NORAH

Medlemmer
 • Content count

  1061
 • Joined

 • Last visited

About NORAH

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 09/02/78

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Interesser
  Træning, FOTO og WEBdesign

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Stabilisering af vægt og fastholde muskelmasse
 1. C-R-O-S-S-F-I-T

  Skal nok lige på kigget på kosten i dag ... og dejligt jeg endelig må bestemme noget!
 2. 1 YARD STARE

  .
 3. The Log of Fame.

  tjaaa..... jeg er også i tvivl
 4. The Log of Fame.

  DU kommer til at stå i så OND gæld til undertegnet! Hilsen Stalker numero uno
 5. I'm Training For 9th Place.

  Din "under"skrift fangede mig totalt JB.... nu er det jo mit daglige arbejde at mærke på disse prostata og vil egentlig gerne vide om der er evidens bag din logbogs titel? Måske nogle af mine patienter ville tage undersøgelsen lettere hvis jeg informerede dem om denne "bivirkning"!
 6. MOL marchklub

  Q Kunne læse i deres regler at civilister slet ikke må gå med oppakning - så det giver nok helt sig selv med et par gode løbesko eller to Det med uldsokkerne må prøves - har aldrig haft andet end løbesokker på når jeg har powerwalket - men så har 30-35 km om dagen også været fodelt på 3 ture hvorfor det måske ikke har betydet noget?
 7. MOL marchklub

  Kunne være cool at komme op på min 11 http://www.4daagse.nl/index.php/en/participation/regulations/61-deelnemen-reglementen-burgergroepen.html ... så kan vi danne trup og gå efter GULD Kunne være cool at få feedback fra person der har gjort det før (host host Q...) - hvad skal vi tænke på, både med sted at bo/teltplads? hvad skal med selv medbringe, det praktiske undervejs ect.
 8. MOL marchklub

  Nu da Blackmoore joiner... er du så game Så tæller vi indtil videre 2 "piger" + 2 drenge ... der må være flere!!!? (har nok en pige til op i ærmet... så drenge .. kom nu )
 9. MOL marchklub

  Hvorfor uldsokker?? Jeg bekymre mig noget over hvilke sko jeg skal til at machere i... nogen råd?
 10. Dennis

  tjaaa.. det er der sikkert også men primært har hans konstante hang til træning resulteret i at nogle af de få meningsfulde forhold han har tilbage er med hans forældre! Så kan man altid diskutere hans valg af kærester og deres manglende forståelse for træningen ... Har kendt manden i alle år jeg har trænet og han er bare blevet mere og mere opgivende omkring et normalt forhold da han ikke ønsker at slække på træningen og nu er han efterhånden ved at være noge en alder ar jeg tror der er endnu mindre forståelse for det... så er ikke lovende!
 11. Dennis

  Klicherne findes altså også... Kender en BB'er som er midt i fyerne og i ret habil str. 120-130 - han har aldrig fået et forhold til at fungere pga træning og livsstil... han spiser fortsat dagligt hjemme hos hans forældre efter job!! ... sgu ikke en sport der er det værd
 12. MOL marchklub

  Stemning kan vi sagtens skabe undervejs... det er vel bare en heavy metal trøje på og så et par højtaler med Ramstein Jeg er som sagt game... og arbejder lige på at lokke nogle andre herunder måske Kragen
 13. MOL marchklub

  Ved der er ret mange her på MOL der powerwalker... jeg havde tænkt mig i det nye år at gøre det lidt mere officielt i form af deltage i nogle marcher! Tænkter derfor om der kunne være basis for en MOL march klub? Er ret lun på både hærvejensmarch som nijmegen march og var lidt nysgerrig efter om der kunne være andre som var frisk?? Herunder selvfølgelig nogle mindre marcher først
 14. Tæt på at besvime under træning

  Jeg har efterhånden set mange patienter med lignende sygehistorie på min afdeling.... Det du beskriver lyder som klassiske neurologisk påvirkning med lavt blodtryk (samt evt. vaslavas som nævnt ovenfor) men det er altid en god ide at udelukke evt. hjertesygdom! Det vi som ofte gør er at give personer 2-3 døgn med Holter-monitorering evt kontinuerlig blodtryksmåling som sekundær mulighed! Så beder vi folk om at foretage de ting som fremprovokere svimmelhed og besvimmelse de næste par dage, hvorefter man gennemgår optagelser for evt. hjertepåvirkning/blodtryksfald... Din egen læge vil kun henvise til dette men du skal indstille dig på længere ventetid!
 15. Vild puls ved spinning!

  Jeg ville IKKE gå til læge pga. at du har observeret enkelt episode med høj puls! Mange ting kan udløse hurtig puls (også over den estimeret maksimal puls) - det som skal bringe dig til læge er hvis du bliver dårlig eks. at dit blodtryk falder, hjertet slår uregelmæssig eller det trykker/spænder i brystet ... så er det :1112: Men ellers kan det være du er overtrænet eller mere sandsynligt kan være at du får en atrieflimmer (forkammerflimmer) udløst af enkelt bradykardi episode (episode hvor din puls bliver meget lav hvorfor dit hjerte bliver efterfølgende overaktivt) - så måske du har paroxystisk atrieflimmmer??! Hvilket man ikke behandler hos unge raske personer som er cirkulatorisk stabile og symptomfrie