Rama

Medlemmer
 • Content count

  447
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Rama last won the day on March 19 2011

Rama had the most liked content!

About Rama

 • Rank
  Medlem

Recent Profile Visitors

3163 profile views
 1. Tour de France 2013

  Haha, Froome pumper lige 6,5 w/kg op ad sidste stigning. Tredje hurtigste nogensinde. Og han kørte i modvind. Selv Armstrong i de glade dage havde været bekymret. Det er jo latterligt.
 2. Tour de France 2013

  Tosatto er med i stedet for Mørkøv og det er selvfølgelig rutinen, der har spillet ind i det valg, men Tosatto er stadig en god rytter. Paulinho er med i stedet for Nicki Sørensen. Rygterne går på at der under touren formentlig kommer mere frem om Michael Rasmussens påstand om Nicki og doping under OL 2004.
 3. Tour de France 2013

  Chris er vraget til fordel for Jesus Hernandez. Majka kørte Giroen i år og vueltaen sidste år. Tre i træk er for meget.
 4. Tour de France 2012

  Det er timingen, der er elendig.
 5. Tour de France 2012

  Jeg er enig i at cykelsporten er blevet langt mere ren efter bio passport blev indført i 2008, men det irriterer mig, og jeg kan ikke se hvordan man kan komme rigtigt videre før holdene stopper med ansætte folk som Vino og Ekimov som ledende sportsdirektører, og ledende UCI folk forsvinder. Det er frustrerende at se Orica afskedige White for derefter se to østeuropæiske hold ansætte to eksryttere, der er kraftigt involveret i USADA sagen, i ledende stillinger.
 6. Atletik

  http://www.youtube.com/playlist?list=PLCF59BF214212813C&feature=plcp Han løber pænt hurtigt.
 7. Ny racercykel til omkring 5500?

  Trek 1.2 eller 1.5 anbefales ofte som fine begynder racere.
 8. 6x50m med 3 min pause er vel speed training, mens trådstarter spørger efter udholdenhedstræning? Jeg ville sætte distancen op til 200m. 30-20-10 princippet kunne også benyttes.
 9. Got legs?

  De blev begge slået af Christopher Juul Jensen
 10. Got legs?

  Ivan Il Terribile!
 11. Fodbold EM 2012 - Lodtrækning

  Lad os se, der er lang tid til sommer. Holland har på papiret et frygtindgydende angreb, men hvordan er Van Persies fysiske tilstand efter en lang, hård sæson med Arsenal, hvor han nærmest tvinges til at spille hver kamp, da de er afhængige af ham. Han er jo kendt for ofte at være skadet ligesom Robben, der nærmest ikke er kommet igang i Bayern endnu i år. Defensivt er Holland desuden blevet svagere end de var under VM. Portugal har Danmark haft fint styr på de seneste indbyrdes kampe og jeg mener denne kamp må vurderes som værende 50/50. De 4 seneste opgør i hhv. VM og EM kvalifikationen er endt med 2 DK sejre, 1 uafgjort og ét nederlag. Tyskland har muligvis det mest spændende mandskab i verden pt. De er store favoritter til at vinde puljen, men har de allerede 6 point efter de to første kampe, vil uafgjort formentlig være rigeligt for tyskerne, hvorfor DK kan være heldige at møde et reservespækket tysk mandskab.
 12. Fodbold EM 2012 - Lodtrækning

  Tæt på. Gruppe C ved EM 1996 bestod af: Tyskland: 2 Rusland: 3 Italien: 7 Tjekkiet: 10
 13. 5 cm over dit indlæg: NB Det er ikke tilladt at henvise til forhandlere af kosttilskud eller omtale specifikke kosttilskud ved produktnavn. Mit råd vil være at droppe proteinpulveret og istedet indtage en dextrose/EAA blanding post workout. Vil du have større mus bør du fjerne løbehjulet fra deres bur og give dem adgang til foder 24/7.
 14. Lavt i forhold til hvem? Til sammenligning yder de bedste klaterere, Contador, Evans, Schlecks osv, tæt på 6 w/kg på de afsluttende bjerge under en tour etape.