LouiseMaria

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by LouiseMaria

  1. Hej alle

    Jeg synes ikke om det udvalg jeg kan købe i min lokale by af diverse tennisudstyr! Og vil derfor gerne høre om der er nogen herinde der kender en god forhandler på nettet? Jeg har googlet lidt og fandt frem til tennisshoppen.dk, er det nogen herinde der har købt derfra? Hvis ja, hvordan er kvaliteten? 

     

    VH LouiseM

  2. Hej AmandaH

    Tusind tak for dit svar.. Jeg synes selv at adidas sko virker lidt hårde i det, men har selvfølgelig ikke prøvet deres fitness sko så kan da godt være man lige skulle ned og prøve det mærke.. Ja det er jo med at prøve sig frem, synes bare tit at det at prøve dem i butikken er meget anderledes når man så får dem i brug og så er det for sent. Men jo vores fødder er jo forskellige og hvad der passer dig, passer måske ikke mig. Men rart at have noget at gå efter. Tusind tak for dit indput. Du må have en god dag!

    Hilsen

    LM

  3. Hej 

    Jeg er simpelhen blevet skadet i mit knæ efter et fald på cyklen, og eftersom jeg bor i et hus med mange trapper så mangler jeg lidt assistance i form af krykker. Hvor kan man købe billige krykker? de behøver ikke være ret gode, sådan kvalitets mæssigt, da jeg regner med det måske kun er gældende i en uges tid eller noget. Jeg har set en forhandler, som sælger krykker og de ser egentlig meget billige ud. Men er det ikke nogen steder online, hvor man kan købe brugte billige krykker? Og kan det virkelig være rigtig at man ikke kan få dem udleveret mere fra syghuset eller lign. Kun imod betaling og det er næsten mere dyrt end bare at bestille online. Vildt utroligt!

     

    Vh Maria

  4. Hej

    Jeg skal ud og købe fitness sko og det er jo en jungle derude. Jeg er nystartet i motioncenter så de skal ikke være alt for dyre --> max pris 1000 kr! Jeg har kigget lidt på fitness sko fra skechers! Hvilke fitness sko har i? Nogen anbefalinger?

    På forhånd tak 

     

    Hilsen LM

  5. Godaften!

    Jeg er på udkik efter en el scooter til min kære far. Han kommer ikke så meget ud mere da kroppen er ved at være alt for træt, så vi går alle sammen i familien sammen om at give ham en el scooter. Jeg har efterhånden kigget mange hjemmesider igennem, og vil bare gerne høre om jeres erfaringer, Kender i til en el-scooter, som i anbefaler? Jeg har selv haft kig på Karma 200 el-scooter fra Bek-elscooter. Jeg tænker at eftersom han bor i lejebolig og ikke har så meget plads er det måske meget smart med en sammenklappelig El Scooter! Er der nogen herinde der anbefaler disse modellerne eller endda virksomheden?

    Hilsen

    LM