Christian B

Medlemmer
 • Content count

  5850
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  44

Christian B last won the day on December 2 2015

Christian B had the most liked content!

About Christian B

 • Rank
  Jeg er normalt ikke til pumpede fyre..

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Kbh

Recent Profile Visitors

5653 profile views
 1. Squatrack

  Finnlo squatrack med ukurant stang sælges for 800kr, som ny. Edit: Solgt
 2. Kostplan 1400-1600 kcal?

  Ét måltid om dagen hvor du spiser alle dine kcal, udgjort af dine livretter. Det blir man flot og glad af.
 3. Ingen historier - Bare træning

  Grumme tømmermænd. Grumme tømmermænd er for mig noget med at ligge en hel dag i fosterstilling og græde over at være så udueligt et menneske. Jeg orker dårligt at supersætte normalt, hvis man gør det med grumme tømmermænd, Well så har man ikke grumme tømmermænd :D
 4. Hvordan kan jeg blive en hurtigere fodbold spiller ?

  Jeg håbede sådan at få responsen 'du kan ikke bruge hvad "en ven" mener til en skid, med mindre din kammerat fx er Incognito', da det netop var ham der sagde det ha ha
 5. Hvordan kan jeg blive en hurtigere fodbold spiller ?

  Det er godt nok noget vrøvl. En ven der ved noget om muskler og bodybuilding kom en gang med denne analogi, musklerne er motoren og cns er gearingen, du kan optimere gearingen, men muskler er = styrken.
 6. Nogen der har erfaringer med 5/2 "diæten"?

  Det gjorde mit også, det er befriende ikke at ligge under for det mere. Det er jo bare hjernen der spiller dig et puds. Jeg kan også blive meget sulten, men når man har nappet 72 timer med lethed, så er tre timers udskudt aftensmad pludselig bare at trække på smilebåndet over.
 7. Nogen der har erfaringer med 5/2 "diæten"?

  Jeg spiste efter 72 timer, følte jeg kunne fortsætte længe endnu, var fokuseret og balanceret, følte ingen sult de sidste 48 timer. Men for pokker jeg har haft en vild appetit denne uge, næste gang jeg gør det skal ugen efter planlægges, så jeg kører 20/4 i dagene efter for ikke at overkompensere
 8. Nogen der har erfaringer med 5/2 "diæten"?

  Har ikke spist siden lørdag nu.
 9. Nogen der har erfaringer med 5/2 "diæten"?

  Har stadig ikke spist.
 10. Nogen der har erfaringer med 5/2 "diæten"?

  Jeg ville klart faste fuldstændigt på de to dage, ikke det der pjat med 500kcal som mange anbefaler, det fucker med din psyke og river dig ud af ketosen. Jeg kører bryst, skuldre og tris i hjemmegymmet lige nu og har ikke spist endnu. Overvejer at snuppe tre døgn da jeg lige har læst en artikel om de overvældende positive effekter det har på immunforsvaret. http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/10878625/Fasting-for-three-days-can-regenerate-entire-immune-system-study-finds.html Edit: billedet er selvf med pump, super beslysnig, filter, the works ha ha;)
 11. Nogen der har erfaringer med 5/2 "diæten"?

  Tjae, jeg skulle vel lige vænne mig til at ignorere sulten, men det gik ret hurtigt.
 12. Nogen der har erfaringer med 5/2 "diæten"?

  I weekenden er første måltid ca kl 16 og så spiser jeg ellers hvad jeg har lyst til, is, burgere og andre lækkerier + rigeligt alkohol. Mine resultater er lysår bedre end noget jeg har opnået med at tælle kcal, spise *sundt' osv.
 13. Nogen der har erfaringer med 5/2 "diæten"?

  Jeg spiser mellem 15.30-19.30. Ikke religiøst, kan sagtens lave undtagelser hvis det passer socialt, var også blevet lige vel hulkindet for nylig, så der røg også lidt ekstra ind udenfor vinduet. Men i bund og grund passer 15.30-19.30 rigtig godt til mig. Jeg træner cardio om morgenen og bb om aftenen. Maden er oftest paneret kyllingebryst på rugbrød, med remoulade og dampet rødspætte, på rugbrød, med mayonaise, er også en sucker for Daim.
 14. Nogen der har erfaringer med 5/2 "diæten"?

  Jeg faster 20 timer i døgnet på hverdage og det har absolut ikke påvirket min muskelmasse negativt :)