Hr.Kirchebrandt

Medlemmer
 • Content count

  3669
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Hr.Kirchebrandt last won the day on February 7 2010

Hr.Kirchebrandt had the most liked content!

About Hr.Kirchebrandt

 • Rank
  Sundhedoglivsstil.blogspot

Contact Methods

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Nordenfjords
 • Interesser
  Alt omkring styrkesport, biologi og generel videnskab.

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Better than thou!

Recent Profile Visitors

3735 profile views
 1. Hr. Kirchebrandts log

  Alt føles fint, og jeg har mere energi under træningen end jeg har haft længe. Vægten er også begyndt at stige igen. Jeg tager stadig kreatin dagligt - omkring 3 g - og forsøger at spise lidt ekstra til hvert måltid. I går stod den på Front squat Bænkpres Og kropshævninger i reb supesættet med en plankeøvelse. Jeg kørte non-stop i 10 min og forsøgt at få så mange reps som muligt. Ovenstående metode er en minimalistisk udgave af EDT-protokollen og et forsøg på at holde træningstiden nede under en time.
 2. Hr. Kirchebrandts log

  Begyndte på en ny omgang Wendler fullbody. Samme template som ovenfor i øvrigt. Skrællede 10 kg af alle øvelserne, så der kommer lidt albuerum igen. Mon ikke det er den smarte måde at gribe stagnationen an på? Loader igen på kreatin efter en måneds pause.
 3. Hr. Kirchebrandts log

  Er møgstresset for tiden, hvilket tydeligt skinner igennen i min træning. Jeg formår ikke at tage de anbefalede reps, og derfor trækker jeg stikket. Derfor en deload-uge, hvor jeg forsøger at få sovet minimum otte timer om natten. Herudover er der en masse andet hejs, som jeg skal have styr på. Et skridt ad gangen. I dag stod den derfor på Frontsquat Dødløft DB bænkpres og mavetræning. Alt sammen efter Wendlers deload-protokol.
 4. Hr. Kirchebrandts log

  Vi prøver igen med loggen her. Har nogle gange brug for lidt sparring mht. min træning, når jeg udelukkende træner hjemme i kælderen. Programmet er Wendler's Full Body 5-3-1, som jeg har kørt en eller anden variant af de sidste to år. 1. dag Front Squat 3 x 5-10 (deload procent) deadlift efter alm. 5/3/1 DB bench press 3 x 8-20 2. dag Front Squat 3 x 5-10 (som deload) Bænkpres efter alm. 5/3/1 DB Rows 3 x 8-20 3. dag Squat som 5/3/1 Military press som 5/3/1 Chins 3-5 x max Nu er jeg ikke inde i rutinen med at føre loggen her, så det kommer an på en prøve om jeg gør det gang til gange eller blot med jævne mellemrum.
 5. Boring but big vs. Fullbody

  @Arcus Jeg kører det helt efter Jims template. Dvs: Mandag Squat 3 x 5-10 (deload procent) deadlift efter alm. 5/3/1 DB bench press 3 x 8-20 Onsdag Squat 3 x 5-10 (som deload) Bænkpres efter alm. 5/3/1 DB Rows 3 x 8-20 Fredag Squat som 5/3/1 Military press som 5/3/1 Chins 3-5 x max Mere simpelt bliver det vist ikke. Jeg supersætter sidste øvelse med noget mavegejl også. Jeg var bekymret for at volumen ikke var stor nok sammenlignet med boring but big, men der er så rigeligt med arbejde med at komme op på 3 x 10 i squatten, at det sket ikke giver problemer.
 6. Boring but big vs. Fullbody

  @Arcus Tak for kommentarene. Når det kommer til alt, så er det nok fuldstændig ligegyldigt, hvilket et af varianterne, jeg vælger. Men jeg er hoppet på full body versionen for at prøve noget nyt. Og så må vi se, om jeg begynder at tude over, at jeg skal squatte hver gang. Hr.K
 7. Boring but big vs. Fullbody

  Jeg har lige gennmemført endnu en Boring But Big cyklus, og har kørt programmet med stor tilfredstillelse i lidt over et år nu. I dag opdager jeg så, at den kære Jim Wendler har lavet en helkropsversion af sit 5-3-1 program (som Boring But Big er en variant af). Og det ser spændende ud. Faktisk så meget, at jeg overvejer at prøve denne variant. Umiddelbart ser det ud som om, at helkropsversionen har færre sæt og derved en mindre volumen. Omvendt indgår squat i hvert træningspas. Jeg har svært ved at vurdere om den nye fuldkropsversion er bedre end BBB. Hvad er jeres tanker? Hilsen Hr. K
 8. Fiskeolie tilskud

  Jeg spiser d-vitamin og en alm. multivitamin. Jeg har efterhånden læst så mange lovende undersøgelser om D-vitamin, at jeg ikke tør lade være. Multivitaminen er mere på baggrund af vane, og så tænker jeg, at jeg er dækket ind. Hvor rationelt det er, ved jeg ikke. Mht. til energi i hverdagen, så er jeg overbevist om, at det handler om søvnvaner og almen fornuftig kost. Kom i seng i god tid, og spis din grønsager, så er du godt kørende. Det har virket for den jyske befolkning i århundreder. Hr. K
 9. rygtræning

  Hvad med prøve Dumbell rows? Nogle gange hjælper det med håndvægte, da det er lettere at ændre på vinklen. Hr. K
 10. For meget fedt?

  Som FameBoy er inde på, så spiller det en mindre rolle om energien kommer fra fedt eller andet. Energi er energi og et overskud vil føre til overvægt. Længere er den ikke - set ud fra et strengt energimæssigt perspektiv i hvert fald. Kig på helhedsbilledet, og lad vær med at bekymre sig om det enkelte måltid. Hilsen Hr. K
 11. Hr. Kirchebrandts log

  Sådan forbrænder du mest fedt Pilates, power yoga, spinning. Der findes et væld af forskellige motionsformer, som lover, at de effektivt forbrænder fedt. Men hvilken træningsform er bedst til at forbrænde fedt og skabe de resulter? Læs med og få den nyeste viden omkring fedtforbrænding.
 12. Hr. Kirchebrandts log

  Sund opskrift: Chili Con Carne Nu er efteråret virkelig på vej, og hvad er bedre at varme sig på end stærke retter? Chili Con Carne er min yndlingsret, og her er den opskrift, jeg plejer at bruge. Kan kød, krydderier og grønsager egentligt serveres mere lækkert end dette?
 13. Hr. Kirchebrandts log

  Træn hele kroppen på 5 minutter Nogle gange har vi så travlt, at vi ikke kan nå en hel træning. Men har du blot 5 minutter, så kan faktisk du nå at træne både mave, ben, skuldre, bryst og arme. Her er alt samlet i én perfekt øvelse. Få fedtprocenten ned og pulsen op med "eight count body builder".
 14. Hr. Kirchebrandts log

  Sund opskrift: Tomatsuppe med fuldkornsnudler Ferien er ved at være slut, og det kan godt være lidt trist. Heldigvis hjælper den klassiske tomatsuppe altid på humøret - især når man ved at tomater er fulde af gode sager som fx lycopene, som har alskens gavnlige virkninger for os. Nå ja, og så er det glimrende slankemad.
 15. Hr. Kirchebrandts log

  I form efter ferien Så er ferien slut, og de fleste af os har spist is i det gode vejr, drukket lidt rigeligt af rødvinen og har ikke fået passet vores daglige motion. Resultatet er, at tøjet nu sidder noget strammere, og badevægten snurrer i den forkerte retning. Denne gang kigger vi på, hvordan vi let kommer i form efter ferien.