HAV

Medlemmer
 • Content count

  274
 • Joined

 • Last visited

About HAV

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Køn
  Mand
 1. Hejsa Jeg har trænet første cyklus (1 måned) på Wendlers 5/3/1 Boring But Big (BBB). Er vild med det! Planen er at forsætte i hvert fald et års tid endnu. Jeg kører det som et 3 dags fullbody pas, hvortil jeg har et spørgsmål. Træner det som nedenstående: Mandag: Squat 5/3/1 + 5x10 (BBB) Bænk 5/3/1 + 5x10 (BBB) Pullup 5x10 Onsdag: Dødløft 5/3/1 + 5x10 (BBB) Mili press 5/3/1 + 5x10 (BBB) Mave + lidt guns 5x10 Fredag: Squat 5/3/1 + 5x10 (BBB) Bænk 5/3/1 + 5x10 (BBB) Rows 5x10 Mit spørgsmål går på, om jeg skal benytte samme uge vægt hhv mandag og fredag i squat og bænk, da jeg jo får trænet de øvelser 2 dage i ugen. Eller er der en smartere måde at sætte det op på ? Har desværre kun i snit 3 træningsdage til rådighed.
 2. S: Finnlo bænk+stativ+vægtsæt

  Ved det er en lidt gammel tråd, men er det solgt ?
 3. AB Wheel...

  Kunne du lige skære det ud i pap og bøje det i neon for mig ?
 4. AB Wheel...

  Så udgangsposision er benene 90 grader og så løft dem op til ørene og retur igen til 90 grader ?
 5. AB Wheel...

  Nogle der har erfaring med Haning Hip Raise ?? Jeg har selv prøvet den et par gange, men syntes den går mest i hofterne frem for mavemullerne ??!
 6. AB Wheel...

  Man laver den selvfølgelig på knæene og ikke stående, hvis man ikke har den fornøden styrke i maven endnu
 7. AB Wheel...

  Det er også super svært at køre med fuld ROM fra starten af. Jeg har prøvet flere gange, hvor jeg simpelthen har faldet ned på gulvet fordi jeg kørte for langt ud...
 8. AB Wheel...

  Det må jeg nok sige, han har sine abs iorden Andre der har bud på gode maveøvelser ? Har overvejet følgende maveøvelser som jeg vil skifte imellem: AB Wheel Cabel chrunch Flat Bench Lying Leg Raise - Er desværre ikke stærk nok i mavemusklerne til at lave dragon flags endnu !!
 9. Carbs og sukker ?!

  Okey, men tror jeg har lagt liiiige rigeligt over mit ligevægtindtagen Har nu ellers haft en rigtig fin form, men har godt nok lige taget et par kg fedt på maveregionen efter jeg begyndte med carbs. Kan desværre slet ikke se mine abs mere, selvom jeg har spist det samme
 10. Carbs og sukker ?!

  Jeg har i en tid brugt carbs i min PWO shake. Er efterhånden gået hen og blevet lidt vapset af det omkring maveregionen, og overvejer at stoppe tag komme carps i PWO shaken. Forsætter stadigvæk med proteinen efter træning mv. Mit spørgsmål er så, er der carps - der består af letoptagelige maltodextriner - det samme som sukker ? Så såfald kan jeg bedre forstå, hvorfor jeg har taget på..
 11. Mavetræning i GT 10x10

  Muligvis Men det fremgår ikke af programmet.. Måske der er bedre at ligge mavetræningen ind 2 gange i ugen i stedet for..
 12. Mavetræning i GT 10x10

  Jamen hele ideen med GT 10x10 programmet er jo kun at holde sig et én øvelse og så køre en høj volume i den. Så spørgsmålet lyder på, om der skal trænes 10x10 i mave ligeledes - da maven jo skal trænes ligesom alle andre muskler - eller om det vil være overkill ?!
 13. Mavetræning i GT 10x10

  Jamen hvilken dage ville det være optimal at lægge mavetræningen jf. overstående ? Har tænkt mig at bruge Evil Wheel som eneste øvelse til mavetræning..
 14. Hej motion-online.dk Jeg træner pt. George Turners 10 x program, men er i tvivl om hvor mavetræningen skal ligge ? Er også usikker på, hvor mange sæt og reps der burde køres ? Men efter som jeg har hørt, skal maven trænes som alle andre muskler, så burde der vel trænes mave i forlængelse af ét af træningspassene med 10 sæt x 10 reps ? Håber i kan hjælpe mig.. Selve programmet ser således ud: Mandag: Bryst og Ryg Bænkpres 10 sæt x 10 reps Bent over barbell rows 10 sæt x 10 reps Tirsdag: Ben og Dødløft Squat 6 sæt x 10 reps Leg curls 6 sæt x 10 reps Dødløft 6 sæt x 6 reps (pyramid style) Cuff raise 6 sæt x 10 reps Onsdag: Off Torsdag : Skuldre og Arme Seated DB skulderpres 10 sæt x 10 reps DB incline curls 10 sæt x 10 reps Supersæt med: BB Fransk pres 10 sæt x 10 reps Forfra igen..
 15. AB Wheel...

  Hvad sagde han der var sket med din lænd ? Overbelsatning, fiber mv ?