Scorpio

Medlemmer
 • Content count

  1354
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Scorpio last won the day on July 14 2011

Scorpio had the most liked content!

About Scorpio

 • Rank
  Ensomhedens Fæstning
 • Birthday 11/12/75

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.inrng.dk

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Odense

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Skadesfri og stærk

Recent Profile Visitors

3375 profile views
 1. Atletik

  Armand Duplantis, 18 år gammel - f.u.c.k. hvor er det et vildt spring han leverer! U20 verdensrekord og det ligner jo der er luft til at slå verdensrekorden på 6,16 m i det spring. https://www.youtube.com/watch?v=5JHXzPII0LM
 2. Carl Yngvar Christensen squatter 490kg

  God sammenfatning! Det er ikke mit indtryk at Norge går så hårdt efter deres atleter, som DK gør. Fx. i cykelsporten holder det norske antidopingforbund ikke UCI informeret om interne missed tests, som man gør herhjemme. I øvrigt (som en sidebemærkning) adskiller Norge sig fra Danmark på dopingområdet i det Norge i den offentlige debat er langt mere puritansk. Der er ekstremt få dopingindrømmelser i Norge sammenlignet med Danmark, Du får ganske enkelt hovedet hugget af, hvis du indrømmer. I DK har ex. Rolf Sørensen jo "overlevet". Det ville Bjørn Dæhlie formentlig ikke. Men anyway - imponerende løft af CYC!
 3. Atletik

  Den legendariske indendørsrekord, sat af Segei Bubka er slået! Rekorden holdt i næsten 22 år.. Franske Renaud Lavillenie sprang i dag 6,16 meter - 1 cm højere end Bubka. Rekorden er ovenikøbet sat i samme indendørhal i Donetsk i Ukraine.. Her er Lavillenies spring: http://www.youtube.com/watch?v=3eOE-ABOrBU Og her gamle Bubkas spring fra 21. februar 1993 http://www.youtube.com/watch?v=uQ34Pc-1dBA
 4. Tour de France 2012

  Grundlæggende håber jeg, at UCI kommer til at bøde for dette. Pat McQuaid og i særdeleshed Hein Verbruggen har haft en manglende respekt for egne regler, der er rystende. Forskelsbehandling og favorisering har været hverdagskost. UCI skal ganske enkelt fjernes fra dopingkontrolarbejdet, det skal varetages af en uvildig, verdensomspændende institution. Jeg er meget enig. Ikke at ansætte personer, der har været involveret i dopingsager, og kun at ansætte folk, som ikke har været involveret i dopingsager er rent hykleri, hvis man ved hvordan tingenes tilstand har været i sporten for år tilbage. Den gode Vaughters har fx. kritiseret Team Sky's anti-doping linje (som så sjovt nok ikke gælder sportsdirektøren Sean Yates) og sagt at det man derved ender med at gøre er at forherlige og tilbede dem, der lykkedes at slippe uden om kontrollen, og fordømme dem, der ikke gjorde selvom forbrydelsen har været den samme. Som Vaughters siger, så er det ikke relevant for ham om en given rytter har en dopingdom. Det der er relevant er om rytteren kan præstere på et højt niveau ved at køre rent, altså hvor talentfuld rytteren er. Det er en erkendelse af, hvor omfattende doping har været. Underforstået: Vi ser kun toppen af isbjerget, og det er rene tilfældigheder, der gør om ryttere er blevet snuppet eller ej. Jeg er enig med Vaughters i, at den erkendelse et eller andet sted er nødvendig for at komme videre. Doping er/har været af et sådant omfang at man ikke kan argumentere for at det har drejet sig om nogle enkelte rådne æg. Der har været nogle rammer og vilkår (bla. betinget af UCI), som ryttere og sportsdirektører har indrettet sig efter. I dag er rammerne delvist nogle andre - fx. med indførelsen af blodpasset - og jeg tror at alle; ryttere som managers og hold indretter sig efter de betingelser, der stilles, uanset fortid.
 5. Tour de France 2012

  For alle Lance Armstrong fans og hatere, og hvem det ellers måtte interessere: Udtalelse fra USADA http://cyclinginvestigation.usada.org/ Rapporten, der er overdraget fra USADA til UCI: http://d3epuodzu3wuis.cloudfront.net/ReasonedDecision.pdf
 6. Okay ved ikke så meget om betingelserne for en watt max test. Men hvis tiden er under 1 minut og særligt hvis det kun er 10-30 sekunder, så kan man jo godt komme over 600 watt. Tak for svar.
 7. Downloadet og rated. Kunne også være fint, hvis man i watt max testen kunne angive mere end 600 watt. Og hvordan sletter man et resultat, man har gemt, kan man det?
 8. Tour de France 2012

  Der bliver faktisk hele 10 afslutninger i årets Vuelta, der slutter opad enten med en lille kort rampe eller med decideret bjergafslutning Til start kommer prominente navne som: Contador, Froome, Joaquin Rodriguez, Van Den Broeck, Gesink, Mollema, Menchov, Igor Anton, og den forsvarende mester Cobo (der vanen tro stort set INTET har vist denne sæson). Hold derudover øje med de to colombianske Sky-ryttere Uran og Henao (der dog formentlig vil agere hjælpere for Froome, men som begge har top 10 potentiale), Valverde, Dani Moreno, John Gadret, den kommende Riis-rytter Nicholas Roche, Tiralongo, Kessiakoff, Cunego, Gilbert, fleregange vinder af bjergtrøjen Moncoutie (en af mine personlige favoritryttere, der formentlig kører sin sidste Grand Tour), stortalentet Eros Capecchi, Cataldo, Monfort, De Gendt (der kørte et fantastisk Giro d'Italia!), vores egen danske Matti Breschel (som vi håber kan snuppe en etapesejr), og til sidst det unge polske etapeløbstalent Rafal Majka (der måske står over sit store gennebrud, men som dog skal agere hjælper for Contador). Jeg kan anbefale en fin gennemgang af løbet på den super skarpe blog The Inner Ring: http://inrng.com/vuelta/. Her har jeg lige sakset et overblik over de vigtigste etaper, hvor vi allerede nu kan sætte et lille kryds i kalenderen. Lørdag aften går det løs i Pamplona med en kort holdtidskørsel, der ikke kommer til at skabe store tidsforskelle.
 9. Atletik

  VANVITTIG 800-meter OL-finale!!
 10. Tour de France 2012

  Det tegner i øvrigt til at Vueltaen kan gå hen og blive ganske interessant i år. Froome, der jo blev nr. 2 sidste år (og her HAVDE han faktisk vundet, hvis ikke han skulle ha' ventet på Wiggins i bjergene), har bekræftet at han deltager for at vinde og her kommer han til at slås med Andy Schleck og Contador. Der er 6 bjergafslutninger opad, så det bliver eksplosivt!
 11. Tour de France 2012

  At lave en Virenque - først over alle bjergtoppe OG vinde etapen er ganske godt gået, og ingen tvivl om, at han havde fået figherprisen, hvis ikke han havde vundet den prikkede trøje. Men cool at Chris Sørensen fik den. Jeg synes generelt, at det er en godkendt indsats af det danske hold, der kom til Touren uden de store vinderforhåbninger. Wiggins kørte sejren hjem i bedste Indurain-stil, men noget siger mig, at han ikke lige var helt vild med den operasangerinde, der sang den britiske nationalmelodi. Man lider med ham:
 12. Tour de France 2012

  Forgiftningsargumentet er vel damage control? Med sigte på den fremtidige karriere mv. Jeg aner intet om testprocedurerne, men jeg ved at der er forskelle på UCI-labotorierne mht. hvilket udstyr de har. Fx var det jo et "tilfælde" at Contadors prøve havnede på et af de eneste laboratorier, som havde udstyr, der kunne måle så små mængder som 50 picogram. På 9 ud af 10 UCI-laboratioer havde prøvet været uden spor.
 13. Tour de France 2012

  Jeg har læst mig til at det har en halveringstid på ca. 9 timer, men ved ikke hvad sporingstiden er. Men det er rigtigt, at der stadig er et eller andet mystisk ved det. Hvis han har taget stoffet uforvarende, så er han skyldig ifølge dopingreglementet. Det er atletens eget ansvar hvad han har i sin krop. Det var præcis det, der skete i Condtadorsagen. Contador blev frikendt for bloddoping, men det kunne ikke påvises hvorfra stoffet var kommet. Og så fik han karantænen. Det samme gør Fränk, hvis ikke B-prøven er negativ. Så derfor tror jeg, at hans livline må være, at nogle bevist ha forgiftet ham i klassisk forstand.
 14. Tour de France 2012

  Det lader ikke til at Fränk påberåber sig en medicinsk forklaring, men derimod forgiftning. I Tourstudiet har Thue Kvorning netop nævnt, at Xipamide kan fungere som sløring for anabole steroider. Så en tanke kunne være, at Fränk kunne have brugt et testosteronplaster den aften for at komme sig, og derfor har indtaget Xipamide for at sløre. Det ville i hvertfald være en plausibel forklaring.
 15. Tour de France 2012

  Ja, den var for egen regning! Det kunne ikke bevises, at han var bloddopet og det kunne ikke bevises, at han havde spist en dårlig bøf, så derfor endte sagen med at det måtte komme fra et forurenet kosttilskud. Men det kunne så heller ikke bevises, men sagen endte dér og 2 år i brummen. Det er min egen personlige vurdering, at det er det mest sandsynlig at det kommer fra bloddoping. Endte Kolobnev-sagen ikke med, at stoffet var legal håndkøbsmedicin i Rusland, og derfor ville CAS ikke dømme ham? Hvis Xipamide er receptpligtigt og han ikke har stoffet det på sin TUE, så har han et forklaringsproblem. Men det er rigtigt. Det hele kan ende med at B-prøven er negativ, og der slet ikke er en sag. Derfor kan det så undre endnu mere, at UCI vælger at offentliggøre testresultatet af A-prøven. Det er de ikke forpligtet til.