Indian Spirit

Medlemmer
 • Content count

  833
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Indian Spirit last won the day on July 11 2016

Indian Spirit had the most liked content!

About Indian Spirit

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 04/03/88

Contact Methods

Profile Information

 • Sted
  København

Previous Fields

 • Træningsformål:
  At blive stor og opbygge en vis portion styrke på vejen

Recent Profile Visitors

2003 profile views
 1. Kiropraktik til korrektion af nakkehvirvler til S-form?

  Durden, Fandt I hende så en anden god kiropraktor, osteopat eller anden behandler i København? Den form for aflastning har jeg ikke prøvet nej. Men kunne være jeg skulle prøve det når jeg alligevel sidder foran tv'et. Tak for dit svar :)
 2. Kiropraktik til korrektion af nakkehvirvler til S-form?

  Tak for dine input Laush. Det er værdsat :)
 3. Kiropraktik til korrektion af nakkehvirvler til S-form?

  Mange tak for dit svar Laush. Har du nogen holdning til hvor jeg bør søge videre henne i systemet? Læge? Kiropraktor? Fys? Osteopat? Eller holdning til nogen særlige kvalifikationer eller kvalitetsindikatorer jeg kan kigge efter når jeg leder efter en behandler?
 4. Jeg har i et par år periodevist haft ondt i nakken som forplantede sig til hovedpine. Nærmere bestemt er det hvor nakkehvirvlerne møder kraniet. Jeg har gået hos flere forskellige fysser og en enkelt sportsmassør og de har også givet akupunktur. Det har aldrig hjulpet, selvom jeg har haft det indtryk at de har været dygtige, men pengene er altså alligevel blevet spildt. Har også arbejdet meget på hovedpudevalg, men det har heller ikke hjulpet synderligt. Jeg faldt så helt tilfældigt over nedenstående video med en amerikansk kiropraktor, og det var som en heureka oplevelse. https://www.youtube.com/watch?v=_1YuEjSzln4 Kort fortalt er hans pointe at adskillige sygdomme skyldes nakkeproblemer, at man ikke har den rette S-form og derved får afklemning af C3, C4 og C5 området. Det skulle forårsage ting som bursitis i skulderen, hovedpine, vejrtrækningsproblemer, blodtryk, kolesterol etc. Der hvor jeg kan genkende hvad han siger, er: - Jeg er selv opereret for afklemningssyndrom i højre skulder og kan nu 8 år efter stadig kun træne let bænk. - Jeg har nakkesmerter i området han taler om og hovedpine ca. 3 gange om ugen. - Mit hoved er set i profil, fremskudt, og jeg har spændinger i nakke-skulder muskulaturen. Han hævder så at kunne genoprette rygradens naturlige position. Han hævder at mange behandlere begynder at symptombehandle den spændte muskulatur, hvilket blot får nakken endnu mere ud af form, da den spændte muskulatur netop er spændt fordi den forsøger at trække nakken i en ordentlig position. Så spørgsmål 1, lyder det han siger, ikke plausibelt? (Eller er jeg blevet forført af Youtube til selvdiagnostition?) Til de som så ikke lige har mulighed for at lade sig behandle af ham i Californien, anbefaler han at man finder en kiropraktor som arbejder med dette, altså en ”Corrective Chiropractor.” I ens søgen efter den rette kiropraktor, anbefaler han at man i stedet for at spørge direkte, så stiller følgende spørgsmål for at få en som er kompetent udi problematikken: 1. Do you take x-rays? 2. Do you get spinal listings off the x-rays? 3. Is your goal to restore the normal function or is it only symptom release? 4. Do you take post x-rays to document structural changes? 5. Are you familiar with repairing disc-injuries 6. Do you work with post spinal surgery patients 7. Do you work with pediatrics and the elderly? Den pågældende skal så gerne kunne svare ja til mindst 5 af de 7 spørgsmål. Spørgsmål 2, Findes sådanne kiropraktorer i Danmark? Helst i eller omkring København. Jeg har ikke selv hørt om nogle der tog røntgenbilleder og lavede korrigerende kiropraktik af rygsøjlen. Jeg håber at nogle herinde kan hjælpe mig på vej. Jeg ved at der sidder nogle med insiderviden fra fys og kiro faget herinde :)
 5. Ondt i nakke - fys.-rekommendationer?

  Så siger jeg mange tak, dem vil jeg lige gå videre med :)
 6. Ondt i nakke - fys.-rekommendationer?

  Hej Jeg har den sidste halvanden måned haft ondt i min nakke og deraf forårsaget hovedpine. Det er nu blevet så slemt at det er 5 dage om ugen hvor jeg endda også vågner om natten pga. smerter. Jeg har ikke ændret pude, seng, været mere stillesiddende, været ude for ulykke eller andet som kunne forklare hvorfor det er kommet. Jeg var så til lægen forleden, og han henviste mig til en fys. Han sagde at mine "nakkestrammere" var utrolig spændte. Tror nok at han sagde nakkestrammere. Jeg tænker det er omkring den øvre nakkemuskel. Bevæger jeg mine egne hænder op bag på min nakke, så er det lige under kraniet, i begge sider mellem ører og midten af nakken. Jeg vil derfor hører om der er nogle af jer som kan anbefale en god fysioterapeut til sådanne nakkeskader? Jeg befinder mig til daglig omkring København; Nørrebro, Taastrup og Amager. Håber på hjælp; mange tak :)
 7. Bodyblade classic

  Efter at være blevet kontaktet af en del efterhånden, må jeg hellere lige skrive at bodybladen er blevet solgt :)
 8. Slidt hul ved maveøvelser

  Du kunne prøve at bruge noget vægt så du ikke laver mere end 10-15 stykker. Det ville du nok også få mere ud af.
 9. Inflammation i skulder og ultralyd

  Tak for hjælpen Karate_Kid. Jeg har en tid hos Eilif til d. 16 august, dagen efter min hjemkomst til Danmark, så det er helt fint.
 10. Forerunner 310 XT med pulsmåler - pulszoner

  Hej igen Torben Nu har jeg selv siddet med uret i hånden, og du gør således: Menu Træning BrugerDif (man kan vel også i interval) Mål: Puls, herunder kan du så vælge imellem dine forskellige pulszoner som enten er standardiserede ud fra din højde, vægt og få andre ting, eller mere præcist efter hhv. hvile- og maxpuls. Alternativt kan vælge brugerdefineret og selv indstille pulsintervallet. God træning PS. Måske du kan fortælle mig hvad hhv. "PWR" og "Puls HHR." står for? jeg støder på det når jeg er inde at indstille datafelterne.
 11. GPS ur... Overkill?

  I dette review af 310XT'eren er der et afsnit omhandlende soft-strappen. Den skulle være en klar forbedring. Der er også billeder. http://www.dcrainmaker.com/2009/09/garmin-forerunner-310xt-in-depth-review.html
 12. Garmin 305 - GPS-kvalitet?

  Det lyder lidt som om du tager uret på og så går ud og forsøger at finde et signal. Hvis det er tilfældet, så lad være. Tag uret i hånden og læg det et sted udenfor, så det kan ligge 100% stille. Så burde det ikke tage så lang tid. Oplevede jeg aldrig med mit eget i hvert fald, hvorimod det godt kunne være besværligt hvis jeg havde det på armen.
 13. GPS ur... Overkill?

  Køb det! Mit eget 305 er lige gået dødt efter jeg vil tro 3 års tro tjeneste. Nu har jeg bestilt 310XT'eren. Men 305 kan sagtens alt det du har brug for. Du kan netop lave intervaltræninger og bestemme mål for hvert interval, altså ift. distance eller fart. På computeren kan du så se grafer over det hele og sammenligne forskellige træningspas. Så derfor; køb det!
 14. Forerunner 310 XT med pulsmåler - pulszoner

  Jeg har selv lige for 5 min. siden bestilt et eksemplar på pulsur.dk. Der skriver de netop at vibratoren kan bruges til at markere pulsen. Af gode grunde kan jeg ikke fortælle dig hvordan du gør det, men på 305'eren kan du, når du opretter et løb, angive diverse mål for træningen. Altså f.eks. at du skal løbe 10 km. og at målet er en given hastighed. Kommer du derunder, vil den bibbe. Hvis menusystemet er nogenlunde ens, så burde det derfor være under "mål" når du opretter et nyt træningsprogram og så burde den jo spørge dig om du vil have meddelelsen via bib eller vibrator. Ellers skal jeg prøve at se på det når jeg selv får den i hånden i løbet af ugen.