Torben F.

Medlemmer
 • Content count

  5125
 • Joined

 • Last visited

About Torben F.

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  2100

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Keeping fit

Recent Profile Visitors

3166 profile views
 1. Anbefaling af fysioterapeut

  Jeg har altid haft nogle uhensigtsmæssigheder i squatten, som umiddelbart skyldes ankelmobilitet i venstre side. Men jeg har dog erfaret, at forskellige strækøvelser der ikke umiddelbart er relateret til anklen, har god effekt. Eksempelvis synes jeg at psoas stretch gør en forskel. Men det er svært at få nailet 100%, så i stedet for at jeg famler mig frem, skal jeg have en fysioterapuet til at se på det. Kan i anbefale en i København og omegn? En, der er dygtig til at se sammenhænge og samtidig ved lidt om styrkeløftsdisiplinerne.
 2. Vægtvest

  [antagelse: semi-spydighed] givetvis... desværre fik jeg ikke bon'en med, så kan ikke bytte :( :( :( [/antagelse: semi-spydighed] Nevertheless, også godt til weighted planks. Faktisk et fint lille træningsværktøj.
 3. Vægtvest

  God ide med rygsæk. Finder en dirt-cheap af slagsen, fylder op med salt/risposer og ser hvor langt jeg kommer med det setup. Elastik i pushups har jeg før benyttet mig af, men synes det setup bliver for ressourceintensivt relativt til at det er supplementstræning. Edit: Aldi havde en billig rygsæk, og smed så 5*1kg saltpakker i. Virker spot-on. Skal selvfølgelig have købt nogle flere saltpakker, eller måske nogle billige skiver, hvis rygsækken bliver fyldt.
 4. Vægtvest

  Her de seneste måneder kørt et lille frekvens-projekt i pullups, med gode resultater, og er derfor blevet nysgerrig efter at prøve det samme i pres-øvelser. I praksis pushups, med en vægtvest. Nu koster en vægtvest jo lidt, så vil gerne prøve at skyde mig ind, før jeg køber... > Jeg vejer en 80kg og kan bænke lidt over 100 kg. Tænker at jeg skal have en 30 kg vægtvest, for at kunne få fornuftig træning i 5-10rep intervallet. > Skal vægten helst ligge på ryggen, eller mon det kan fungere at vægten er distribueret omkring hele overkroppen? > Giver det mening? > Nogle specifikke anbefalinger til vægtvest?
 5. Måle D-vitamin niveau

  Ok, tak. Det prøver jeg! Har haft lige lovligt meget kradshals denne vinter, så håber det kan booste immunforsvaret.
 6. Måle D-vitamin niveau

  Men hvis mit D-vitamin niveau er for lavt, er ovenstående tilstrækkeligt til at komme op i en god range? Jeg synes man hører om ret høje doser, hvis man ligger for lavt. Det skal tilføjes, at jeg ikke opholder mig særligt meget i solen om sommeren...
 7. Måle D-vitamin niveau

  Mistænker mit D-vitamin niveau for at være lavt og derfor vil jeg gerne have det målt, så jeg kan supplere på intelligent vis, hvis det er. Men hvilke alternativer er der for sådan en måling?
 8. Splitte en sheiko-rutine

  Har du mulighed for at supersætte? Især DL+ BP fungerede godt for mig.
 9. Mr. Olympia 2015

  Ville Ronnie i topform vinde?
 10. Nice and clean power building

  Ja, en jern-oase med gode minder. Hehe, OP's 190 kg bænkpres er ikke sådan lige at rykke ved. Og du har ret, der er op til 70 kg håndvægte.
 11. Nice and clean power building

  Tror vi endte på 75'ere - men kan lige få en makker til at undersøge i løbet af weekenden. Sender en PM. Men du arbejder i industrikvarteret i Allerød ikke? Jeg er selv fra Allerød før jeg flyttede til byen, og livk er en god jernhule. Og koster mellem 500-700 om året. Så smut ned og kik på det, det ligger lige ved stationen.
 12. Godt alternativ til Morgenmad på farten

  Der er bare lige det med, at morgenmad er med til at stabilisere døgnrytmen (det synes jeg mange siger anyhow) og dermed forbedre nattesøvnen, hvilket må være en primærfaktor i et godt helbred.
 13. Nice and clean power building

  Bekræfter på en måde Onkel Troels tese om, at vægten på stangen er underordnet når det handler om dødsløft.
 14. Smid evt. noget "fiberfin" i også. Godt for fordøjelsen og tager toppen af appetitten (effekt efter 24 timer-ish).
 15. Hampeprotein smager forholdsvis grimt, er bittert og har en lang eftersmag.