brinch93

Medlemmer
 • Content count

  87
 • Joined

 • Last visited

About brinch93

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 03/13/93

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  smørum
 • Interesser
  Judo, fitness, løb
 1. 30 sekunder eller 3 minutter

  Jeg har spillet fodbold som yngre, så har problemer med split og spakat. Dog ingen problemer med at få håndfladen ned til jorden på strakte ben. Men mere smidighed i benene, generelt, er målet
 2. 30 sekunder eller 3 minutter

  Tak for svaret, men hvad er fordelene ved at strække ud i 30 sekunder kontra tre minutter, og omvendt? Han mente at jeg uden problemer godt kunne holde samme stræk i 2-3 minutter, dog skulle jeg stadig lave stræk i kort tid. :-)
 3. 30 sekunder eller 3 minutter

  Vil i forbindelse med sport gerne være smidigere. Jeg har været på trænerkursus, hvor underviseren forklarede at holde et stræk i over 45 sekunder er spild af tid. Jeg kan ikke få det til at hænge sammen med at f.eks. gymnaster holder strækket længere. Igår var inde ved en osteopat, der mente at jeg skulle holde strækket i 2-3 minutter, hvilket støtter op om gymnasternes metode. Har I nogen mening eller erfaring med at strække ud i kort eller lang tid?
 4. At tage på

  Så på papiret siger du jeg skal indtage: 3711 til 3911 kcal + 148.8 g/dag om dagen? Har styr på trænings delen og tak for det
 5. Mangler øvelser til mave!

  Hvor godt trænet er du selv? Hvor lang tid har du trænet? Er det kun udseendet vi snakker om, som skal være bedre? Træner selv der hjemme og to øvelser jeg er rigtig glad for. Den første er planken, der går direkte i i de dybdegående mavemuskler, som er vigtige, for din holdning samt at holde dine organer på plads. Den anden ligger du fladt på ryggen med strakte arme og ben. Derefter samler du benene og armene, stadig strakte, over hovedet. Du skal danne et "u" eller et "c", der er drejet 90 grader mod uret. Sænk arme og ben igen. En af de videoer, som er på youtube (har selv brugt den):
 6. At tage på

  Kort og godt: højere indtag af protein rig mad?
 7. At tage på

  Det vil jeg helst undgå, men kan det ikke lade sig gøre at tage på hurtigt, uden at det er fedt?
 8. At tage på

  Hej mol! Jeg er en dreng på 74.4 kg, der gå til judo. Jeg er 185-87 cm høj. Jeg går til judo og skal passe min vægtklasse, men efter at have ligget i -73 i to års tid kan jeg ikke passe den mere. Det betyder jeg skal op i -81 og som det siger sig selv er det bedst at ligge i toppen af vægtklassen, for at få en ekstra fordel. Jeg træner 3-5 gange om ugen. Jeg mangler de sidste seks kg og vil gerne gøre det hurtigst muligt, men på en sund måde. Jeg spiser mysli til morgenmad, rygbrød til frokost og til aftensmad står den på kød og salat, mens jeg spiser frugt og noget slik til mellemmåltider. Skal jeg spise mere, andet, kosttilskud, for at tage på hurtigere, eller er der en hel anden måde?
 9. Træning kun med en vægt?

  Triceps: Lav armstrækninger (Push-ups). Når du kan lave 20-30 af dem, så læg de 15 kg på ryggen, f.eks. en taske. Har du armene inde ved siden er det triceps og underarmene, mens bred armstand går i brystet. Du kan også lave dips med fødderne oppe på en skammel, mens du har hænderne på sengekanten. Stil dig med håndvægten i den ene hånd, som er strakt op over hovedet, støt armen med den anden hånd. Sænk armen til 90 grader og løft den op igen. Bryst: Armstrækninger med bred armstand. Lig dig på ryggen og tag din håndvægt og skub den op. Ligesom når du laver armstrækninger med bred armstand. (Bænkpres med en håndvægt i stedet.) Lig dig på ryggen og stræk armen ud til siden, så din arm og krop danner 90 grader. Hold vægten i den udstrakte arm og løft den lige op foran dig. Lad være med at bøje armen. Mave: Start med de dybdegående: Lig dig i planken i f.eks. 30 sekunder. Få også siderne og ryggen med!! (Spørg hvis det er.) Lig på ryggen og samle benene. Løft dem 20-30 cm op og sænk dem til 10 cm højde. Almindelige mavebøjninger. Sæt dem sammen: Lig med armene strakt over hovedet og benene strakt lige ud. Sammel benene og armene som et 'v'. Den er hård, så start med normale. Lig som når du laver almindelige mavebøjninger, men i stedet for at køre op tager du armene ud til hver side og lader dem røre fødderne, ved at bruge side mavmusklerne. Men begynd også at løbe for at få konditionen med. Konditionen gør at du regenerere hurtigere, så du kan træne oftere og bedre. Du skal også træne benene, for ellers ender du med en fornuftig overkrop, hvor benene ikke følger med og det må du selv forstille dig hvordan ser ud. Ud over det skal du også træne de forskellige ryg muskler, da det giver en rigtig flot holdning( og en god ryg). Du snakker om at træne udseendet, så lav mellem 7-11 øvelser og flere set. 3x8 sæt f.eks. God træning kammerat og håber du kan bruge det til noget Der er mange andre indlæg, så søg på Motion-Online(MOL), omkring de emner du gerne vil træne. God sommer!
 10. Smerter i benet ved løb

  Har selv sene-skede-hinde-betændelse i begge skinneben grundet løb og judo, hvilket føles på den måde du beskriver det. Hvis du finder ud af at det er betændelse, så tag en pause, hvor du går nogle korte turer, for at holde leddene igang og få infektionen ud. Der er en teori om at fiskeolie skulle hjælpe, hvilket jeg selv har taget nogle piller med, hvor jeg synes det hjælper meget. Jeg håber det kan bruges, og for din skyld håber jeg virkelig det IKKE er skinne betændelse.
 11. Søvn

  Sov godt! Og tak for svaret :)
 12. Søvn

  Jeg er 18 og skal have tid til venner, arbejde og skole, når ferien er forbi. Jeg vil samtidigt gerne have tid til træning (judo). Det ender med det resultat at jeg nogle gange tager en 'døgner'. Det vil sige jeg ikke for sovet mellem to dage. Jeg vil høre hvilken indflydelse det har på min træning. Både kondition og styrke. Jeg ved godt det er skadeligt ikke at sove, men nogen der ved hvor farligt det er?
 13. Skoleprojekt

  Hej. Vi er et par kammerater, der har et projekt, hvor vi skal forbedre hverdagen for Danmark. Et af punkterne vi kan vælge er 'Usund kost, for lidt motion'. Det vi vil høre om, er om i mangler noget til jeres træning? Både til konditions-, styrketræning? Det er en smule uklart forklaret, men vi vil kort og godt høre, hvis I har nogen problemer med træningen, eller forslag til noget inden for emnet vi kan arbejde med
 14. Trænings af triceps og biceps

  Hvis du vil i gang med styrketræning, så start med armstrækninger, hvor armene ikke er inde ved ved kroppen, for at få fat i triceps og bryst. For at få trænet biceps, så lav pull ups, så få greb i en trappe, e gren, et gyngestativ, med bredt greb, for og få biceps, ryggen og bryst trænet. Du kan også lave dips, hvor du behøver noget og sætte hænderne på, for og træne triceps. Mine yndlings øvelser, for armene, hvis du ikke benytter maskiner :)
 15. Protein indhold

  Okay tak for svaret :4thumbup: