
    Træningsmand!

    Offdag i går pga. ting, men på den igen i dag.
    Påsken har været lidt af en hård banan, hvor jeg har arbejdet en del dage i streg + tumler med min kreativitet til fire andre projekter. Det er spændende det hele, men jeg skal holde tungen lige i munden.
    Kroppen har det godt og min bevægelighed er bedre end den har været i meget længe. Jeg spiser godt, husker mine supps, drikker meget mindre kaffe og sover tungt. Det er dejligt
    Træningen i aften var lidt guf til overkroppen. Jeg kører langtsomt mege volume på og hvis det fortsætter sådan her, så kan jeg snart begynde at pille ved intensiteten også
  17. Like
    Q-base reacted to No6bach in 31   
    Lige en hurtig update.
    Det går bedre og bedre med skroget. I går var jeg endda nede og hive i lidt vægte
    Jeg kommer til at gå helt ekstremt let til den, indtil jeg føler mig helt sikker igen.
    Udover det, så melder jeg mig til 60 dages Bikram lidt senere i dag medmindre de fortæller mig, at det er en dårlig idé.
    Som rosinen i pølseenden, så kan i lige få lidt træningsmusik til weekenden.. helt sikkert!
    Gymmix 6
    Ps. Hvis i synes, at The Barking Dog er et dejligt sted, så kunne i overveje at stemme på os som Byens Bedste Bar hos IBYEN
  18. Like
    Q-base got a reaction from No6bach in Q-base's log   
    Onsdag 9-4-2013
    Standing OH Press
    2x10x20kg
    10x30kg
    10x40kg
    5x50kg
    3x62,5kg
    3x72,5kg
    5x80kg
    3 set - 15 indåndingers pause imellem
    62,5kg x 8-4-3
    Purestrength row-maskine
    14x80kg
    10x120kg
    6x6x140kg
    Dips
    10xbw
    10xbw+20kg
    10xbw+40kg
    2x6xbw+60
    5xbw+60kg
    Purestrength low row-maskine
    14x40kg
    5x8x80kg
    Cable one arm BO laterals
    4x10x5kg
    Barbell curls
    10x40kg
    6x50kg
    5x57,5kg
    4x4x57,5kg
    Hanging leg raises - stall bars
    4x10xbw
    Tabata
    Motionscykel - shit for en omgang!
    Super god træning. Tabata på cykel, er nogenlunde lige så hårdt undervejs, som roning, men shit hvor den da bare er 10x værre bagefter.
    Crazy god dagsform af en neger, der deltog i noget crosstraining. Super æstetisk og med den vilde rundhed og fylde - dem genetics!
  19. Like
    Q-base got a reaction from TheDagsform in Q-base's log   
    Onsdag 9-4-2013
    Standing OH Press
    2x10x20kg
    10x30kg
    10x40kg
    5x50kg
    3x62,5kg
    3x72,5kg
    5x80kg
    3 set - 15 indåndingers pause imellem
    62,5kg x 8-4-3
    Purestrength row-maskine
    14x80kg
    10x120kg
    6x6x140kg
    Dips
    10xbw
    10xbw+20kg
    10xbw+40kg
    2x6xbw+60
    5xbw+60kg
    Purestrength low row-maskine
    14x40kg
    5x8x80kg
    Cable one arm BO laterals
    4x10x5kg
    Barbell curls
    10x40kg
    6x50kg
    5x57,5kg
    4x4x57,5kg
    Hanging leg raises - stall bars
    4x10xbw
    Tabata
    Motionscykel - shit for en omgang!
    Super god træning. Tabata på cykel, er nogenlunde lige så hårdt undervejs, som roning, men shit hvor den da bare er 10x værre bagefter.
    Crazy god dagsform af en neger, der deltog i noget crosstraining. Super æstetisk og med den vilde rundhed og fylde - dem genetics!
  20. Like
    Q-base got a reaction from Paideia in Q-base's log   
    Faldt lige over et ret sjovt gammelt billede. Er omkring 14år på billedet og har vel trænet et halvt til et helt år. Kan ikke huske 100% hvornår jeg egentlig startede med at træne og kan kun sådan nognelunde sjusse mig frem til, hvornår det billede skulle være fra. Men lidt sjovt, da jeg faktisk, hvis man spurgte mig, ville svare at jeg hele min barndom, havde været sådan lidt godt i stand - ikke tyk på nogen måde, men husker mig da ikke som have været i så god form som her.

    Edit. Nu her hvor jeg ser billedet indsat i en post på MOL bliver jeg pludselig i tvivl om jeg måske har haft posted det før - hmm, nå no matter.
    Mandag 2-9-2013
    Deload-uge bestemt ikke noget jeg er specielt glad for. Men kan mærke at min krop trænger til det.
    Standing OH press
    5x35kg
    5x45kg
    5x55kg
    DL
    8x60kg
    5x82,5kg
    5x102,5kg
    5x122,5kg
    WG C2B chins
    5x5reps
    Pendlay rows
    5x8x60kg
    DB alt. curls SS. elbow on bench OH cable extensions
    4x12x14kg + 4x12x25kg
    Band pull aparts
    4x12reps
    Herefter havde jeg post-workout kaj-kager, som jeg kunne overraske min træningsmakker med på hans fødselsdag. Det var stor succes!
    Tirsdag 3-9-2013
    Løb
    Ingen idé om hvor langt, men igennem en skov, ud langs noget vand - dejlig terræn-restitution-afslapnings-tur.
  21. Like
    Q-base got a reaction from Paideia in Q-base's log   
    Onsdag 9-4-2013
    Standing OH Press
    2x10x20kg
    10x30kg
    10x40kg
    5x50kg
    3x62,5kg
    3x72,5kg
    5x80kg
    3 set - 15 indåndingers pause imellem
    62,5kg x 8-4-3
    Purestrength row-maskine
    14x80kg
    10x120kg
    6x6x140kg
    Dips
    10xbw
    10xbw+20kg
    10xbw+40kg
    2x6xbw+60
    5xbw+60kg
    Purestrength low row-maskine
    14x40kg
    5x8x80kg
    Cable one arm BO laterals
    4x10x5kg
    Barbell curls
    10x40kg
    6x50kg
    5x57,5kg
    4x4x57,5kg
    Hanging leg raises - stall bars
    4x10xbw
    Tabata
    Motionscykel - shit for en omgang!
    Super god træning. Tabata på cykel, er nogenlunde lige så hårdt undervejs, som roning, men shit hvor den da bare er 10x værre bagefter.
    Crazy god dagsform af en neger, der deltog i noget crosstraining. Super æstetisk og med den vilde rundhed og fylde - dem genetics!
  22. Like
    Q-base got a reaction from Kauf in Farmers hideout.   
    Ja jeg vil sågar sige sydsjælland som helhed. Men sjovt jeg har haft samme tanke. :D
  23. Like
    Q-base reacted to Fame Boy in Nice and clean power building   
    Jeg håber det bliver godt. Jeg var selv glad for Sheiko, hvilket slet ikke er det du laver.
    Mvh Kauf.
  24. Like
    Q-base got a reaction from TheDagsform in Q-base's log   
    Havde mere eller mindre "rene" ring-træninger onsdag og fredag i sidste uge. Fredagen var dog ikke selvvalgt som ren ring-træning. Havde en utrolig lyst til at få trænet noget frontsquat, men i 3. eller 4. opvarmningssæt gav det pludselig et jag i begge sider midt på ryggen. Brugte derefter en masse tid på udstrækning og se om jeg lidt bedre kunne lokalisere hvor det gjorde ondt og komme til at ramme det med noget udstrækning - da det føltes som om at en eller anden muskel i hver side havde valgt at trække sig sammen i den øverste del af lænden/nederste del af lats. Det fik selvfølgelig pillet frontsquat af programmet og jeg valgte istedet at køre en træning hængende i forbenene. Var øm det meste af fredagen og kunne stadig mærke lidt til det lørdag, så var ikke super optimistisk med hensyn til gårsdagens træning.
    Mandag 9-9-2013
    Wendler week 1
    Opvarmning
    Hypers x 1000
    Udstrækning/opvarmning af lænd/ryg
    Standing OH press
    4x10x30kg
    2x10x40kg
    5x62,5kg
    5x70kg
    5x80kg
    Ikke nogen sats her, kun sikre reps
    DL
    3x10x60kg
    10x100kg
    5x137,5kg
    5x157,5kg
    5x180kg
    De mest stille og kontrollerede reps jeg nogensinde har lavet på de vægte. Men mærkede absolut intet til ryggen - kæmpe optur!
    WG chins
    5xbw
    5xbw+20kg
    4x5xbw+40kg
    Two single handles seated rows
    6x12x55kg
    Cable bent over side laterals
    3x15x7,5kg
    Alt. DB curls SS. lying DB ext./press
    8x12x16kg
    Var ikke super optimistisk inden træningen, men efter DL var det sgu ren optur. Vil ikke misse mit mål for i år.
  25. Like
    Q-base got a reaction from TheDagsform in Q-base's log   
    Jeg har faktisk fået helt det samme, de sidste to gange jeg har lavet full back lever. Har ikke et klart svar på hvordan du kan undgå det. Har selv tænkt mig at eksperimentere med at slappe lidt mere af, trække vejret lidt mere og ikke bare trække vejret ind med hovedet nedaf og holde et kæmpe tryk, hele bevægelsen igennem, men istedet fokusere på at spænde de steder i kroppen, hvor det rent faktisk er nødvendigt og se om ikke det kan lette for noget af trykket.