Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 04/12/13 in all areas

 1. 1 point
  LaMotta

  Got legs?

  Haha, du går All-In...! Tænkte godt hva faen dine carboloading pics på instagram skulle gøre godt for! God tur, og hiv nu en sekr hjem ;-)
 2. 1 point
  Henrik S.

  Intervaller i mål tempo

  Jeg har - i min grønne ungdom - løbet 15:02 på en 5000 meter. Nu var jeg ikke det mest lysende talent, men alligevel tror jeg, at det for de fleste - også de talentfulde med gode gener - er en meeeeget lang proces at få barberet tiden ned til 15 og derunder. Det tog en halvandet års tid for mig med særdeles koncentreret træning med høj volumen. De sidste minutter er virkelig dyrt købte. Men hey! Selvfølgelig kan det lade sig gøre. Tilslutter mig dog Arcus i, at det kunne være rart at vide, hvor du ligger nu ...
 3. 1 point
  Sunquick er bare koncentreret saft. Grunden til At jeg bruger det er. Det er billigere en almindelige gels. En flaske med 700 ml koster 20 kroner på tilbud. De Maxim 100 grams gels jeg brugte før koster 20 kr stykket. Nær jeg ser på indholdet af de 2 produkter, er de ummiddelbart det samme, og. Indeholder den samme mænget kulhydrater pr. 100 gram. Desuden fandt jeg ud af at jeg kunne skylle maxims 100 grams gel poser, da de har skruelåg, og genbruge dem med Sunquick i. Jeg har vurderet at med min nuværende fart osv. Er det nok ikke afgørende om mine gels er sammensat til topfolk. Som en supplement har jeg nogle gange en Guarana pille med, for at få koffein boostet. Jeg har ikke oplevet nogle problemer med Sunquick, og det smager godt og fået i flere varianter. Ps. Jeg er jo nordjyde og hvad der er sparet er tjent, som oksen ville sige. pps. 36 dage, der er sgu vildt. Mærkeligt at glæde sig til at løbe 42 kilometer, men det gør jeg sgu...
 4. 1 point
  N Gadegaard

  Copenhagen IM - sub 10

  Tempo-fredag! Dagens pas skulle egentlig have fundet sted lørdag eller søndag. Men grundet sociale arrangementer, frygtede jeg at jeg ikke ville kunne nå det, så jeg pressede citronen, så igennem fingre med restitutiton og snuppede et kvalitetspas i dag, selvom jeg også havde et i går. Under opvarmningen føltes mine ben tunge, men de åbnede sig heldigvis hurtigt og jeg fik mine km kørt igennem med overskud! Lækker start på weekenden! 2 km opv 12 km @ 4:12, 77% HRR 2,5 km afjog I alt: 16,5 km @ 4:20, 79% HRR Pulsanvisningen er misvisende: min puls ligger på omkring 120% af max de første 1,5 ca, hvilket resulterer i helt forskruet gennemsnitspuls.
 5. 1 point
  Rassep

  Styrketræning ifht. Vægttab

  Og JA - i know. Men mit mål er jo ikke at ha' en ganske normal pigekrop. Mit mål er at ha' en kickass mega stram pigekrop.. ;-) Lidt ligesom nå mænderne træner derudaf for at få større muller.