Mads Thøgersø

Medlemmer
 • Content count

  3362
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  33

Mads Thøgersø last won the day on November 1 2012

Mads Thøgersø had the most liked content!

About Mads Thøgersø

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Køn
  Mand
 1. Tonni Jensen bænkpresser 335kg

  Alle de ting du nævner der, er ting godkendt til konkurrence. Men ok, det er jo dit signatur-trick, at komme med en dumsmart kommentar, i stedet for et reelt svar...
 2. Tonni Jensen bænkpresser 335kg

  Jo jo, og smart nok. Men jeg forstår stadig ikke hvorfor -Egoboost?
 3. Tonni Jensen bænkpresser 335kg

  Og hvad fanden er meningen med den?
 4. The Bear

  Prøvede den i dag, på de tungere vægte er pushpresset fra nakke en stærkt begrænsende faktor. Den første del, frivend - benbøjning foran, pushpress er dog fin nok, hvis man er til den slags øvelser.
 5. The Bear

  Idéen med et kompleks er helt fin, og man bruger det meget i vægtløftning, dog er rækkefølgen af øvelser, og selve øvelsesvalget i The Bear helt åndsvagt. Et normalt vægtløftningskompleks kunne f.eks være: Stødhiv, vend, benbøjning foran, benbøjning foran, opadstød. Eller med trækøvelser: Trækhiv, træk, træk fra hæng, trækbalance.
 6. The Bear

  Jeg har set 8 årige børn, der til første træning havde pænere teknik... Men den ser da meget sjov ud, prøver den imorgen, hvis jeg kan klemme den ind. Jeg vil dog lave den et sæt ad gangen, med høj vægt.
 7. The Bear

  Skriv hvad The Bear indeholder, så laver jeg gerne erfaringer i morgen
 8. Foam rolling - godt eller skidt?

  Hvilken klub er det?
 9. Nice and clean power building

  Stærkt løftet Blackie!
 10. Billeder fra VM 2011 i vægtløftning

  Så fik jeg endelig uploadet alle mine billeder fra WWC 2011 i Paris. Eller, ikke alle, men de 1850 jeg synes er de bedste! Billeder fra VM 2011 Jeg håber at i vil værdsætte de ~50 timer jeg sad på min lille blå skammel
 11. Front/Rygsquat

  Stiger din backsquat, så vil din frontsquat også stige! En god ting for din frontsquat, vil være også at træne noget styrke i øvre ryg, da det er denne der begrænser frontsquatten. Flere vægtløftere kører f.eks kun frontsquat når de er tæt på konkurrencer, og ellers bare backsquat for resten.
 12. Lena Berntsson

  Hun er cool nok, og gør det ganske godt, hendes alder taget i betragtning, hun bommede desværre ud ved VM i vægtløftning i år.
 13. Front/Rygsquat

  Hvor mange gange om ugen kører du squat? Jeg ville køre både front og back-squat i samme uge, men med back-squat oftest. Træner du f.eks squat 3 gange om ugen, så lad 2 være back-squat.
 14. Lidt til dem der kan lide vægtløftning.

  Kvindernes 53kg var noget af det bedste vægtløftning i mange år! 94kg - Ilya Ilin vandt ved super comeback!
 15. Lidt til dem der kan lide vægtløftning.

  Nogle tidligere bulgarske løftere stillede op for andre lande.