juliemalou

Medlemmer
 • Content count

  177
 • Joined

 • Last visited

About juliemalou

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 01/03/94

Profile Information

 • Køn
  Kvinde

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Sundhed, kondition, styrke

Recent Profile Visitors

4685 profile views
 1. For stort vægttab efter medicin stop

  Måske er 87kg for en person på 199cm ikke meget, men det er heller ikke lidt. Det svarer til et bmi på 22 hvilket jo er midt i det normale spektrum. Så selvom du måske ikke selv synes det er nok, så kan det være at din krop naturligt ligger deromkring, nu især når du siger at du har en høj forbrænding. Hvis du gerne vil være større, så er det naturligvis et spørgsmål om at spise rigtig meget(og træne fornuftigt), men hvis du naturligt har en meget høj forbrænding kan dette blive en udfordring. Om du vil tage den op, er kun op til dig selv. Det er svært at komme med specifikke råd til din situation når vi ikke ved mere om din kost og træning, end at du hverken spiser usundt eller sundt og at du træner nogle gange ugentligt, kom evt med detaljer for hvad du spiser på en normal dag, hvordan din træning ser ud, hvad du laver af motion de dage du ikke decideret træner, alt sådan noget gør at vi bedre kan påpege ting, du kunne ændre :)
 2. Fedtprocentsmåling - jeres mening

  Tak for dit svar, det sætter jeg virkelig pris på og det var også min tanke, det sidste :)
 3. Fedtprocentsmåling - jeres mening

  Tror jeg har fundet min forklaring :p ^^
 4. Uanset hvad man måtte mene om Freelee, så er HCLF-spisemåden en så gennemvindende og omfangsgribende livsstil for øjeblikket, der i den grad konfronterer "calories in, calories out"-teorien, at den må nævnes i en sådan forbindelse. Nu er det heller ikke Freelee som person, der står bag tesen og har "opfundet" HCLF :)
 5. Havde godt nok ikke troet at jeg skulle finde tilbage til denne side, men der kan man bare se, here I am.. Long time, no see :)

 6. Stivelse i kost, godt eller skidt

  -
 7. er meget i tvivl!

  --
 8. Julie Malou Silverchair's logbog

  j,hfv
 9. Julie Malou Silverchair's logbog

  ikjhg
 10. Julie Malou Silverchair's logbog

  gfhh
 11. Julie Malou Silverchair's logbog

  hgfcku