lagraphic

Medlemmer
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

 1. Intensitets spørgsmål?

  Ja det er rigtigt alt er bedre end ingenting.
 2. Shakes til vægttab

  Jeg kan kun tilslutte mig MAXPOWER. Spis rigtigt også efter kuren
 3. vægt tabt på en uge.

  Man skal ikke satse på mere end 1-1,5 kg om ugen andet er absolut ikke sundt og det vil typisk komme på med renter. Du skal lave kostvanerne om og dyrke motion.
 4. Vægtstigning under diæt?!

  Jeg er sikker på det er væske for det passer meget godt at kroppen er ved at indstille sig. Min vægt kan stadig svinge med 1-1,5 kg og jeg har tabt godt 20kg nu. Det er ikke noget at få stress over hvis du har en god samvittighed på kosten
 5. puls område - fedtforbrænding

  Ja min erfaringer siger at man skal have en puls på ca 85% af max og så men jævne mellem rum få den ned på 80% da det snydder kroppen den tror stadig at men ligger på 85%. Det skal lige siges at det er noget jeg har hørt fra min træner og det virker
 6. Intensitets spørgsmål?

  Og jeg må også sige det er flot. Hvor langt går du ? For man siger at man minimum skal gå 5km pr dag. Jeg har ikke den store erfaring med stepmaskiner, for mig som nu har tabt 20kg var det spinning der gjode det. Der får man pulsen helt op og ringe. I de timer jeg tager er vi på mellem 75% og 90% i puls og det pumper så meget blod i gennem hjertet at det virkelig sætter gang i forbrændingen. Men når jeg træner udenfor spinning ligger jeg på ca 1000 til 1100 kcal og ca 80% i puls og det er på crosstræner og løbebånd. Hvis du ikke har prøvet spinning kan det anbefales og du skal prøve det minimum 3-4 gange for den første og anden gang synes man det er sindsygt hårt og at træneren ikke er rigtig klog. :bike:
 7. Sår/mærker mellem lårene

  Jeg har også haft de sår du snakker om og jeg havde dem i noget tid on and off men det er pudder der hjælper og hvis du har mulighed for det brug da nogle cykelshorts eller noget der dækker. Det skal absolut ikke være meget pudder men mange gange. At tabe sig er helt sikkert en god ide hvis du har det problem. Jeg har selv lige tabt 20 kg og jeg har ikke set noget til sår og rød hud i lang tid. Du skal se din hud på lårene som sandpapir mod hinanden. Nu er det ikke for at skræmme dig men hvis det bliver ved og du ikke kan fjerne det kan det være en hudsygdom, de opstår typisk i fugtige områder og der er meget varmt mellem lårene. Men en kombination af de ting andre er kommet med og så virker det. Har ikke prøvet salver men husk det er som et åben sår så det mindste parfume svir grimt. Held og lykke. :4thumbup: :4thumbup: :4thumbup:
 8. Equinox købt af Islandsk fitnesskæde

  Ja jeg er ligeglad for jeg har lige opsagt mit medlemsskab synes efterhånden at de skulle have penge for alt og det blev for meget. Det der fik vandet til at løbe over var at jeg skulle have lavet en opfølgning på mit program og der bliver også sat en tid uden at fortælle mig at det koster. Men da dagen så endelig oprinder for De bliver nød til at udskyde et par gange grundet manglede instruktører er det første de siger du er klar over at dette koster 150 kr og det er egetlig billig da en træner normalt får 650 kr i timen. Og da han kommer med den forklaring er jeg lige ved at koge for jeg er P.... ligeglad om han skal have 1000 kr i timen det skal bare være en service da det synes jeg er dyrt nok.
 9. Blod ud af bryst

  Det vil jeg prøve imorgen og hvis det er det som jeg håber det er må jeg jo finde en anden trøje. Det er bare lidt mærkeligt at det ikke er sket før for det er ikke en ny trøje.
 10. Blod ud af bryst

  Jeg ved ikke rigtigt hvor dette passer ind, men jeg har tabt mig omkring de 20 kg og er begyndt at træne lidt mere end normalt og nu har jeg fået et problem. Når jeg begynder at nå de 1000 kcal ved træning og er godt forpustet begynder det at bløde fra mine brystvorter og jeg ved ikke hvorfor. Det er sket 2 gange nu begge gange under løb og jeg er lidt nærvøs. "Oplyser lige at jeg er en mand" Nogen der har prøvet det ? Kan en newline trøje rive hul på brystvorterne og begge samtidig?