Lasse T

Medlemmer
 • Content count

  1837
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Lasse T last won the day on August 17 2012

Lasse T had the most liked content!

About Lasse T

 • Rank
  I skweeze ur dick with bicep!
 • Birthday 03/09/84

Contact Methods

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Aalborg
 • Interesser
  Musik
  Træning
  Kost
  Ladies ;P

Previous Fields

 • Træningsformål:
  SIZE MATTERZ!
 1. Projekt Punktslankning / Projekt CBB

  Vi ses derovre champ!!
 2. Projekt Punktslankning / Projekt CBB

  Hvordan går det med styrken? Er der tabt noget på den konto? - ringer lige en af dagene makker :)
 3. Projekt Punktslankning / Projekt CBB

  Slap af mand du står skarpt!! Evil cut efterhånden.. Når det sidste er skrællet af samt drænet så bliver det fandeme EVIL! Har du hørt hvor mange der er i din klasse? Glæder mig fandeme til at komme og skråle dig op makker!!!!
 4. Projekt Punktslankning / Projekt CBB

  For satan Jonas det ser godt ud det der!!!
 5. Projekt Punktslankning / Projekt CBB

  Aaah ÅK - lidt ala chest supported rows.. :)
 6. Projekt Punktslankning / Projekt CBB

  Lying BB rows? How? :)
 7. Projekt Punktslankning / Projekt CBB

  Ser fandeme godt ud Jonas BB!! Go' fremgang.. Men det er fandeme nu det bliver spændende.. Glæder mig til at se hvordan formen spiller om 1 mds tid.. :)
 8. Projekt Punktslankning / Projekt CBB

  Det var nemlig pisse hyggeligt mand!! Du har sgu lige så "syg" fedt% som mig makker.. Du bli'r leee' på scenen - ingen tvivl om det og glæder mig til at se dig deroppe!! btw . SYG FORM!!
 9. Lasse T's world of DOOM

  Så er der en lille update til folket. Jeg kan stadig ikk træne, og jeg kan mærke fremgangen er meget minimal trods NSAID-kur og masser af ro samt is flere gange dagligt.. Det er MEGET frustrerende for mig og jeg har en indre kamp med mig selv. Jeg siger til mig selv at det her er sundt for mig - at blive tvunget til pause, så jeg kan se hvordan livet uden træning er, for træning har for været som en besættelse for mig i mange år nu. Jeg har lagt al min identitet i det og gør det desværre stadig kan jeg mærke.. Til trods for jeg prøver at bilde mig selv ind det er sundt, så kan jeg mærke at jeg er helt i kælderen og åt. er det sgu ikke sjovt. Jeg kan mærke kg'ene rasler af mig og tøjet sidder løsere.. Fuuuck! Nå, men måske ved at fokusere på noget andet ned BB vil ku hjælpe mig - og som det første tænker jeg håndbold eller fodbold, men oh noh, skuldrene fucker for meget til håndbold og jeg døjer samtidig med springerknæ, så de to muligheder er allerede afskåret. Jeg elsker at være aktiv og sport generelt, men der er fandeme snart kun skak og dart tilbage, som jeg kan spille.. Jeg tror at jeg har haft mit sidste overkrops træningspas - dvs jeg prøver på at sige til mig selv at jeg har, men håber det inderligt ikke og håber jeg kan komme igang igen - så må jeg lave om på min træning. I takt med musklerne forsvinder, gør mit selværd og selvtillid det samme. :/ Nåeh, det var rart og få det ud - forventer ikke respons, men tankerne var dejligt at få ned på skrift selvom det blev noget rodet.. Go sommer folkens!
 10. Lasse T's world of DOOM

  En lille update: Jeg har nu ikk trænet overkrop i 1½ uge og mens denne pause har stået på, er jeg så smaåt startet op på en NSAID kur sammen med is og stabilitetsøvelser.. Dette har hjulpet på min venstre skulder og håber snart at køre lidt alm træning igen, men det startes selvfølgelig stiiiille og roligt op. I perioden har jeg dog kørt en masse ben, men logføringen magter jeg ikke lige endnu.. Det kommer nok! Min plan er at småcutte så jeg kan vise mig selv på stranden.. Jeg håber at starte op på lidt genoptræning fra tirsdag næste uge.. Kryds fingre tak! Ang. min højre skulder, så er det den de tror har en nerveskade - den undersøgelse skal jeg ha lavet i august i Vejle.. Jeg vil have tjekket den anden skulder også, for at være sikker.
 11. Lasse T's world of DOOM

  Mange tak Jaaanie.. det var sødt af dig!
 12. Lasse T's world of DOOM

  Update: Jeg har nu ikk trænet siden onsdag - dette er der flere grunde til, men primært pga smerter i nu begge skuldre og jeg var ortopæd afd. i Kolding torsdag formiddag/eftermiddag. De mener jeg har fået nerveskade og derfor vil mine skuldre aldrig blive gode og faktisk vil træning kun gøre det værre.. Jeg insisterede på at få 100% korrekt svar og fik derfor banket en henvisning afsted til Vejle sygehus, hvor de kan se om nervebanerne er som de skal være - er de ikke det, er det farvel til styrketræning, men er de intakte, så burde jeg ku' genoptræne musklen som holder mine skuldreblade inde til ribbene.. Jeg har det RIGTIG skidt med det her, primært fordi jeg ligger al min identitet i træning og verdenen omkring denne, hvilket måske er det som har resulteret i de problemer jeg har nu og måske skal leve med resten af livet. Jeg vil nok stadig holde loggen kørende lidt endnu, men blot for at komme med mine tanker - det er rart at få dem ud et sted - det her bli'r hårdt! Go' dag MOL..
 13. Lasse T's world of DOOM

  Først, så har jeg en underlig fornemmelse med at skrive dette indlæg, grundet den tragiske hændelse med Mollerup. Mine tanker går til alle de pårørende.. Jeg dropper træning idag, grundet små sygdom, men tager så resten af ugen med og måske også noget af næste uge. Jeg har så mange skavanker - jeg har været på diæt længe, så nu tar' jeg det lidt emd ro og gir' kroppen lidt tid og plads til restitution. Resten af denne uge er komplet træningsfri, styrketræningsmæssigt men næste uge træner jeg nok lidt ben, abs og cardio. Torsdag skal jeg på ortopædkirurgisk og ha' scannet skulder (måske begge hvis jeg kan få lov) og så er jeg spændt på hva der skal ske - så måske en pause kommer helt af sig selv. NOTE TO SELF: Lær nu for fanden at lytte til din krop spasser!!!
 14. Lasse T's world of DOOM

  Dagens træning - Dag3 - uge 4: Patwærk/Rygtøw & skoulderz! A: Bænk CG m/ pause 80,8,8,8,8 -Jeg skulle prøve lidt og det gik ok med skulderen. B: DB rows - med squeeze i top og db lægges HELT død 4x8-10 40x10,10,10,8 -argh! C: Ecc. benchpress (4sek på ecc fase) 3x8 -droppet D: Db pullover 2x15 -Droppet! E: Bred lat pulldown 4x12 + 2 drop 75x12 65x8 55x8 70x12 60x8 50x8 65x12 55x6 50x8 60x12 50x8 45x8 -Hold nu kæft...! F: Widegrip Parallel cable rows to neck 4x15 - hvile 60sek 15x15 20x15,15 15x15 G: Kneed lateral raises 6x12-15 - hvile 45sek 10x16,13 8x13,12 7x14,13 -hoooold nu kæft.. Karakter: 3 af 5 :superman:
 15. Sidste daw idag på tussen å a ryg'tøw!