al_nasri

Medlemmer
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About al_nasri

 • Rank
  Nyt medlem

Profile Information

Recent Profile Visitors

1932 profile views
 1. Hej Jeg er en 19 årig dreng, der skal tabe mig lidt (min mave er lidt for rund). Jeg plejede at løbe hist og her, men stadigvæk spise en DEL usundt mad, hvilket ikke hjælper på vægttabbet. Her for ca. en måned siden (måske lidt mere), begyndte jeg på 16:8 kuren, hvor jeg spiser i et bestemt tidsrum om dagen. I takt med, at jeg har læst mere om enæring og vægttab, så har jeg fundet ud af (ja, ved godt, at det ikke er raketvidenskab), at, hvis jeg spiser mindre kalorier end mit ligevægtsindtag, så er jeg på rette vej. Det prøver jeg så at efterfølge. Jeg er stoppet med at drikke store mængder flydende sukker (hvis jeg virkelig lige har lyst til en cola, så er det light-udgaven). Men, alligevel, så kan jeg godt finde på at fx spise pizza hist og her, da jeg netop følger princippet om at spise under mit ligevægtsindtag, så er det ok - det tror jeg da. Men er kommet lidt i tvivl. Har lige nogle spørgsmål derfor: 1) Burde jeg også skære ned på fedtet SELVOM, at jeg spiser mindre kalorier end mit ligevægtsindtag? 2) Jeg indrømmer, at jeg ikke har trænet så meget under min kur, hvilket også har medvirket til, at det går lidt langsomt (jeg kan dog godt se forbederinger), men, hvad bør jeg gøre m.h.t. til træning og min 'kur'? Tak for det!
 2. Hej Jeg er en 19 årig dreng, der går på alment gymnaisum. Pt. har vi et træningsforløb på ca. 10-11 uger, hvor vi skal forbedrede enten skal vælge styrke - eller konditionstræning, og sammensætte et program, således vi efter forløbet kan tage en biptest (eller hvilken test man ønsker at teste sig i), og måle om vi har forbedret os, da vi har taget en test før vi startede. For mit vedkommende har jeg valgt konditionstræning (løb) og valgt biptest. Jeg er en nybegynder til alt det med løb, konditionstræning bla. bla. bla., så jeg har svært ved at sammensætte et træningsprogram, således jeg kan få forbedret min kondition. Af den grund skriver jeg herinde, således jeg kan få svar fra nogle venlige sjæle. Jeg vil meget gerne vide, hvordan jeg skal forbedrede min kondition i de her 10-11 uger. Skal jeg løbe en bestemt rute hver gang vi har en idrætstime og øge hastigheden og længden heri? Eller hvad skal jeg helt præcist gøre? Ps. måske kunne I også hjælp med, hvad det ikke er smart at spise osv. Skal jeg spise masser af proteiner eller? Haha, jeg ved godt, at jeg er helt ny til det her :-) Håber, at nogle kan hjælpe mig! Mange tak :-)
 3. Hjælp til en gym elev med et spørgsmål

  Hej, har fået løst denne opgave nu. Ellers tak for din hjælp. Har dog en anden opgave, som du måske kan hjælpe med. Det er "figur 2" i dette link http://www.uvm.dk/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF13/Fag%20og%20laereplaner/130108%20Biologi%20A%20vejledende%20saet%202%202013.pdf i spg 1 lyder det således: Vurder, om der er tale om maksimalt arbejde for forsøgspersonen fra figur 1. Indrag figur 2. Fra figur 1 har min forsøgsperson en max puls på 178 og en hvile på 68. På denne figur 2 kan jeg se, at max pulsen er 213 - vil det så sige, at det IKKE er en max puls for personen med pulsen 178? og i spg 2:Diskuter, hvilke årsager der kan være til forskellene i makismal puls hos forsøgspersonerne i figur 2: mange tak
 4. Hej. Har en opgave, hvor jeg skal udregne en persons PULS i hvile og under hårdt arbejde. Opgaven giver mig følgende oplysninger om personen: Slagvolumen i hvile: 85 mL Slagvolumen under hårdt arbejde: 140 L- Er der nogen af Jer, der kender formlerne for at finde hvile - og makspuls Mange tak!