Insaniac

Medlemmer
 • Content count

  3257
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Insaniac last won the day on November 3 2017

Insaniac had the most liked content!

About Insaniac

 • Rank
  Wankeren fra IK99

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Back in DK

Recent Profile Visitors

2762 profile views
 1. Smerte i højre hofte efter løb

  Ved ikke at løbe Jeg husker dog, at det hjalp at strække ud med øvelsen, hvor du stående krydser benene over og så med stræk på baglåret og ydersiden af låret prøver at røre dine tæer.
 2. Garmin og heart rate zoner

  Jeg løber 10km på 54km, så jeg skal nok bare lære at holde tempoet hele vejen. Jeg har lige tjekket løbesidens marathon program ud. Ser faktisk rigtig spændende ud! Spørgsmålet er bare om man kan overføre det nemt til Garmin uret. // Update: Har nu programmeret de første par uger af marathonprogrammet fra løbesiden ind på uret manuelt.
 3. Garmin og heart rate zoner

  Garmin programmet her mixer godt mellem lange ture ved lav intensitet, småture på lidt højere, samt intervaltræning, så virker umiddelbart til at man får trænet lidt af det hele. Mit mål er at løbe til september. Vil gerne ned under de to timer.
 4. Garmin og heart rate zoner

  Tak for jeres virkelig brugbare inputs. Jeg bør helt sikkert tage en test og måle min max puls og justere programmet efter det. Jeg har en tendens til at løbe mig i hegnet hver gang, hvilket påvirker min motivation i negativ retning. Jeg kunne forestille mig, at hvis jeg ved at det bare er en lang hyggetur, der er i vente, så kommer man gerne afsted. Jeg har nu sat min max puls lidt op, indtil jeg får målt den. Det resulterer i at at Zone 2 bliver 143-166. Det passer mere med lunte tempo. Skal ud på en 40 minutters tur i morgen, så kommer tilbage med en opdate.
 5. Hej alle, jeg har netop fået mig et Garmin Forerunner 220 ur og har oprettet mig et halvmaraton program, som jeg vil følge. I dag var så første træningsdag, hvor jeg skulle løbe 35min med en puls på 111-129 (Zone 2). Til min store overraskelse var det tempo ikke løbetempo, men mere powerwalking. Jeg kan se at programmet også bruger samme tempo om flere uger. Det virker for mig som lidt spildt træning bare at powerwalke når jeg træner op til at kunne løbe en halvmaraton hurtigere. At jeg får min puls op på >129 ved at løbe lidt, indikerer vel at min form ikke er helt super, men jeg har da klaret to halvmaratoner før på lidt over de to timer, så det er ikke fordi jeg synes min form er helt hen i vejret :-) Hvad er jeres erfaringer med Garmins løbeprogrammer? Er der noget jeg har overset? Min max puls står til 195 (har dog ikke reelt udført en test). Mange tak!
 6. Smerte i højre hofte efter løb

  Ja, det strækker lige præcis der hvor det gør ondt. Bør jeg strække ud efter løb eller hver aften?
 7. Smerte i højre hofte efter løb

  Hej alle, jeg har i længere tid døjet med smerter i min højre hofte efter løb (se vedhæftet billede, hvor jeg har indikeret hvor der gør ondt). Smerten fremkommer efter et par timer efter fuldendt løb og varer i et par dage, men går væk hvis jeg løber igen og jeg er blevet varmet op. Der er intet at se, men smerten er præcis ligesom et blåt mærke eller noget inflammation af en art. Mere ømhed end reel smerte. Jeg troede det var mine løbesko, så jeg fik analyseret min løbeteknik på løbebånd og fik at vide at jeg løb umiddelbart ganske fint og fik købt mig et par nye løbesko, der passede til min stil. Det har dog ikke ændret noget. Har I noget bud på hvad det kan være, eller hvordan jeg kan forebygge/behandle det? Mange tak!
 8. Hey alle, jeg har fået den idé (eller er blevet overtalt til) at løbe et halv-marathon d. 3. april. Jeg har løst trænet siden starten af året med at løbe 5km 2-3 gange om ugen. Min plan var så at fortsætte med det i februar, men at udskifte hver tredje gang med 10km for også at øve distance, men nu er jeg ramt ind lidt sygdom og har ikke løbet de sidste to uger. Hvordan træner jeg bedst muligt så jeg kan komme i form? Skal siges at jeg ingen ambitioner har om at gennemføre det lynhurtigt. Under to timer vil være tilfredsstillende. Om min nuværende form, så skal det siges at jeg har dyrket BB de sidste mange år men har altid hadet at løbe. Løber 5km på omkring 22min. Jeg tænker noget a la 2 x 10km + 1 x 5km om ugen og så engang i marts trappe op og måske også begynde at løbe 15km? Tak for hjælpen.
 9. Havregrød

  100-150gr havregryn med mælk -> mikroen 2min og så en gang syltetøj på. Nam
 10. Guarden's Træningsmanual

  Godt indlæg her til morgen
 11. Bogsens BB awakening

  Hej Anna. Det Epsom badesalt lyder som noget, man måske bør investere i. Især når man har karbad. I hvilke butikker kan man købe det?
 12. BoGa's logbog

  Congratz´ dit monster
 13. Conscience - HSF Styrkeløft

  Fandme imponerende løft, Sune. Tillykke med det.
 14. Er du afhængig af at træne ?

  Nice at genoplive en flere år gammel tråd
 15. Insaniac´s logbog

  Fik sprunget for mange gange over pga for meget at se til med skolen og jeg var doven, så skippede den. Nu kører jeg freestyle, men skal igang ligeså snart jeg kan overskue at overholde dagene.