Dark

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Dark

  1. Halløj eksperter,

    Tiden er for mig begyndte at nærmere sig ved mere seriøs træning, eftersom jeg kan begynde at mærke at kroppen giver signaler. 

    Det er en jungle, når det gælder styrketræningsprogrammer og når man søger på det, så er der hele 9000+ hits. Derfor vil jeg høre, om nogle måske rutinerede fellows kunne hjælpe mig med måske at dirigere mig hen mod en retning.

    Jeg er 27 og arbejder til daglig med meget kontorarbejde. Det er ikke holdbart i længden og derfor tænker jeg at supplere med noget styrke for at opretholde og fokusere på ikke at blive alt for krumrygget i fremtiden. Jeg ønsker dog også at tage ekstra kilo på og generelt mere stærk og smidig.

    En af de ting som jeg dog gerne vil have belyst er hvorvidt crossfit eller styrketræning er mere tilbøjelig for skader? Flere af mine venner har anbefalet mig styrketræning, men jeg har også opdaget at de senere hen var voldt større skader på deres ryg pga. forkert teknik. Jeg tænker derfor, at Crossfit volder mindre skader i længden da en instruktør er mere til stede og retter en, når man udfører øvelserne forkerte. 

    Findes der ellers styrketræningsprogrammer som fokuserer på de nøgle områder som jeg er på udkig efter, eller vil I anbefale mig at få fat i en professionel?

    Tak for jeres bud!