Triathleten

Medlemmer
  • Posts

    653
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    Triathleten got a reaction from LaMotta in Haute Route Alp´s 2016 - en udfordring med bid i:-)   
    Ikke for at lyde kynisk, men ud fra dit profilnavn tog det under 10 sek at finde ud af hvor du bor. Kombineret med at du skriver om at både du og din mand har dyre cykler, wattmåler, hometrainer osv. Dette betyder at det er nemt at tænke sig til, at der også er dyre hjulsæt. Man ved at tyve bruge sociale medier til at finde offer, så MOL er jo et godt sted og kigge. Tyven har formentlig været forbi dit hus før og set hvor udstyr står, uden at vide om man kan det. Hvorfor hjul? de er nemme at omsætte, lette at komme væk med, svære at finde (intet stel nr eller clip) og har en høj værdi. Hermed ikke sagt at det ikke er pisse irriterede og træls.
  2. Like
    Triathleten got a reaction from NAVYSOLDIER in På vej imod Powerman   
    Nyt titel på logge men hvorfor? Grunde skal findes i at jeg har fundet t nyt træningsmål der passer bedre til hvordan mit liv ser ud det næste halve år. Jeg skal nemlig køre Powerman Denmark d. 27 april (uge 17), som er 10km løb, 120km cykling og 20km løb på "hjemmebane". Det vil sige at løberuten blive på amager strandpark, hvor jeg vel har løbet mere end et par hundred kilometer. Ligeledes gælder det med den næste fuldstædige falde cykelrute, at jeg kender hvert et sving ud og ind. Så muligheden for en meget hurtig tid er til stede, og tidspunkter er perfekt i forhold til temperatur, da varme bare ikke er mig. Jeg er i Frankrig i uge 12 og 13 på vinter alpinisme tur (alpin, is klatring, randonee og snesko mm.), men har formentlig mulighed for at få en racercykel med der ned, og med base i Vaujany (1150m) og kun 18km til Bourg D' Oisans er der rig mulighed for noget bjergtræning. For øvrigt hed min alpe d'huez tid 1:03:42 på en 29 mtb i september, med kun et par uges cykeltræning i benene.
    Uge 5:
    Mandag - klatring
    Tirsdag - hometrainer 100min (3x20min sub AT)
    Onsdag - 30min styrkeløb kombi af jog, trappetræning og kropsvægt bestyrkeøvelser + klatring
    Torsdag - Hometrainer 80min (2x10min AT/10min sub AT p. 5min rul + 10min powerman intensitet)
    Fredag - 1t spinning primært omkring AT
    Lørdag - fri men 14,5 time arbejde fra 8-22:30
    Søndag - 23km løb på 1:51 (4:50min pr/km) i puls 146 (lav ende af grundtræning), god fart i benene på de små rulle bakker.
    Ugen var præget af vejret, mangelende lyst til minus grader meget vind og sne/is hold mig til at primært at træne hometrainer, men nu har vejret vendt,så landevejen skal straffes i næste uge. Spinnig fordi føret ikke var til mtb i fredags og vores havde i stedet booket spinning, men hometrainer er bare federe.
  3. Like
    Triathleten reacted to jenshh in På vej imod Powerman   
    Hey
    Jeg fulgte lidt med i din tidligere logbog.
    Jeg kan se at et af dine mål er at bestå KLR prøven.
    Hvor ligger dit svømme niveau og hvor meget vægt lægger du på at svømme og at bjærge i løbet af en uge?
    BTW er du blevet inviteret til prøve? :-)
    Mvh.
    Jens
  4. Like
    Triathleten got a reaction from Henrik S. in Motion i balance™   
    Jamen det er jo Martin Paldan, han er mega cool og endnu bedre fotograf tjek lige hans hjemmeside http://www.martinpaldan.com/#!/page_2 der er nogle fede billeder.

    Han er forøvrigt begyndt og eksperimenter lidt med film f.eks denne http://vimeo.com/59899934# (kun fordi han er med i hvem vil være millionær i aften) eller
    Og så lige et billede har være så flik at sætte i magasinet luksus af mig (jep min hel egen side). ps har tilgivet ham.
    http://www.paljoe.dk/skandiasportcup/content/bin/images/large/_5_P__4030.jpg
    Ps. er ret enig i hans løbe filosofi, f.eks er jeg begyndt at løbe ude ur, så løber endelig bare uden at tænke på tid og sted.
  5. Like
    Triathleten got a reaction from Axbard in BBC udsendelsen ”The Truth About Exercise” med Michael Mosley   
    I første omgang bliv der spurt til effekten af HIIT træning når det handler om forbedringer af kondition.
    og ja man kan opnår det samme ved HIIT træning som ved moderet træning af 1 times tid et par gange om uge. Referencer til dette.
    Halifax (30sek all out 4min pause) http://jap.physiology.org/content/98/6/1985.long
    Tabata (8x 20sek all out, 10sek pause) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8897392
    Halifax spinning version (30 sek 80% +, 30sek all out, 1min pause) Ingen direkte kilder men skulle efter sigende have samme effekt som 2 timers træning ved 70 % af VO2max. Det er i hver flad hvad spinnings folkene påstår.
    Den langsigtet virkning kan jeg ikke finde noget om, men tvivler på at man kan træne fast sådanne år efter år og stadig få fremgang, vil tror man når et vidst niveau som man vil kunne holde, men dette har jeg intet videnskabsligt bevis for at kunne sige noget om.
  6. Like
    Triathleten got a reaction from Gregers TF in You are your own limit   
    Lidt opsamling på det sidste, som har været præget af eksammer og arbejde mm. så det har primært været høj intenstræning og så synes jeg altså bedst om cyklen. Jeg blev student i dag med et 12 tal i huen og et snit på 10,1 hvilket jeg synes er meget godt for en ordblind. Og må ikke er at finde i det københavnsk natteliv de næste par dage...
    Onsdag: ingen træning
    Torsdag: 80min O-løb + 3km asfalt
    Fredag: hometrainer: 10min opvarmning 40min sub AT 10min afrul
    Lørdag: 1 time kajakpolo efter arbejde med kajakhotellet
    Søndag: hometrainer: 10min opvarmning, 30min AT, 5min afrul
    Mandag: hometrainer: 10min opvarmning, 20min AT, 10min moderet, 2x5x40/20 IT, sp. 3min rul, 7min afrul
    Tirsdag: landevej: 110min: opvarmning, 3x12min (sub AT, AT, IT) p. 5min rul, afrul for resten.
  7. Like
    Triathleten got a reaction from Gregers TF in You are your own limit   
    Sådan!

  8. Like
    Triathleten got a reaction from martin_petersen in Motion i balance™   
    Dette her klip slår alt, og jeg mener alt.

  9. Like
    Triathleten reacted to Henrik S. in You are your own limit   
    Det er alligevel en pæn volumen af blandede bolcher, du når igennem i løbet af en uge :4thumbup:
    Den der Nordvest 100 rute, de er ude at løbe på i videoen ovenover, må næsten være denne her, ikke?
    Nordvest 100
  10. Like
    Triathleten reacted to Jaaanie in You are your own limit   
    aj men.... Hvordan laver man baglæns ergometer?
  11. Like
    Triathleten reacted to MTBforever in MTB rytter på landevejs togt   
    På vej hjem i bussen i torsdags havde jeg fået øje på et reklame skilt med en henvisning til aalborgvandcenter.dk hvor man tilsyneladende gjorde en del i havkajak roning. Da jeg så kiggede på deres hjemmeside kunne jeg se at der i denne weekend blev afhold begynder kursus og og at der stadig var et par ledige pladser. Lige noget for mig så jeg skyndte mig at melde mig til. Jeg tænkte godt nok at 2 dage fra 8-16 ville være hård kost når man ikke er vant til at sejle kajak men på den anden side var det jo meget rart at få det overstået på en gang.
    Det skulle vise sig at blive et par intensive og hårde dage men som hvirkeligt var en god oplevelse.
    Lørdag formiddag gik med en del forskellige grundlæggende ting og forskellige styretag og helt elementære manøvre teknikker og hele formiddagen gik uden pauser indtil vi skulle have frokost. Efter frokost ved "klub" huset skulle eftermidagen gå med forskellige bjergnings øvelser.
    Først stod den på makker bjergning og efter at det var indøvet blev der lavet en gang "vandtilvænning". Vandtilvænning går i al sin enkelthed ud på at man får et spray på ( dækken der går at kajakken ikke tager vand ind oppefra men osse gør at du sider fast i kajakken ) og derefter laver nogle forskellige øvelser hvor man får hovedet under vand og i det hele taget skal demonstrere at ma n ikke går i panik hvis man vælter og selv er i stand til at komme fri af kajakken. Derefter gik vi videre til selvbjergning vha paddle float. Faktisk rigtigt sjovt at prøve. Fik osse prøvet et par gange om man kunne bjerge sig uden paddle floaten men det var pænt svært. Kunne godt komme op på kajakken og ned i cockpittet men det gik galt når jeg vendte mig rundt de 2 gange jeg prøvede. Fuck hvor var jeg træt om aftenen efter 8 timer ude i solen og hvor en stor del af tiden blev tilbragt i vandet.
    Så søndag morgen vågnede jeg ellers op med at krop der var godt mør i skuldrene .... og med udsigten til 8 timer mere i kajakken - fedt!
    I bådene stort set med det samme og så hen i lyst bådehavnen så vi var sikret tilskuere til vores kamp med lidt flere styre teknikker og øvelser i at kante. Vi fik øvet en del telemark sving/vending og osse en del øvelser i at kante. Efter en kort pause tog vi en omgang repetering af bjerge teknikkerne inde i havnen til stort morskab for de tilskuere der sad og nød showet mens de spiste is. Vi fik lidt alternative måder at udføre øvelserne på og efterhånden tog det altså ikke ret lang tid at komme ombord igen efter en vandtur. Efter frokost tog vi en hurtig tur til Egholm og derfra over i Lindholm å hvor vi sejlede et stykke op indtil der hvor husene begynder på åvej. Herfra tværs over fjorden tilbage til udgangspunktet hvor vi fik lidt tid til at øve en så kaldt Eskimo bjerbning hvor man ikke kravler ud af kajaken men bliver bjerget ved at man får fat i en makers kajak snude og trækker sig op. Dette kræver igen at man bevarer roen under vandet og ikke går i panik. Sidst lidt leg med manøvre og så var der ellers oprydning og rengøring af udstyr tilbage.
    Fed weekend på vandet men fuck hvor er mine skuldre trætte nu.
    Onsdag står den forhåbentligt på en længere tur i kajakken så jeg skal skynde mig ud og have fat i en våddragt.