rn49780

Medlemmer
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

 1. Løbebånd vs løb i det fri

  Er det kun teoretisk at det er hårdere? Jeg ser det også praktisk hårdere da vi trods alt ikke kun arbejder med kraft og acceleration af volumen rent teoretisk - det kan opserveres og måles, så derved mener jeg at det er hårdere at løbe i det fri.
 2. Crossfit - Århus tråd 2

  Hej Peter. Kan du løfte sløret for hvor centeret kommer til at ligge, og hvordan transport mulighederne er?
 3. Løberuter i Skejby

  jeg vil også gerne rekommandere dette område, da man hurtigt kan finde nogle dejlige ruter, og variere dem fra gang til gang. Velkommen til området :)
 4. Crossfit - Århus tråd 2

  Jeg siger tusind tak for linket, jeg ved ikke hvorfor jeg ikke selv så det i min google søgning!
 5. Crossfit - Århus tråd 2

  Er denne idé død igen? Jeg træner selv i Fitness World i Århus, så det ville være super, hvis der blev stablet noget på benene enten her, eller andre steder.
 6. Optur med vægttab.

  For at være ærlig, så har jeg ikke vejet mig selv de sidste halve års tid, da jeg ikke synes jeg kan bruge tallene til noget, nu handler det bare om at være tilfreds, lieggodt hvad vægten siger. Men jeg oplevede selv at det gik klart hurtigst i starten, og det bliver sværer og sværer at smide resten. Prøv at tænke på det sådan her : Du tog ikke alle de kilo på over en uge eller et par måneder, det er sket over længere tid, og det kommer også til at tage længere tid at smide dem igen. :)
 7. Optur med vægttab.

  Jeg vil tilslutte mig pøblen og sige Godt gået! jeg er selv igennem samm forvandling, jeg er fyr, 183 cm høj, og vejede 120 kilo, jeg ved ikke hvad jeg vejer, men det er helt sikkert under 80 kg, men mangler stadig et par kilo, før jeg kommer ned på maks 12% fedtprocent.
 8. træningsbøger til salg

  Kommer du nogen sinde til Århus?
 9. window of opportunity. Min diætist siger.....

  Lige et hurtigt spørgsmål jeg har gået og spekuleret over. Trådstarter spørger om det pågældende "window og oppertunity", hvor det siges at ens forbrændring er bedre efter træning, men også før? Hvordan er det overhovedet fysisk muligt?