Slayerin

Medlemmer
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

 1. udstrækning...

  Oki super... :-)
 2. udstrækning...

  Jeg har hørt at det skulle væte dumt at strække ud efter styrketræning... Kan det virkelig passe?
 3. kreatin vandindtag

  Ja det er jeg klar over, var egentlige bare interesseret i at få afvide om det havde nogen større betydning evt omkring optagelse eller virkning... :-)
 4. kreatin vandindtag

  Oki jeg giver det tid og ser hvad der sker.... :-)
 5. kreatin vandindtag

  Hvor meget skal man drikke om dagen, jeg indtager 5g kreatin om dagen, har jeg gjort siden i fredags og har tænkt mig og gøre i ca 14 dage for så at gå ned på 3-4 g, vil ikke køre loading periode... :-)
 6. hvorfor er det?

  Oki udligner det bare sig selv på et tidspunkt...
 7. kreatin vandindtag

  Halløjsa er der nogen der kan sv mig på, skal man drikke flere liter vand om dagen når man er kreatin kuren, hvad er effekten hvis man ikke drikker så meget... :-)
 8. Vurdering på fremtidsplan(motion)

  Du spiser meget frugt... hvis et stykke er en hel frugt så er det meget på en dag du spiser... spis kun 1 max 2 stykker om dagen da der er meget frugt sukker i frugt... og spus mer grønt i stedet... :-)
 9. hvorfor er det?

  Hvordan kan det være at min venstre side arm, bryst og winge, er synligt større end min højre side når nu at det er min højre side der er min stærke side... nogen ideer?
 10. kreatin hvornår?

  Har hørt/læst at det virker på nogen og ikke på andre, ved ikke men tror det er et spørgsmål om at prøve sig frem og se om man føler at det giver en noget ekstra.... Nu prøver jeg og ser om det giver mig noget, for jeg har købt det.
 11. kreatin hvornår?

  Oki tak... Har besluttet mig for at tage 4 g dagligt fra og med igår, her indtil på mandag hvor jeg begynder og træne igen, og der vil jeg så gå ned på 3 g og tage den sammen med min protein drik og min banan lige efter træning... det vil jeg så gøre i 2 mdr. Også holde 1 mdr. Pause også forfra... Jeg laver full body ca. 1.5 time 3 gange ig løber 2 gange om ugen... :-)
 12. Får jeg noget ud af at have en let uge

  Oki jeg kan jo prøve når /hvis jeg rammer muren... :-)
 13. kreatin hvornår?

  Oki super... har styr på kost og hvad jeg vil med min træning, ville egentlig bare høre om det kunne betale sig at starte nu her mens jeg har denne skade... eller om jeg skulle vente. Men takker for input... :-) :-)
 14. Forskel

  Oki Takker, det med løs vægt lyder som en god ide at prøve... det dog lidt underligt højre side er min stærke side... Hvis du har forstand på kreatin gider du så lige kigge på mit opslag under kost og kosttilskud "kreatin hvornår" Takker for svar ... :-)
 15. Forskel

  Det er lidt svært at forklare jeg bruger nogle forskellige maskiner, jeg er nybegynder og har kun trænet i 1,5 måned men kan virkelig se meget forskel fra da jeg startet og til nu på hele størresen af hele mit bryst. Men venstre er bare så meget større end det højre... Jeg træner i FW og bruger stort set alle de maskiner de har + jeg bruger en maskine hvor jeg trækker 2 seperate cabler med vægt med strækte arme ind foran mit bryst mens jeg sidder... Jeg ved godt jeg træner forkert i forhold til mængde (øvelser) og muskelgrupper osv. I forhold til hvad jeg kan læs mig til herinde... Og at jeg burde træne løs vægt istedet for maskiner, men det burde vil ikke være gruden til at der er så stor str. Forskel. :-)