Kristoffer88

Medlemmer
 • Content count

  452
 • Joined

 • Last visited

About Kristoffer88

 • Rank
  Medlem

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. De fysiske prøver til La policia

  Dobbelt post pga. netfejl.
 2. De fysiske prøver til La policia

  Hvornår vil der estimeret være svømning på programmet når man skal ind/er ny i politiet? Jeg skal til optagelsesprøve d.24. aug og undres lidt om hvorvidt man skal til svømmeprøve eller ej? I tidligere reform skulle folk uden svømmebevis tage en basinprøve. Der fremgår intet om dette er blevet fjernet fra programmet eller ej. Jeg går dog ud fra, at det ikke længere er en del af optagelsesproceduren eller tager jeg fejl? Et lille sidespørgsmål: Afholdes den skriftlige prøve på pc eller med håndskrift? Håber at se nogle herfra på dagen. /Kris
 3. Kessler vs. Ward

  Det var flot at se Ward bokse i nat, hans benskift og vanvittigt hurtige jabs og kryds tager livet af Kessler som ikke får et ben til jorden i kampen. Desværre, da vi sad nogle gutter med store forventninger til Kessler som overseeded. Men når Kessler skal bokse mod de bedste, og ikke middelmådige som Perdromo, så går det ned ad. Tvivler på, at vi ser det store fra Kessler i de sidste super six kampe.
 4. Politiets optagelsesprøve

  Når du skriver, at der bliver læst op til den almene prøve - hvorledes læser i aktivt op til den almene prøve? Jeg er selv hungrende efter at komme til politiet. Jeg søger ind til foråret eller sommer, er 21 år.
 5. Skinneben...?

  Søg lidt på foraet. Der er flere tråde vedr. skinnebensbetændelse hvor der er adskillige råd i. Held og lykke med det.
 6. Korrekt udførelse af shrugs?

  Jeg mener, at mængden af vægt er afgørende for hvorledes øvelsen skal udføres. Hvis du kører 90% er det ikke sikkert, at det er sundt at rulle med skuldrene, som du kalder det.
 7. Hvordan får jeg 8pack?

  Du er ny her på foraet og skal måske forstå hvordan jargonen er. Der er dagligt indlæg om hvordan man får sig en markeret mave. Det jeg vil sige er, at man ind i mellem godt må træde ved siden af normalen. (Jeg underviser på en folkeskole i kbh samt idræt.) Så når jeg omgås børn fra 0. - 9. klasse hører jeg og kender til meget af hvad de går og tænker på i det daglige. Så du skal ikke komme her og belære mig om hvad og hvordan unge/børn er, medmindre du selv arbejder i det miljø. Som afslutning skal du læse hvad jeg skriver. Jeg skrev, at det er de tynde, slanke drenge som stort set alle har "vaskebræt" da de er så tynde og har et papirstyndt lag fedt på maven. Dertil kommer det så, at noget af det vigtigste hvis man vil have et synligt vaskebræt er, at man ikke har en for høj fedtprocent.
 8. Hvordan får jeg 8pack?

  Hvad med, at få de største guns i klassen? I stedet for skide vaskebræt som ALLE tynde drenge i folkeskolen har.
 9. 5L mathilde om dagen?

  Så kan man snakke om, at få sukkerchok.
 10. Kraftig pronation

  Hvis du binder støvlerne stramt og ordenligt op så tror jeg ikke, at der er de store problemer. Du kan ringe og høre lægerne ad på de forskellige kaserner. Du skal dog præcisere din egen vurdering af dit "handicap". For det lyder meget overdrevet, det bentøj du render rundt med :) Held og lykke.
 11. Hvor køber jeg.....

  Velkommen til siden, men øverst står der; > NB Det er ikke tilladt at henvise til forhandlere af kosttilskud eller omtale specifikke kosttilskud ved produktnavn. Så vi kan ikke hjælpe dig.
 12. Hvilke kosttilskud tager I?

  > NB Det er ikke tilladt at henvise til forhandlere af kosttilskud eller omtale specifikke kosttilskud ved produktnavn.
 13. Ny cykel - nu med færre gear

  Efter en håbløs jagt har jeg besluttet mig for en basic classic 1 gear. Det er den der minder mest om min gamle cykel og så er den lidt kool når den ser så antik ud. Friløb eller fixie, det spiller ikke den store rolle, og cent. laves ikke med fixie såvidt jeg er underrettet. Bling-faktor kan være farligt for sin cykel, hvis den har for meget er den væk næste dag! Dog ærgrer jeg mig over, at jeg ikke kan opstøve en retro rs pista. Den er virkelig fed. meeeen så må jeg bare køre på min NC890 - ultegra sl - racer når jeg har behov for at vise bling-faktor ;) Men en lille tanke. . . Gad vide, om det er muligt at ombygge sin cykel til remtræk? For det ser oprigtigt, megablæret ud!
 14. Ny cykel - nu med færre gear

  Død og helvede. . . MBK retro rs er udsolgt overalt. x( Jeg troede ellers lige, at det ville være så nemt at finde ny cykel. Lad mig høre, Maxpower, så du nærmere på Basic Classic 1 gear, da du var på cykeljagt?
 15. Ny cykel - nu med færre gear

  August. . . måneden på året med flest cykeltyverier og ja, nu blev det min tur. Hvorfor tager nogen min cent. basic singlespeed som har mange miles og år på bagen? Derfor fandt jeg stor nytte af denne tråd og har besluttet mig for, at tage ud og se på MBK - Retro RS Pista 1 gear '09. Derfor vil jeg høre dig, Maxpower om glæden stadig er i top over denne aldeles fede cykel!? Lige at tilføje, singlespeed er imo det bedste at køre med i kbh. Det funger' bare.