FCB

Medlemmer
 • Content count

  36
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by FCB

 1. Hvad er vanddrivende?

  Halløjsa. Jeg kunne meget godt tænke mig at vide hvad der egentlig er vanddrivende - det har jo en vis relevans op til træning (især). De helt kendte er jo alkohol, kaffe og the. Hvad er det egentlig i kaffe og the - jeg har hørt koffein, men også at varme drikke generelt er vanddrivende. Jeg har også hørt at cola skulle være det, og umiddelbart synes jeg også det virker sådan når jeg har drukket det. Derudover har jeg også mistanke til sodavand generelt, saftevand (naturligt) og juice (æble). Det eneste jeg synes der "virker" er rent vand og mælk. Hvad siger I? :confused2: :confused2:
 2. Kompartment-syndrom

  Hej! Jeg vil lige høre nogen af de medecinkyndige om jeg har forstået det rigtigt. I en artikel på forsiden tales der om at kreatinindtag kan fremme risikoen for at få kompartment-syndrom. Er kompartment-syndromet linket til skinnebensbetændelse på nogen måde? Jeg har døjet med skinnebensbetændelse i snart 3 år nu, men pludselig kan jeg løbe ubesværet. Og jeg indtager netop ikke kreatintilskud længere, og så var det jeg tænkte, om der var en sammenhæng med den nævnte artikel på forsiden. mvh FCB
 3. Kompartment-syndrom

  OK - tak for det...
 4. Champions league

  Jeg siger selvfølgelig Barca... :4thumbup: Men der er selvfølgelig mange om budet... Juventus, Milan og Arsenal har også umiddelbart hvad der skal til, mens hold som Inter, Chelsea, Valencia og Real Madrid vel er outsidere.
 5. Cykelprogram

  Halløj. Jeg så for nylig lige en smule af "Cykelmagasinet" på Viasat Sport. Her talte de om Michele Ferrari's træningsprogram, som de har sat to motionister(skuespilleren Lars Bom og en eller anden håndværker) til at prøve. De gav begge udtryk for, at de aldrig før havde oplevet så hurtig femgang. Jeg vil så bare høre om nogen af Jer har nogen links til dette træningsprogram. Jeg har ikke selv magtet at finde noget om det...
 6. Cykelprogram

  OK, så ved jeg da det...
 7. ben-størrelse

  Jamen jeg er lidt over 110cm - faktisk hele 175cm :sneaky:
 8. ben-størrelse

  Ja Ja, I er nok så hårde at høre på. Mine lår måler (har lige målt for første gang) 52 cm i flexet tilstand Og lad vær' at spørge om de ikke er lidt tynde... :angry:
 9. Excentrisk fase i HST

  Jeg har valgt den samme løsning Power. For at fortsætte progressionen kan du øge dine sæt-antal for hver af de to sidste uger. Det var det tip jeg fik tidligere... B)
 10. Små "kavle"

  Har samme problem som dig eruption, og jeg er helt enig - der er IKKE noget sjovt ved at have stankelben. Og det ligner LORT :angry: :sneaky: :angry:
 11. Negativ fase

  Halløjsa. Jeg har aldrig rigtig forstået, hvorfor eccentrisk træning giver så stor hypertrofi-respons, som jeg har ladet mig fortælle den gør. Kunne nogen af Jer ikke prøve at forklare det, eller lægge nogle links ud, der kan forklare det rent fysiologisk og biokemisk. :) På forhånd tak...
 12. Negativ fase

  Takker Cilius - jeg kommer da vist ikke til at kede mig lige foreløbig :lol:
 13. Forskel

  Ditto her mad man. 15 x squat er et helvede ligegodt hvor meget der er på stangen... :D
 14. Kører du med cykelhjelm??

  Det gør jeg faktisk aldrig - men jeg er jo også ung og udødelig...
 15. Ris

  Jeg tænker da hvert fald i tørvægt... B)
 16. Kulhydrat FAQ

  Udmærket arbejde. ;) Jeg synes da ikke, der bliver bliver brugt kemiske betegnelser, uden en efterfølgende forklaring - godkendt herfra B)
 17. Undervands svømning

  Jørgen L - Jeg fik et sølvmærke. Jeg synes nu ikke de 1000m til guldprøven er det værste, jeg kan overhovedet ikke dykke de 15 m med alt det tøj... :( Dengang kunne jeg lige nøjagtigt tage de 15 m kun i badebukser. Svømmedelen er faktisk værre til sølvmærket - synes jeg - da man ikke må lægge geværet på bunden under afklædningen. Min DF tog sit guldmærke i et friluftsbad om foråret - ubehageligt!
 18. Undervands svømning

  Personligt mener jeg det er en dårlig ide at puste luft ud undervejs. I det øjeblik man er ved at have pustet al luften ud, kan man ikke længere bilde kroppen ind, at det går fint - og man bliver tvunget til at stoppe. For at undå for stor spænding kan man puste en smule ud efter 3. tunge åndedræt (de tre multisport referer til), og så starte dykket. Hvis man beholder luften inde, kan man "synke" den flere gange - og teoretisk set udnytte noget af ilten hver gang. For mig gør det hvert fald at jeg kan svømme noget længere end hvis jeg ikke synker luften gentagne gange. :)
 19. Skal det bgøre ondt?

  Albert - nu siger du godt nok der går mindst en dag mellem du træner samme muskelgruppe, hvilket tyder på at du ikke træner split. Men hvis du træner split, eksempelvis kun et træningspas til hver muskelgruppe om ugen, kan jeg godt forestille mig at du går rundt med evige doms. Det var nelig lige præcis sådan jeg havde det, i de 5 måneder jeg trænede split efter den opskrift. Det problem er jeg kommet af med efter at jeg er gået over til fullbody. Altså hvis du træner split kan dine doms skyldes at der går for lang tid mellem træningspassene.
 20. Lår

  Goddag folkens. Jeg er i tvivl om hvorvidt man kan ramme specifikke dele af quadriceps. Jeg har alt for tynde ben, og det er især omkring knæet den er gal. Så vidt jeg kan se er det Vastus Medialis der ligger i dette område (hovedsageligt). Jeg træner squat og dødløft 3 gange ugenligt, og så var det jeg ville høre om der var noget jeg kunne gøre for specifikt at træne Vastus Medialis - altså er der øvelser der stimulerer denne specielt kraftigt? :confused2: På forhånd tak for svar B)
 21. Lår

  Tak for de udmærkede svar. Jeg må straks i gang med at prøve noget benspark... B)
 22. Alkohol og træning!

  Mr Freeze, det kan man kalde selvdisciplin. B) Jeg magter ikke at lave noget som helst efter en hård partynight (hvilket jeg oplever alt for ofte). Af samme grund er det hvert fald skadeligt for min træning at drikke igennem - da dagen derpå altid forløber uden at jeg får spist noget særligt. Så superkompensation i musklerne sker bare ikke efter en bytur... :( :(
 23. Hvad er vanddrivende?

  Tak for det mr Freeze... :)
 24. Hvad er vanddrivende?

  hallo - der må da være nogen af alle jer træningsnarkomaner der ved noget om dette??? :o
 25. Protein

  Muy bien TJ - det var lige hvad jeg har brug for B) B)