mito

Medlemmer
 • Content count

  60
 • Joined

 • Last visited

 1. har en ca 60 stykker Cocio One til 10kr stykket. mht 10.03.19 befinder sig i Roskilde. kan levere for 25kr. mod forudbetaling i Storkøbenhavn.
 2. Cocio One 90cl

  Cocio One 90cl 12 styks sælges for 120kr. Halv pris af Markedsapris. udløber 07/17 Befinder sig i Roskilde.. kan leveres til Kbh.
 3. Roman Chair

  Sprit ny usamlet roman chair. http://www.guloggratis.dk/sport/fitness/motionsbaenk/annonce/34689277-roman-chair 550kr befinder sig i Roskilde
 4. Træningpavillon og styrke træning

  https://www.facebook.com/pages/Trainingpavilioncom/439941159379513?ref=hl
 5. Træningpavillon og styrke træning

  hey trænede hele sommeren i den bag scandic i Roskilde.. maxi udgaven... har pimpet chin/pull up baren så den er total liret.. gå evt ind på facebook og like siden.. se billeder. den er ok. men selvfølgelig ikke så kompleks som et center.. men der er 16+øvelser kun fantasien sætter grænser.. og er fedt om sommeren.. har min ghetto blaster med.. og så kører jeg air squats med rygsæk.. plus load inside... dødløften/military pressen er begrænset i modstand.. men et fedt alternativ til fitness centre..
 6. Substitut for pasta/ris?

  jeg vil anbefale Gryczana(polske navn) knækket boghvede. kan erhverves i kogeposer ligesom ris, og det er fyldt med minelraler og fibre. samme kalorie indhold som i ris/pasta.
 7. hey har tænkt mig at løbe en cykel over nettet fra Tyskland. nogen herinde der har købt cykel over nettet. fra tyskland. skal man betale Dansk moms af varen?? Svar udbedes venligst.
 8. Spørgsmål angående youghurt

  Glimrende folk herinde har fået øjnene op for skyr. :4thumbup: en mængde på 200gram skyr er lig 22gr. Protein som er den anbefalde mængde pr måltid. spiser man standard yoghurt 0.1% -3.5% fedt er protein indholdet kun nede på 3.5gram protein pr dl. så der skal du op på 6 dl.. for at få 20gram Protein. du skal gange din kropsvægt m 1.6 gr protein for at få dit daglige protein indtag fra animalsk kilde vel og mærke. hvis du træner HÅRDT.
 9. Hey Vil prøve at samle 1 følgesvend Til køb af ny cykel Lørdag d 30 juni.hvis vi er 3 der kommer samlet kan vi garanteret opnå en god portion RABAT. mig og min bekendte skal købe en cannondale furio x-5 hos Peters Bikesupply på tåsingegade Østerbro. så skriv en PM og lad os finde ud af noget! :4thumbup:
 10. Er dette et godt køb?

  HEy DROP ALT OM EN GIANT køb en cannondale FuRIO x-5 med ultra fatty BEDSTE gaffel til dato.NO FLEX. :4thumbup: og med klassisk v-bremse. Syntes ikke skiver er HOT. på cykler, mere vægt og Dårlig dynamik i egerne.(nærmere forklaring uddybes gerne=nørdsnak) koster dog 8000spir men køber du den i 07´udgave er det sidste chance for at få en ægte STATE OF THE ART U.S udgave. du kan godt snakke dig til noget Rabat. sender lige ne PM...på forhandler.
 11. Køb af Spinningssko

  tag til en forhandler og prøv dem.find ud af hvilken str der passer dig. og bestil derefter på internettet. er ofte billigst :4thumbup:
 12. Hey søger en fyr/pige der vil slå sig sammen med mig og min kammerat til køb af ny cykel Lørdag d 9uni. ved Peters Bike supply Tåsingegade på Østerbro. Eller Lois cykler på Vesterbro. for at opnå størst mulig RABAT. :4thumbup:
 13. hey er en fyr der har været overvægtig engang. har lidt gynobryster(fedt væv i spidsen ikke gyno) men aldrig rørt krudt. lige meget hvor mange bænkpresses incline bænk og dips jeg har taget Går jeg altid død først i Triceps og kan ikke mærke en stimula i brystmusklen.. nogen gode idéer !? hilsen Den håbløse
 14. Stenhårde prot-bars

  Ja det kan godt ske.. vi har nogle med Choko-orange de variere meget i hårdhed.
 15. Hey søger en der bor på Østerbro eller bare København. Er uddannet cykelmekaniker. som står for at købe enten racer eller mtb. har en kollega og mig selv der vil købe lørdag d2Juni.(min fødselsdag).ved Peters bike supply - så hvis vi kunne slå os sammen får vi en røvfuld rabat. læg en PM.. og lad os finde ud af noget.