Gnis

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Gnis

  1. Hej Alle

    Først lige et par ord om hvad jeg ikke spørg om :-)

    Jeg er klar over at et hurtigere fald i pulsen efter endt træning (aka Restitutionspulsen), indikerer forbedret form. Og en lavere gns. puls ved samme tempo/distance også indikerer forbedret form.

    Men hvordan kan jeg regne på det ?

    1)

    Er det en formel eller tabel der viser om faldet i Restitutionspulsen indikerer form-niveau. Hvis min slut-puls f.eks. var 160 og min puls efterfølgende (efter 2 min) er faldet f.eks. 25 slag - er det så godt eller skidt. Der findes flere forskellige metoder der estimerer kondital, men jeg tænker om der evt. findes noget tilsvarende mht. Restitutionspulsen ?

    2)

    Er det en formel hvor jeg med udgangspunkt i f.eks. alder, distance, tid, puls (gns./hvile/max/min/restitution) kan se om min form er i fremgang eller om jeg f.eks. 'bare' er blevet bedre psykisk/teknisk til presse mig selv eller var doven. Jeg tænker også på at jeg på den måde bedre ville kunne sammenligner vidt forskellige løb som f.eks. Trail-løb med Asfalt-ræs - altså har jeg givet den lige meget gas (her kan jeg ikke rigtig bruge tempo/distance til sammenligningen).

    3)

    Hvis jeg f.eks. har 2 løb: et 5 km og 10 km, hvor jeg f.eks. har tid og gns. puls - Hvordan kan jeg bedst sammenligne dem mht. om jeg har løbet dem lige godt ?

    På forhånd tak.

  2. www.ok73.dk har intro løb om lørdagen (den 19/11 kl. 14) ved Bagsværd Sø tæt ved Skovbrynet S-tog station.

    Fra hjemmesiden:

    --------------

    Prøv orienteringsløb med OK73, du skal ikke være medlem, bare mød op.

    Der trænes lørdag eftermiddag mellem kl. 14.00 & 15.00 fra den store parkeringsplads, se datoer på kalenderen.