Jones

Medlemmer
 • Content count

  445
 • Joined

 • Last visited

About Jones

 • Rank
  Medlem

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. FMJ's log

  FMJ jaja jeg ved da godt hvad jeg kalder dig, men jeg ville hellere høre dit øgenavn i AUS ANTO hehe, hvad kalder i andre ham?
 2. FMJ's log

  Hvad kaldes du??
 3. For LAV fedtprocent?

  Af ren nysgerrighed fik jeg målt mit cholesterol hos lægen, det var på 2,9. Jeg fik dog ikke oplyst ratioen mellem HDL og LDL, men lægen sagde det var et super flot cholesteroltal jeg havde.
 4. Jeg kan ikke huske hvor mange der er, og de ligger hos mine forældre ligenu. Jeg har ikke prislisterne mere, men er villig til at sælge dem til 60% af den billigste pris de fåes til, det må vel være nemt at tjekke på nettet. Jeg kan lige skrive titlerne og antallet op næste gang jeg er hos mine forældre.
 5. Blackmoore Bøgerne ligger desværre hos mine forældre nu, så jeg kan desværre ikke huske titlerne, da der er mange bøger. Men hvis det har interesse kan jeg finde ud af det næste gange jeg er hjemme og besøge dem. Mauvia Jeg kan skrive alle titlerne og udgave nr op til dig, når jeg er hjemme og hos mine forældre næste gang, men der går nok lige nogen uger. Uden at være sikker vil jeg dog bestemt tro det er samme bøger, da det jo er samme uddanelse og pensum vi skal igennem, så vidt jeg har forstået. Der skiftede i hvert fald 2 piger fra Suhr's til Århus midt på vores 2. semester. Bøgerne er som sagt under 1 år gamle, så jeg tror ikke der er kommet nogen nye siden. Men det kan dog godt tænkes der er nogen få af dem som er blevet skiftet ud, da udviklingen jo går stærkt på dette område.
 6. Tillader mig lige at bumpe tråden, nu er det jo studiestart snart og bøgerne er endnu ikke solgt.
 7. Hej alle. Hvis der er nogen som skal starte på Ernæring og Sundhed, så sælger jeg alle bøgerne til de 2 første semestre, for 60% af nyprisen. De er 100% i orden og er fra sidste år, hvor jeg gik på uddanelsen, på JCVU i Århus. Jeg kan ikke helt huske priserne på dem, men jer som skal starte på studiet får nok en prisliste sendt fra skolen, ellers kan vi tjekke det på nettet. Har det interesse, så bare svar i denne tråd eller send mig en pm. mvh Jonas ps. jeg bor i København nu, men de kan også afhentes i Århus, hvis det passer bedre.
 8. Nordland Cup - hvem kommer?

  Hvad tid skal de første løfte og hvordan er programmet?
 9. herrer mod damer. håndbold

  Hehe jeg vil også være med. Jeg spillede junior eliterække hos Århus HK, altså kun den 2. bedste række. Vi var endda ret dårlige og lå i bunden af den 2. bedste juniorrække. Vi trænede også tit imod dame ligaholdet, med bl.a. Rikke Solberg, og vi vandt også NEMT. Det skal dog siges at dame senior holdet lå skiftevis i bunden af ligaen og toppen af 1. division, men alligevel siger det vidst ret meget om forskellen på dame og herre håndbold.
 10. Nordland Cup - hvem kommer?

  Mange tak. Ok det var ærgeligt, men så kommer vi bare og kigger. Skal man melde sig til det buffet på forhånd, eller er det bare noget man kan købe derude?
 11. Nordland Cup - hvem kommer?

  Det står nok i tråden, men jeg kunne ikke lige finde det. Hvornår er Nordland og det er vel desværre for sent at blive meldt til? Jeg har nemlig en kammerat som gerne vil med, men han har hverken licens eller noget, så det kan vel ikke nåes? Men ellers kommer vi bare og kigger på.
 12. FMJ's log

  Ja tillykke Jesper! Og så endda efter de hårde sæt bænk, det kan jo tyde på du ramte en rigtig dårlig dag dengang du maxede sidst. Så mon ikke der er endnu flere kg snart?
 13. FMJ's log

  Tillykke med squat og dødløft. Godt gået!
 14. Bananer efter træning?

  Almindeligt sukker har faktisk ikke specielt højt GI, hvilket derfor ikke er optimalt. Desuden indeholder marsbar og chokolade en del fedt, hvilket gør at det samlede glykæmiske load bliver lavere og giver dermed et endnu mindre insulin spike. Hvis du absolut vil undgå pulver, tror jeg næsten hvidt brød er det bedste. Eller måske rosiner, hvis det har et GI som dextrose er det også godt, men det har jeg ik lige styr på.
 15. FMJ's log

  squat nu!!!!!!!!!!! Du har den mindste lille pariser ass Dybden og bredden på ryggen ser ellers godt ud, især synes jeg dybden er fin. Men det passer jo også meget godt med alt din tunge dødløft. Skuldre følger ellers også fint med. Men husk lige at træn noget mere squat :4thumbup: