Kermit

Medlemmer
 • Content count

  6079
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  49

Reputation Activity

 1. Haha
  Kermit got a reaction from kahlua-kalv in Got legs?   
  Sådan her har jeg set ud de sidste par uger
  https://ibb.co/MGhCKwp
 2. Like
  Kermit reacted to Gregers TF in Got legs?   
  Han kører på en vej så smal at han kun lige kan være der og så ser han dig ikke  Han er jo livsfarlig for sine omgivelser 

  Godt der alligevel ikke skete mere.
 3. Like
  Kermit got a reaction from kahlua-kalv in Got legs?   
  Lidt opdatering herfra. Bikefittet gik rigtig fint, og nu gælder det om at få vænnet sig til at køre i den nye position. Det var små ændringer der skulle til, men vi snakker at sadlen kom lidt op, vinklet en smule nedad, styret drejet lidt opad, og grebene lidt ned, og så en justering af den ene klampe. That's it. Her efter en 5-6 ture med den nye position er jeg endnu ikke helt overbevist. Synes at jeg har haft lidt udfordringer med "siddesår", eller i virkeligheden bare irritation i den ene side, og så får jeg stadig prikken i fingrene og venstre side generelt når jeg kører. Jeg har dog besluttet mig for at køre et par ture endnu, for lige at se om det bare er tilvænning. Så ingen grund til at male fanden på væggen endnu. 
  I går var jeg for første gang i et års tid ude og køre med Ordrup. Det var sgu et lækkert gensyn, også selvom det ikke var en kæmpe stor gruppe. Turen gik af lidt alternative veje til Åsebakken, hvor vi skulle køre op i tungt gear. Så over til en lille rundstrækning hvor vi skulle køre en omgang i grupper af 5-6 ryttere, anden omgang skulle så være 15 sekunder hurtigere end første. Herefter hen til Åsebakken og køre 3 gange op i tungt gear, inden vi så skulle køre to omgange igen. Første omgang skulle være den hurtigste tid fra før, og anden omgang så lige 15 sekunder hurtigere igen. Den sidste omgang var led, og i en føring kiggede jeg på et tidspunkt ned og så jeg kørte 500 watt :D Herfra hjem af Strandvejen hvor der som altid blev kørt lidt cykelløb. Lige efter Strandmøllen stak Simon afsted i den lomme der er ved bakken, og jeg gik udenom gruppen og kørte op til ham. Der kom dog hurtigt følgeskab af alle de andre. Rune fra AimHigh prøvede et angreb, som dog også blev lukket ned af de andre, og så var vi ved at nærme os Klampenborg skiltet. Der blev kørt fuld skrald, og så blev der givet op, og Simon så sit snit til at prøve et angreb igen, som jeg dog heldigvis kom med på. Han endte med at fungere som leadout for mig, og med en pæn bid vej til skiltet besluttede jeg mig bare for at åbne. Det blev sådan en rigtig Petacchi sprint - ikke et særlig højt peak, men bare mange watt i lang tid. Med en 50 meter til skiltet kiggede jeg mig bagud og kunne se at jeg havde et gigantisk hul ned til de næste, så satte mig ned og kørte relativt stille og roligt det sidste stykke. Generelt bare fedt at mærke den stemning igen, og ikke mindst få en ordentlig sprint. 
  Herfra var det bare opad Klampenborgvej, og hjemad. 
 4. Like
  Kermit reacted to WBO in Cykling - Jagten på en bedre FTP (w/kg)   
  En kort opdatering..
   
  Cyklingen går rigtig fornuftigt, og jeg kan virkelig mærke der er hul igennem. Bøvler dog stadig lidt med vægten, og er ikke ret god til at mindske mængden af mad - desværre. Det er sjovt, som - at man kan yde en ekstraordinær på så mange parametre for at blive bedre - men når det kommer til køkkenet, bliver det altid det nemme - og gerne meget af det! Igår kørte jeg 4x9min på 315watt - det var lækkert, og føltes ganske fint - tror endda godt jeg kunne have presset watttalene lidt yderligere op - men tog istedet et minut mere i sidste sæt.
   
  Og så er jeg begyndt at bøvle med noget rød/irriteret hud i bagenden ved bækkenet - lige omkring venstre siddeknude, for enden af balden, hvor der er hudfolder. Jeg har bøvlet med det lidt tid.. Det går oftest væk efter en hel dag uden cykling, men så kommer det igen efter jeg har cyklet. Det kunne til tider godt ligne lidt en bums - dog har jeg kun oplevet en enkelt gang der har været en gul prik på den. Synes det er blevet lidt større - måske 2mm i diameter - men er lidt usikker. Er begyndt at smørre mig ind i assos chamois creme - men det hjælper ikke helt synes jeg. Størrelsen på sadlen burde også være rigtig - Velofit fortæller mig hvertfald at jeg sidder godt på cyklen, og er blevet bikefittet flere gange - og har ikke tidligere oplevet de der problemer. Jeg ved ikke hvad det kan skyldes? Er der nogen som har prøvet noget lignenede og har gode råd?
 5. Like
  Kermit reacted to Henrik S. in Got legs?   
   
  Der er sikkert blandede meninger om behandlingsformen, men ellers lyder dine symptomer som en oplagt sag for et forløb med noget Body SDS. De kan altså noget med ryg, lænd og hofter. Nu er det mange år siden, men jeg havde stor glæde af dem, de to gange jeg brugte dem.
 6. Like
  Kermit reacted to WBO in Cykling - Jagten på en bedre FTP (w/kg)   
  Jeg har sgu ikke lige haft overskud eller husket at få skrevet herinde - men træningen er gået fornuftligt, og har logget en masse timer ind! - Fik samtidig prøvet mig en 2x8m FTP test udenfor - som sluttede på hhv. 369w og 366w - så det resultere i en FTP på 328w - noget mere end jeg havde regnet med - da min indendørs FTP blev målt til 288 for 3-4 uger siden!! Men det tager jeg bare med :-D
   
  Nårh ja - derudover vandt jeg også et lille motionsløb - så det går da den rigtige retning!
 7. Like
  Kermit reacted to Henrik S. in Got legs?   
  Sidste år kørte jeg med GP5000, som jeg syntes var et dejligt dæk. Men jeg kørte med et let indlæg året rundt og havde som jeg husker det meget, meget få punkteringer. Jeg kunne altså ikke mærke den store forskel på indlæg/ikke-indlæg, og de få ekstra gram kunne jeg godt leve med. Punkteringer er bare p....irriterende. Og fire på en weekend er godt nok i overkanten.
 8. Like
  Kermit reacted to Gregers TF in Got legs?   
  Hvis du ikke gider at slæbe to slanger med rundt, så overvej evt selvklæbende lapper. De vejer kun få gram, fylder næsten intet og det tager kun få sekunder at sætte dem på og være klar igen.
  De klæber på både butyl og latex. Er det meget varmt kan det måske knibe. Ved 27-28 grader og hvor solen bager på trøjelommen, går limen i opløsning på reserveslangen, hvis den er lappet med sådan en. Jeg kan ikke udelukke at det også kan ske, hvis man holder bagerstop og lappen vender mod solen.

  Jeg er for nærig til at smide de grønne latexslanger ud, fordi de kører med en lap, så har kørt et par sæsoner med lappede slanger uden problemer. Og man kan i hvert fald komme hjem.
  Formoder du kender tricket med at lade håndfladen fjerne sten mens man kører men uden handsker er det nok ikke rart 
 9. Like
  Kermit got a reaction from kahlua-kalv in Got legs?   
  I går var det tid til endnu en tur på Zwift. Må sige at vejret i øjeblikket ikke trækker særlig meget for at komme ud. Så det er jo egentlig rart nok at have mulighed for at give den gas på Zwift. 
  Denne gang lykkedes det at køre Tour of Watopia, og selvom jeg ikke havde tænkt mig at det skulle være et løb, så endte jeg da alligevel med at give den lidt gas til sidst, fordi jeg havde mulighed for at komme i mål før Jakob Piil :D 
  Herefter lidt afrulning, og så snuppede jeg sådan et sprint løb igen. Vidst lige omkring de 8 km på New York banen, og med kun 7 deltagere var der gode muligheder. Jeg endte da også med at tage en kneben sejr i en sprint foran en anden, så fik endelig en sejr i hus på Zwift. Selve løbet varede 11 minutter og 48 sekunder, med en gennemsnits watt på 318.
  Her til morgen blev det til 2 timers styrketræning i kælderen, hvor kroppen stadig var noget mærket. Ikke helt underligt med tanke på at det var 5. dag i streg med træning. 
 10. Like
  Kermit reacted to kahlua-kalv in Vægtstang med eller uden center knurling?   
  Det må blive et nej.
  Jeg kan ikke mindes jeg nogensinde har set en stang med det tidligere. Hvilken funktion skulle det have?
 11. Like
  Kermit reacted to BLACKICE in Vægtstang med eller uden center knurling?   
  Jeg har vidst aldrig prøvet at squatte med sådan en. Men spørgsmålet er nok mest til din squat form. Hvis din squat form er on point så rør midten af stangen jo slet ikke din ryg
 12. Like
  Kermit got a reaction from kahlua-kalv in Got legs?   
  Den sidste uges tid synes jeg det har været lidt svært. Jeg har haft kort lunte, politikerne har irriteret mig, og det sender irritationen videre til alle små og ligegyldige ting. Jeg besluttede mig derfor for at køre en lang tur i går for at få klaret sindet. Jeg havde alligevel 3,5 time udenfor som marts mål, så det var oplagt at gå efter den. Så i tøjet og afsted nordpå. Op til Farum, og videre mod Hillerød. Indover Fredensborg og så ud mod Esrum sø som blev kørt nord om. Normalt ville jeg dreje af første gang mod Dronningmølle, men valgte i går at tage den opad Frederiksværksvej. Da jeg boede i Nivå var det en af de bakker jeg elskede mest fordi den havde en okay længde. I går var den bare lidt irriterende, men rart at se noget andet end den helt klassiske rute. Ned igennem byen, og så nordpå mod Dronningmølle. Vinden var fra nordvest på det tidspunkt, så lige præcis det stykke nev lidt. Da nordkysten var nået var det egentlig bare at sætte kursen mod Helsingør, og der er altså nogle lækre stykker asfalt deroppe hvor man er helt tæt på vandet.
  Igennem Helsingør, snuppe et billede af Kronborg, og så fortsætte igennem Snekkersten og Espergærde. Her begyndte luften så småt også at gå af ballonen, og mine watt faldt stille og roligt, men det var også forventet. Helvedet startede som sædvanlig mellem Rungsted og Vedbæk hvor cykelstien ophører, og man skal køre blandt bilerne. Heldigvis var de fleste gode til at holde afstand, så det hjalp gevaldigt på situationen. Turen opad Klampenborgbakken skulle bare overstås og så igennem Lyngby og hjem. De 3,5 time blev faktisk til 3 timer og 46 minutter og 118 km. 214 watt i snit. 

 13. Like
  Kermit reacted to WBO in Got legs?   
  Jeps! Solo - men der var ikke møg vind! tror måske det var 3 m/s - måske min watt måler ska kalibreres en ekstra gang - stoler sgu heller ikke altid på den. Det er en garmin vector - 1 sidet
 14. Like
  Kermit reacted to WBO in Cykling - Jagten på en bedre FTP (w/kg)   
  Marts 1 - Marts 7
  En god uge i bogen - men må også tilstå, at cyklen har set flere udendørs timer end længe - og det har samtidig gjort at træningen har været lidt mere ustruktureret end ellers. Jeg har dog fortsat fået smidt 2 dage med intervaller ind som min.
  Tirsdag tog jeg ud på landevejen, og kørte nogle tabata intervaller - 20/10 secs x8 og 3 sæt af disse. Sådan nogle tabatas kan virkelig få en til at føle man er i live! Efterfølgende dag blev det til 45minutter på 75% af FTP - det var egentlig meningen jeg ville cykle lidt længere, men kunne godt mærke kroppen og bentøjet måske bare trængte til at slappe af - så jeg stoppede i god tid. Dagen efter kørte jeg nogle modbydelige 4x4 112% VO2 max intervaller. Det er fandeme hårdt at arbejde på de høje procenter så "længe" især på en hjemmetræner, hvor man er lidt låst. Fredagen udnyttede jeg det gode vejr til at kører en tur på et par timer, hvor meningen var at jeg skulle holde mit watt snit under 70% af FTP. Det blev en god tur, og man kan alligevel skyde en god fart af, når det er på sommercyklen, og man bare kører rolig jævnt. Det sluttede da med 31.1kmt på 65 km og 500 hm. 
  Lørdag hoppede jeg på et lille spin en times tid, bare for at rulle benene, og endte samtidig med et watt snit under 70% - dette var samtidig meningen ikke at yde ret meget, da jeg skulle ud med klubben om søndagen og lave lidt forhjulslir :D4
   
  Søndagen blev til 110km og 4 timer ca. 
   
  Fakta:
  FTP: 282
  MÅL: 320
  Vægt: 80.3 kg
  Mål: 77kg
 15. Like
  Kermit reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  Nå ja, her har vi Kuno. Han bliver et halvt år i dag.

 16. Like
  Kermit reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  Ja, det er sgu ikke meget, man skal have inden bords for bare at holde status quo.
  Det viser sig så, at min beskedne kostomlægning i forhold til at få kolesteroltallet ned er med til at trække i den rigtige retning. Mere nødder, havre, grøntsager og frugt. Ingen eller meget lidt kød fra firbenede dyr. Ingen smør og sødmælk. Alle de traditionelle råd har været nok til at jeg er nede på min tidligere vægt på 78-78,5 kg. Ja, det er godt nok ikke rocket science, hemmeligheden ligger nok snarere i at få det gjort. Og nu har jeg jo en konkurrence med mig selv om at få kolesteroltallet ned om et lille halvt års tid, og det er god gulerod at løbe efter.
  Det er også efterhånden sjældent, at der ligger kager og søde sager i slikskuffen. Her er 'hemmeligheden' helt klart slet ikke at købe det. For hvis det ligger i skuffen, så spiser jeg det og holder først op, når der ikke er mere tilbage. Det kender jeg mig selv godt nok til. Men jeg kender også mig selv godt nok til at blive 100 procent munk, hvad de sødesager angår. Der skal lidt til en gang imellem, men med måde. Kæft, det lyder kedeligt, men det virker.
  De fire omgange løb om ugen passer mig stadig godt, og der er ved at komme en lille smule mere vejgreb på turene. Det går stadig langsomt, men jeg er stille og roligt ved at bygge et fundament op. Jeg har et løst formuleret mål om at kunne løbe en halvmaraton på en ikke alt for håbløs tid, når første halvår er omme. Så må tiden vise, om det kan blive i et organiseret arrangement.
 17. Like
  Kermit reacted to Davai in Davai, davai!   
  Lige knap fire timer på en tur op til Randers og ud langs fjorden sammen med en kammerat. Vinden var i nordøst og jeg vil mene at det blæste mere end de 7 meter i sekundet, som vejrudsigten havde sagt. Vi havde i hvert fald nok at se til med at komme til Randers.
  I Randers var vi forbi den gamle Scandiafabrik, for at se hvordan det område er ved at blive bygget om.
  Efter at have fået medvind fra færgen i Voer lavede vi et stop i Allingåbro, hvor vi fandt en bager og slog os ned ved den gamle stationsbygning, som nu fungerer som udlejning for skinnecykler og som veteranbaneværkstedsmuseum. De har to gamle vogne stående, hvoraf den ene er en gammel sovevogn, som jeg mener man har mulighed for at overnatte i om sommeren.


 18. Like
  Kermit reacted to WBO in Got legs?   
  Stærkt! 
  jeg kommer til at tage en ramp test som jeg plejer. Kører den imorgen :-)
 19. Like
  Kermit reacted to kahlua-kalv in Got legs?   
  Skarpt!
   
  Spændende hvad du kan få den hævet til med din nyvundne træningsindsats og formfremgang.
 20. Like
  Kermit reacted to WBO in Cykling - Jagten på en bedre FTP (w/kg)   
  Opdatering fra 10-22 februar
  Som jeg var inde på, i seneste opdatering - var jeg ret sikker på min FTP formentlig var højere end ramp testen indikerede, og jeg justerede den derfor op til 280watt, og trænede med dette - og det har jeg gjort de sidste par uger.
  Om tirsdagen tog jeg nogle 1½ minutters vo2 max intervaller på 120% af FTP x 15 - hvilket gik ganske fint, så jeg formoder lidt at det må været tilpas justering! Efterfølgende kørte jeg 1 time på 70% af FTP'en, for lidt zone 2 træning. Onsdagen blev også brugt på 1½ time i zone 2 efterfulgt af en noget hårdere torsdag - men mine absolut hade intervaller. Over/unders - men jeg overlevede da - også med min egen justering af FTP'en. Fredag var en tiltrængt hviledag, og lørdag ville jeg kører til zwift løb.
   
  Jeg kunne godt mærke at bentøjet ikke var helt frisk inden starten til zwiftløbet, som var 70km langt - men det skulle have et forsøg. Efter 25 minutter og en dårlig placering inden en lille knold som gjorde jeg lige pludselig skulle jagte feltet inden den RIGTIGE bakke, gjorde jeg var halv flad da jeg endelig indhentede feltet. 5minutter efter, så kom bakken der skulle forceres. Mener den var 4 km, men jeg nåede aldrig op - efter 1 km stoppede jeg med at træde i pedalerne - var så kvæstet, haha. Tænkte det var bedre at kalde den, og så bare kører videre med et eget tempo. De 25minutter løbet varede for mig, endte da også på 285watt - så der blev også gået til stålet. Efterfølgende kørte jeg nogle tempo intervaller 3x15m på 86% af FTP og løb ind og fik en protienshake :D
  Om søndagen fik den en halvanden time på sweetspot fra 88-92% - og så var alt saften ligesom ude af stængerne!
   
  Jeg startede træningsugen om tirsdagen, med endnu en over/under session 5x9 minutter. Onsdagen fik jeg kørt en time på 70% og torsdagen ville jeg egentlig have taget nogle vo2 max intervaller, men synes ligesom kroppen var noget brugt op, så jeg kørte 1t40m på 70-75% af FTP'en. Det gjorde tilgengæld også, at jeg havde gode ben om lørdagen - Hvor jeg besluttede mig for at udfordre en af mine kammerater på Alpen i zwift. Den blev tilbagelagt på et watt snit på 276 over 55 minutters tid, så det var virkelig godkendt for mig - på denne tid af året! Søndagen tog jeg sgu sommercyklen ud og kørte lidt lir - total ustruktureret og bare fyrer den af henover nogle bakker, og tjekke watt talene. Det er sådan, at jeg ofte kan producere noget flere watt i pedalerne udenfor, end indenfor. Fik da også kørt godt og vel 3:30minut op af yding på et snit der hed 415watt - så det var sgu fint :)
   
  Faktatjek:
  Vægt: 79.5
  FTP: 280
  Vægtmål: 77kg
  FTPmål: 320 (ved slutningen af i år)
 21. Like
  Kermit reacted to WBO in Cykling - Jagten på en bedre FTP (w/kg)   
  Synes RAMP test har ramt godt, umiddelbarte følelse når jeg tager mine intervaller i hvertfald - men tog lige 15x 90sekunders på 120% af FTP, hvor FTP var indstillet på 280 (splittede differencen) og det føltes egentlig fornuftigt. Det var ikke en 20 minutters test, men egentlig bare 20 minutter som zwift havde taget ud fra mit løb og beregnet en ny FTP på. Jeg har det med at kunne give mig mere til konkurrence :P
   
  Det er sgu vildt sjovt - faktisk lidt pga. jeg læste du var igang med dem, jeg lige prøvede det an. Det kan et eller andet, og beværer mig i nogle zoner jeg ville have svært ved at ramme, hvis jeg bare kørte intervaller - tror jeg. 
  Ja, synes det går rigtig fint fremad egentlig, og træningslysten er rigtig stor for tiden. Jeg justerede den op på 280 og gennemførte Baird+6 uden de voldsomme problemer - men stadig så kræfterne var tømte - så tænker 280 er mere realistisk end, 272 hvertfald!
  Hvad med dig og lysten? Er den blevet bedre?
 22. Like
  Kermit reacted to WBO in Cykling - Jagten på en bedre FTP (w/kg)   
  Opdatering på de seneste uger
  Efter de seneste uger med noget højt intensitet træning, tog jeg en stille og rolig uge med træninger på lav intensitet og egentlig bare rul. Weekenden kom der lidt mere intensitet indover med halvanden time på HT om lørdagen med lidt vo2 max intervaller på 115%, og så efterfølgende lidt længere intervaller på 86% af FTP. Om søndag tog jeg udenfor og kørte et par timer på min cross - det giver sgu bare noget mentalt at komme ud! Og så var jeg ellers klar til at tage en ny FTP test om tirsdagen.
  Efter min seneste test af FTP var en stor skuffelse, hvor jeg var gået ned med 5 watt, således den var 260 - håbede jeg på noget stort. Men synes sgu ikke jeg kan presse den så langt op som jeg havde håbet, og testen sluttede et minut før end jeg gerne ville have haft det - men under alle omstændigheder, så blev den forhøjet, og min nye FTP målte til slut 272 watt. Om onsdagen tog jeg en rulletur på HT i lav zone 2 en times tid, og sluttede det af med nogle sprints på 15sekunder.
  En af de workouts som jeg hader allermest er over/under intervaller - og derfor har jeg egentlig tænkt, det nok er en meget god idé at få nogle flere af dem - da der må være en grund til at jeg hader dem :) - Så torsdag blev det til 3x12 min over/under, hvor jeg endda sidste sæt havde overskud til at øge intensiteten med et par procenter - og efterfølgende, gik jeg spontant ind og tog et kort race på zwift. Det er sjovt som sådan noget konkurrence, virkelig kan give mig noget ekstra energi.. Løbet varede 25minutter, og blev kørt med 275 watt i snit - Er min FTP test mon for lav? Det er voldsomt at efter en session med over/under gå ind og præstere det :P
  Fredag blev der slappet af, og i løbet af fredagen besluttede jeg mig for, at få nogle flere løb ind - da det virker som om, at jeg virkelig kan give mig noget mere - og det kan vel kun være godt at komme op og rører nogen zoner man ikke er vant til. Så om lørdagen deltog jeg i et lang løb på 73km og 1500HM - Hvor vi skulle kører op af EPIC KOM - og det tog mig knap 23 minutter, og i gennemsnit 302 watt - og kørte faktisk 302 watt i 30m ift. min power curve - så igen tænker jeg - at jeg måske ikke har ramt dagen på RAMP testen - for at kører 302 watt i 30minutter, indikere jo egentlig en højere FTP? - Men mega fedt, at kører løb har jeg fundet ud af - og derfor vil jeg også prøve at implementerer dem lidt i min træning.
  Søndag kørte jeg igen et løb, hvor jeg startede 40min inden hvor jeg kørte i zone 2, og derefter et løb på 45m med et watt snit på 265watt - mine kramper var også noget tømte fra løbet dagen inden. Men mega fedt og motiverende med lidt løb synes jeg! Og især, at jeg så kan se at jeg presser flere watt end min  FTP indikere ved ramp test.
   
   
 23. Thanks
  Kermit got a reaction from Henrik S. in Got legs?   
  Sidste uge blev en nullert, sådan nogenlunde i hvert fald. Havde egentlig tænkt mig at tage hverdagene fri fra træning, og tirsdag aften kom der kriller i halsen og ubehag de næste par dage. Fordelen ved at arbejde hjemmefra for tiden var at jeg kunne være syg i 2 dage, og selvom jeg ikke var 100% rask fredag, så kunne jeg alligevel lige arbejde lidt uden at skulle tænke på at smitte andre. 
  Så det eneste træning der kom ind i sidste uge var lidt over en times kørsel i dybfryseren lørdag. Men heldigvis er cyklen blevet færdig :) 
   
 24. Thanks
  Kermit got a reaction from Henrik S. in Got legs?   
  Sidste uge blev en nullert, sådan nogenlunde i hvert fald. Havde egentlig tænkt mig at tage hverdagene fri fra træning, og tirsdag aften kom der kriller i halsen og ubehag de næste par dage. Fordelen ved at arbejde hjemmefra for tiden var at jeg kunne være syg i 2 dage, og selvom jeg ikke var 100% rask fredag, så kunne jeg alligevel lige arbejde lidt uden at skulle tænke på at smitte andre. 
  Så det eneste træning der kom ind i sidste uge var lidt over en times kørsel i dybfryseren lørdag. Men heldigvis er cyklen blevet færdig :) 
   
 25. Thanks
  Kermit got a reaction from Henrik S. in Got legs?   
  Sidste uge blev en nullert, sådan nogenlunde i hvert fald. Havde egentlig tænkt mig at tage hverdagene fri fra træning, og tirsdag aften kom der kriller i halsen og ubehag de næste par dage. Fordelen ved at arbejde hjemmefra for tiden var at jeg kunne være syg i 2 dage, og selvom jeg ikke var 100% rask fredag, så kunne jeg alligevel lige arbejde lidt uden at skulle tænke på at smitte andre. 
  Så det eneste træning der kom ind i sidste uge var lidt over en times kørsel i dybfryseren lørdag. Men heldigvis er cyklen blevet færdig :)