bjar2857

Medlemmer
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

 1. Ure, der bruges af Specialstyrker

  Gerne nutidigt. Står selv og overvejer at købe et, så ville høre om der var nogle mærker, der kunne anbefales?
 2. Hvilke ure bruges der blandt specialstyrker rundt omkring i verden? Eventuelt nogle der har erfaringer med nogle mærker, som kan anbefales, uden at det er alt for dyrt?
 3. Ure, der bruges af Specialstyrker

  Hvilke ure bruges der blandt specialstyrker rundt omkring i verden? Eventuelt nogle der har erfaringer med nogle mærker, som kan anbefales, uden at det er alt for dyrt?
 4. Ure, der bruges af Specialstyrker

  Hvilke ure bruges der blandt specialstyrker rundt omkring i verden? Eventuelt nogle der har erfaringer med nogle mærker, som kan anbefales, uden at det er alt for dyrt?
 5. Frømandskorpset/Jægerkorpset

  Okay, Det lyder også spændende, det du har oplevet! Ved du eventuelt, hvad den selvtillidsprøve de laver hos frømandskorpset, som de kalder "Nightline" helt præcist går ud på? Så det i dokumentaren der kørte sidste år, men fandt aldrig rigtigt ud af, hvad den helt præcist gik ud på?
 6. Frømandskorpset/Jægerkorpset

  Det er jeg godt klar over. Har set de forskellige dokumentarer, og læst en del om det, hvor de også siger, at det er 90% psyke og 10% fysik, så ved godt, at fysikken langt fra er det eneste aspekt, samt at orienteringslære også er utrolig vigtigt. Tænkte på om du selv har haft erfaringer med et af de to korps, eller bare militæret generelt?
 7. Frømandskorpset/Jægerkorpset

  Mange tak for svar! Jeg lever selv i et elitemiljø omkring min sport lige pt, hvor jeg træner stort set hver dag, så det er det jeg satser på lige nu. Derfor kender jeg en del til disciplin og jeg er også vant til, at arbejde under pres og presse mig selv, og er i rigtig god fysisk form, derfor vil jeg ikke kunne komme til at øve orienteringsløb, svømning osv. lige foreløbig i og med jeg træner så meget i forvejen. Hvis jæger eller frømandskorpset skulle blive aktuelt for mig engang i fremtiden, så tænker jeg selv, at jeg har et godt udgangspunkt i og med, at jeg netop er vant til at være i et elitemiljø og kender til det med at presse sig selv, og er vant til at arbejde hårdt for at nå mine mål samt er i god form.
 8. Frømandskorpset/Jægerkorpset

  Synes bare det kunne være spændende at høre fra nogle, som havde erfaringer derinde fra eller har kendskab til det, som kunne give nogle gode råd og tips omkring træning og forberedelse generelt. Specielt omkring svømmekravene. Er det nogle man ville kunne træne op med seriøst træning indenfor et år, eller er det noget der skal investeres flere års træning i? Jeg svømmer fint, og har absolut ingen problemer med vand, men jeg kan ikke de forskellige svømmeteknikker endnu overhovedet, og svømmer heller ikke specielt hurtigt. Jeg er selv kun 15 år gammel, så der går en del år endnu før det måske ville blive aktuelt, men drømmen er der.
 9. Hey Ville høre om der er nogle herinde, som har erfaring med enten Frømandskorpset eller Jægerkorpset og de forskellige prøver osv man går igennem derinde. Kender udemærket godt de forskellige krav, men det kunne være spændende at høre om der var nogle af jer, som har været derinde og forsøgt sig eller om man er gået hele vejen, som har nogle gode råd og viden omkring uddannelsen
 10. Hey Ville høre om der er nogle herinde, som har erfaring med enten Frømandskorpset eller Jægerkorpset og de forskellige prøver osv man går igennem derinde. Kender udemærket godt de forskellige krav, men det kunne være spændende at høre om der var nogle af jer, som har været derinde og forsøgt sig eller om man er gået hele vejen, som har nogle gode råd og viden omkring uddannelsen
 11. Svømning Frømandskorpset

  Hej Jeg er en ung gut, som har en drøm om at blive Frømand eller Jæger engang i fremtiden. Med hensyn til svømmedelen ville jeg høre, om der er nogle af jer, som har erfaringer omkring svømmetræningen og hvor lang tid, det tager at træne sig op til det, så man ligger et godt stykke over de forskellige krav der er til svømningen. Jeg er selv på ingen måde vandskræk, eller utryg ved vand - tværtimod. Jeg svømmer fint, men har aldrig gået til svømning eller lært de forskellige teknikker, hverken til crawl eller brystsvømning, hvilket er de to krav hos Frømandskorpset. Derfor ville jeg høre, om der eventuelt er nogle af jer der ved hvor lang tid det tager at træne sig op til svømmedelen med seriøs og intensivt træning, altså er det noget man ville kunne klar på 7-8 måneder, eller ville det tage flere år? - på forhånd tak