Helseslik.dk

Medlemmer
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Helseslik.dk

 1. Sund slik & snacks til døren

  Hej med jer motionister. Jeg har åbnet dørene for min webshop og i den anledning kunne jeg rigtig gerne tænke mig noget reel feedback, fra nogen som går op i kost og ernæring, hvorfor jeg tænkte at dette var det rigtige segment. Som tak vil jeg gerne tilbyde jer 10% rabat + en gratis gave ved eventuel bestilling (vil gerne give mere, men mangel på profit umuliggør det desværre). Er der noget som ville forhindre jer i at fuldføre et køb? er der nogle produkter som jeg virkelig har overset? Linket til shoppen kommer her: https://www.helseslik.dk Jeg siger på forhånd mange tak fordi du gad bruge din tid på at læse dette og eventuel på at komme med feedback. Du får 10% rabat ved at indtaste kampagnekoden "åbningstilbud" i kurven. Vh Louise
 2. Mest proteinholdige Arla-produkt

  Er enig, skyr for sig selv er altså et kedeligt produkt, der ikke smager specielt godt.. men sådan er a38 og youghurt natural jo egentlig også. Jeg synes et lækkert twist er, at tilsætte "flavour drops" eller sukkerfri sirup, men det er jo så bare fordi jeg gerne vil undgå de ekstra kalorier :-)
 3. Ondt i læggen efter nyt korsbånd.

  Hej Michael. Er ked af at høre du står i sådan en træls situation. Jeg har ikke stået i lignende selv, men har en bekendt på arbejdspladsen som gjorde for et halvt års tid siden. Det er helt almindeligt med nedsat bevægelighed og smerter som følge af en rekonstruktion af korsbåndet. Jeg antager at du den første uges tid har benyttet dig af krykker, så du ikke har belastet korsbåndet mere end højest nødvendigt, ikke? man siger typisk at det tager 6 uger før at du er et sted hvor du kan begynde at svømme (crawl) igen, så jeg ville ikke have en forventning om at dine smerter aftager markant før om yderligere 14 dage eller tre uger.