blanco

Medlemmer
 • Content count

  5821
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

blanco last won the day on May 8 2016

blanco had the most liked content!

About blanco

 • Rank
  ginger Jew

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Århus

Previous Fields

 • Træningsformål:
  styrke

Recent Profile Visitors

2407 profile views
 1. 31

  Siden 1/6. Det skal jeg nok - det var et lækkert sted
 2. 31

  Kan det passe, at jeg har set dig bag baren på the barking dog? I så fald lavede du noget godt til mig for 2-3 uger siden (som jeg desværre ikke længere kan huske, hvad var), da jeg ikke var voksen nok til at håndtere smagen af kaffe i det, som en af de andre i gruppen havde bestilt :-)
 3. Motions CrossFit

  Jo jo, jeg har skam godt fulgt lidt med fra sidelinjen, men jeg var jo nødt til at finde på et eller andet at skrive som modvægt til alle dem, der vil have dig til at skifte væk fra the dark side
 4. Motions CrossFit

  Lyder til at have været noget af en omgang. Jeg kan dog allerbedst lide slutningen på dit indlæg, der jo kun kan tolkes som, at fokus nu skal ligge på noget mere seriøst
 5. Hårdeste skud i håndbold

  lol nej, men Don Nors prøvede jo netop at forklare Kermit, hvorfor man ikke gør det, så I er jo enige
 6. Hårdeste skud i håndbold

  Don Nors og JD har givet dig fine svar på dette, så jeg håber, at du nu kan se, at det ikke er vejen frem at forsøge at drible forbi forsvarsspillerre i håndbold. Derudover er jeg heller ikke engang overbevist, at de vil være fysisk overlegne. Slet ikke set over en hel håndboldkamp, hvor de vil køre trætte over at skulle holde det høje tempo over så lang tid. Inkognito gav nogle øvrige gode grunde i hans beskrivelse af de forskellige fysiske krav.
 7. Hårdeste skud i håndbold

  What? Du kan heller ikke have spillet meget håndbold. Det er ikke vejen frem at drible rundt og lege basketballspiller.
 8. Hårdeste skud i håndbold

  Det er ikke den eneste forskel. Desuden er der nok flere mænd internationalt, der spiller håndbold. Det tekniske niveau blandt mændene ER bare langt højere. Kasper Nielsen er ikke kun en god forsvarsspiller, fordi han er udmærket fysisk. Det handler om en hel del mere end det, og det ville man ret hurtigt kunne se, hvis man fik muligheden for at se erfarne håndboldspillere drive gæk med nogle footballspillere. De ville være elendige til at læse spillet og placere sig rigtigt.
 9. BB billeder!!

  Har ikke fulgt med, men hvorfor stiller Melvin Anthony ikke op?
 10. EM bænk

  Thomas Sørensen med 287,5 kg i -110, sick!
 11. VM 2010

  Det kræver så, at han kommer til at starte inde i dag.
 12. VM 2010

  Vi så jo igen i går, at hans dage med skuespil så langt fra er forbi. Vi så ham også blive tacklet, hvor han burde have fået frispark, og hvor det ikke blev dømt. Men som du selv er inde på, er det mennesker og ikke maskiner, der dømmer kampene, og bortset fra, at de ikke kan se alt, er det også klart, hvis de bliver lidt prægede af, at Ronaldo ofte smider sig, og derfor er mere tilbøjelige til at lad tvivlen komme forsvareren til gode. Det er bare ris til Ronaldos egen røv.
 13. VM 2010

  Der er selvfølgelig svært at udtale sig om uden selv at have prøvet bolden, men min fornemmelse går nu mere på, at kritikken af bolden er overdrevet. Det er især spillere, der har spillet dårlige kampe eller lavet fejl, der kritiserer den efterfølgende. Derudover burde man vel se færre lange bolde, og selv Holland (der såvidt jeg husker normalt ikke bruger lange bolde) forsøgte sig faktisk flere gange med lange bolde i går, og man har generelt set en del lange (og vellykkede!) sideskift, så jeg er i hvert fald uenig i, at afleveringer over 20m er "nærmest umulige". Det stemmer ikke overens med det generelle billede i kampene so far. Og det er jo heller ikke alle spillere, som bolden er helt ny for, da de flere steder har brugt den dagligt et godt stykke tid efterhånden.
 14. VM 2010

  Ærgerligt at ende med at have mistet point på sådan en målmandsfejl, men bortset fra det så England lovende ud
 15. Den dopede gule trøje

  Kom de nogensinde ud?